Trekking i Nepal

Efter vores overbevisning, så er Nepal verdens bedste trekking-land. Ruternes sværhedsgrad varierer bredt og ligeledes er omgivelserne på to forskellige trek sjældent sammenlignelige. Nepal er velsignet med Himalaya, som giver os muligheden for at udforske historiske højderygge.

Det er ikke ualmindeligt, at du i tankerne begynder at planlægge dit næste Nepal trek, inden du overhovedet har forladt landet. Selv er vi dybt betaget af at vandre Nepal tyndt og vi har lagt utallige kilometer bag os på disse trekkingruter. Trekking i Nepal er en del af Kipling Travels dna, og vi vil elske at introducere dig for denne fantastiske rejseform.


Rejser til Nepal med trekking

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Trekking gennem Nepals storslåede natur kan virke helt magisk. På et splitsekund vil du føle dig draget af de bjergtagende udsigter, hvor sneklædte toppe forsvinder blandt skyerne. Smukke templer vil dukke op hist og her — selv i de mest alsidige egne på dit trek i Nepal. Her er hvislende rismarker, frodige søområder og hængebroer der får hjertet til at galopere hos selv den største vovehals.

Hos Kipling Travel er vi garvede gængere på Nepals mange trekkingruter. Landet har betaget os i årevis og at trekke i Nepal er med tiden blevet del af vores dna. Drømmer du om at trekke ved Everest Base Camp, Manaslu eller måske Annapurna? og vil du gøre det i selskab med en turleder, der har gjort det et utal af gange før? Så tag på trek i Nepal med os.

Læs mere om

Populære trekkingture i Nepal

Kombinationer til din trekkingrejse i Nepal

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.