Tigersafari i Indien

Natur- og kulturrejse til Indiens bedste tigerområder - Bandavgarh og Kanha Nationalparker.


"Kan man elske Indien, eller kan man lade være..."

Vi flyver afsted mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores folk klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter morgenmaden og hvile er det tid til at opleve Indiens hovedstad. For at opleve Delhi bedst muligt, har I to rundture i den utrolige by. Vi har sammensat vores helt egne rundture i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter med at besøge New Delhi, der rummer grønne områder og prægtige boulevarder og I ser præsident parlamentet og India Gate inden I besøger det helt centrale Delhi med imponerende Connaught Place og den storladne koloniarkitektur.

Efter Connaught områdets mange butikker og flotte bygninger, køres til Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Overnatning i Delhi.

Et par af dagens oplevelser

 • Taj Mahal, Indiens allerstørste seværdighed
 • En stor dag med store oplevelser 

I bliver hentet på hotellet og kørt til stationen. Herfra med tog fra Delhi til Agra, hvilket vil tage 3-4 timer.

Efter ankomst til hotellet er der rundtur i Agra med det røde fort og selvfølgelig Taj Mahal. Taj er gjort af en anden verden, stedet er berusende smukt og helt magisk og vil røre enhver besøgende – vil vi vove at påstå. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj trods de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af Shan Jahan i perioden 1632-1647 og bygget i primær persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke skudt helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvid marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og bedårende i sin fuldkommenhed.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

Taj Mahal

Et par af dagens oplevelser

 • Til Madhya Pradesh
 • Khajurahos UNESCO beskyttede erotiske templer

Fra Agra med tog til Jhansi, hvor chaufføren står klar og I fortsætter dybere ind i Madhya Pradesh – og skal nu til en af Indiens små fine perler. Orchha er en lille vidunderlig perle, beliggende midt i intetheden, glemt og på mange måder overset. Selve Orchha ligger på en lille ø i Betwa floden. Paladset er impossent overkiggende området. Orchha by er en lille støvet landsby, men nogle hyggelige boder og restauranter samt butikker med de mest nødvendigheder. Orchha er på mange måder indbegrebet af ”det ægte Indien”. Bylivet foregår et adstadigt tempo, der er ikke meget der kan få folk op ad stolen; der er pilgrimme i gaderne og turister for i det store hele lov til at være sig selv.

Overnatning i Orchha

Morgenmad er inkluderet

Orchha

Et par af dagens oplevelser

 • Tværs gennem Madhya Pradesh
 • Khajurahos UNESCO beskyttede erotiske templer

Khajuraho er hjemsted for de berømte Chandela-templer, hvoraf der er mange erotiske figurer. 22 af de oprindeligt 85 templer fra omkring år 1.000 f. Kr. er bevaret i et lille østligt og et noget større vestligt tempelområde. På utrolig kort tid producerede et stort antal kunstnere disse udsmykninger, der vidner om hengivenhed for såvel religion som sex. I 1840’erne, da komplekserne dukkede op midt i junglen, var de victorianske englændere mildt sagt forargede – nu om dage kommer turister fra hele verden for at lade sig inspirere af denne prægtige hyldest til kødeligheden. Khajuraho er som by turistpræget med ihærdige sælgere, men også med hyggelige tagterrasserestauranter, hvorfra man kan se lysshowet over templerne.

Overnatning i Khajuraho

Morgenmad er inkluderet.

Khajuraho

Et par af dagens oplevelser

 • På jagt efter tigre i Panna
 • Sydover gennem Madhya Pradesh til Bandavgarh
 • Eftermiddags "safari"

I tager afsked med Khajuraho efter morgenmaden og sætter kursen mod Bandavgarh med ankomst hen på eftermiddagen.

Undervejs besøges et af Indiens mindste tigerreservater, Panna, der ligger i det nordlige Madhya Pradesh. Området er primært herlig skov af teak, akacie og sal, der i monsunen bliver tæt og grøn. Parken gennemstrømmes af den flotte og mægtige Ken flod. Panna er dejlig varieret og utrolig smuk og har flere fine vandfald. Reservatet huser op til 35 tigre, og desuden en pæn bestand af leopard, sambarhjort, nilgai Antilope, vildhund og sjakal udover op mod 100 arter slanger (ses kun i monsunen). Langs floderne findes en pæn bestand af gavial-krokodiller.

Videre til selve Bandavgarh der et af Indiens bedste tigerreservater, komplet med sumpe, enge og floder på 448 kvadratkilometer beliggende ved Vindhya og Satpura-bjergene. Efter at have været maharajaen af Rewas private jagtreservat blev Bandhavgarh i 1968 reservat og siden 1993 tilknyttet ”Projekt Tiger”, der arbejder på at sikre bestanden af bengalske tigre.

