Rejser til Annapurna Base Camp


Rejser til Annapurna

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Annapurna Base Camp trek er blandt de populæreste ruter i verdens bedste trekkingland, Nepal. Trekket tager mellem 11-24 dage, afhængigt af hvilken rute du vælger, og om trekket kombineres med vandring I Himalayas øvrige skatkamre.

Den smukke gletsjer dal, hvor Annapurna Base Camp ligger, befinder sig 4.000 meter over havet. Udsigten er bjergtagende, for rundt om dalen troner bjergtinderne op. Hele 10 af disse rejser sig over 6.000 meter over havet.

Vi har Annapurna Base Camp Trek på både B, C og D-niveau. Det fantastiske bjergområde indbyder alle trekkere, uanset erfaring, til at snøre støvlerne og opleve den velbevarede kultur og natur omkring Annapurna. Læs her på siden mere om, hvilke eventyr der venter på vejen.

Spring direkte til:

Det skal du opleve nær Annapurna Base Camp

Spørgsmål fra de rejsende

Annapurna Base Camp befinder sig 4.000 meter over havet. Dalen, hvor campen befinder sig, ligger godt pakket ind blandt Himalayas fantastiske bjergtoppe. Rundt om Annapurna Base Camp er der blandet andet hele 10 bjerge med en højde på over 6.000 meter.

De bedste Annapurna Base Camp treks opnås i marts og april samt i oktober og november. Vi anbefaler ikke at tage trekket i januar og februar, hvor der er ualmindeligt koldt, samt i juni til august hvor Nepal har regntid.

Vores rejser som inkluderer trek til Annapurna Base Camp tager mellem 11 og 24 dage. Trekkene er forskelligt sammensat, hvor nogle også lader dig opleve andre smukke steder i Himalaya.

Generelt vil du nok opleve, at vores trek er en kende længere end ved andre rejsebureauer. Vi har stor respekt for den påvirkning, vi alle mærker, når vi trekker i højere luftlag. Derfor tager vi os altid ekstra god tid på vores rejser, så vi får alle vores medrejsende med til rejsens slutpunkt.

Vi anbefaler, at du vælger trek til Annapurna Base Camp ud fra dit erfaringsniveau med trekking i højderne, din kondition og naturligvis hvad du har lyst til at opleve. Du kan altid spørge os til råds, inden du bestiller din rejse til Annapurna.

Vi har flere forskellige ruter med Annapurna Base Camp som destinationsmål. Du kan derfor vælge mellem ruter på niveau B, C og D. Det betyder, at langt de fleste med en ok kondition og en stor eventyrlyst kan rejse med os på Annapurna Base Camp trek. Læs gerne mere om sværhedsgrader.

Priserne varierer alt efter, hvor lang en rejse du vælger. Foruden kost og logi kan ruten have betydning for prisen, da nogle strækninger kræver betaling. Vores priser her på hjemmesiden er vejledende, da flypriser mm. varierer året rundt. Du kender dog din endelige pris, inden du takker ja til dit Annapurna eventyr med os.

Det kan vi alle, når vi trekker i de højere luftlag. Hos Kipling Travel gør vi dog meget ud af at sikre den bedst mulige akklimatisering. Skulle højdesyge alligevel indtræffe, vil vores dygtige guider hjælpe dig igennem det. Det gøres eksempelvis ved at ændre ruten eller ved at finde lægehjælp.

Vi oplever sjældent højdesyge og yderst sjældent højdesyge af alvorlig grad. Skulle det indtræffe, kan vi via vores faste samarbejdspartnere altid garantere en helikopter uden forsinkelser, som henter dig på stedet.