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Tiger i Indien

Et par af dagens oplevelser

 • Bandavgarh National Park - nok Indiens bedste tiger reservat
 • To safariture i parken
 • På jagt efter den bengalske kongetiger

Det 1150 km2 store naturparadis huser Indiens tætteste bestand af tigre (omkring 50 eksemplarer), og reservatet skulle være det bedste sted i Indien at se tigeren, da området består af ret åben sal-skov, vekslende med bambuskrat og fugtige enge. Vi kører i jeeps og tager på game drives, hvor vi måske kan se kravebjørn, og hvis vi er heldige – reptiler. Såvel tiger som leopard lever godt af axishjorte, sortbukke og andre antilopearter, der er vidt udbredte her, ligesom den store, indiske vildokse gaur’en ofte også ses. I skal på game drive både om morgenen og om aftenen disse to dage. OBS - der er ingen eftermiddagssafari i Bandhavgarh om onsdagen.

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tiger

Et par af dagens oplevelser

 • Fokus på natur og nationalpark - Indiens grønne stille midtland
 • To safari ture i parken

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Leopard

Et par af dagens oplevelser

 • Videre gennem Madhya Pradesh til Kanha
 • Kanha - Kiplings inspirationskilde til Junglebogen
 • Eftermiddags Game Drive

I skal videre i tigerens rige og drager til Kanha i dag, som også er kendt for sine gode muligheder for at spotte en tiger eller to.

Kanha National Park er med sine 1.945 kvadratkilometer inkl. bufferzoner, et af Indiens største sammenhængende tigerområder – og en af dem med den største og bedste dyreintensitet – heriblandt tiger, junglekat og leopard. Kandha byder kort sagt på en fantastisk safarioplevelse. Når vi ser de store hjorteflokke eller finder et stort rovdyr, forstår vi, hvorfor Kanha kaldes ”Indiens Ngorongoro”, for dyrelivet her er lettere at se, og bestanden er større end i Indiens øvrige nationalparker. Kanhas underskønne skov – med sine talrige små vandløb, sumpe og frodige græsklædte engdrag – inspirerede Rudyard Kipling til Junglebogen, og den regnes af eksperter som Indiens mest optimale sted at se tigeren. 

Overnatning i Kanha.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 9

Et par af dagens oplevelser

 • Dyreliv og på jagt efter tigre

Kanha game drives, safariture efter tigeren. I Kanha kan man komme dybt ind i skovområderne, hvilket blot forstærker følelsen af at være på safari. Selv om tigeren er topattraktionen, så bør de andre dyrearter bestemt også nydes. Her er over 300 fuglearter, og langur-aben har også hjemme her.

Overnatning i Kanha

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Et par af dagens oplevelser

 • Kanha game drives, safariture efter tigeren
 • Naturens tegn - fokus på Indiens tiger delstat nummer et, Madhya Pradesh

Også i dag tager vi på game drive og optimerer dermed chancen for at se den smukke bengalske tiger. I Kanha kan man komme dybt ind i skovområderne, hvilket blot forstærker følelsen af at være på safari. Selv om tigeren er topattraktionen, så bør de andre dyrearter bestemt også nydes. Her er over 300 fuglearter, og langur-aben har også hjemme her.

Overnatning i Kanha

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Kanha tiger

Et par af dagens oplevelser

 • Fra natur til kultur - Jabalpur med 1, mio indbyggere

Tilbage til Delhi, mulighed for indkøb eller en tur i swimmingpoolen efter en køretur fra Kanha til Jabalpur og fly til Delhi.

Overnatning i Jabalpur

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12

Hjemrejse efter den store tigersafari i Indien. Afhentning og kørsel til lufthavnen.

Morgenmad og mad om bord på flyrejsen er inkluderet.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 24. feb. 2020
21.498,-

25. feb. - 30. apr. 2020
20.998,-

28. sep. - 10. dec. 2020
21.498,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 30. apr. 2021
21.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Indenrigsfly Jabalpur-Delhi
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og chauffør
 • Togrejse Delhi-Agra & Agra-Jhansi
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 • 2 nætter på Regent Grand i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten, så I ikke skal vente ved check-in til om eftermiddagen)
 • 1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 • 1 nat på Orchha Resort i Orchha
 • 1 nat på Ramada i Khajuraho
 • 3 nætter på Infinity Wilderness i Bandhavgarh
 • 3 nætter på Infinity Wilderness (telt) i Kanha
 • 1 nat på Ibis lufthavnshotel i Delhi
 • 10 Game Drives i Bandavgarh (5) og Kanha Nationalpark (5)
 • Frokost og aftensmad i Bandhavgarh og Kanha
 • Afgifter og tilladelser i Nationalparkerne
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 3.998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: September til april

Type: Individuel kultur, safari og naturrejse med privatchauffør samt rundturen i alle byer og nationalparker med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: Se nationalparkerne her

 

Foredrag
Periode
Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik