Tigersafari i Indien

Natur- og kulturrejse til Indiens bedste tigerområder - Bandavgarh og Kanha Nationalparker.

 

Tag med på en rejse i Indien, hvor omdrejningspunktet er den fantastiske bengalske tiger. Vi har inkluderet besøg i de to indiske nationalparker, der byder på de allerbedste betingelser for at møde det majestætiske dyr.

 

Derudover besøger vi Delhi, Khajuraho, Agra og Taj Mahal, og Indiens helligste by, Varanasi, og krydrer dermed de naturskønne oplevelser med spændende kulturelle indslag. • 7 game drives fordelt på 4 dage i nationalparkerne Bandhavgarh og Kanha
 • Bandhavgarh og Kanha er Indiens bedste Tiger-nationalparker
 • Nyd rejsen til Indiens Junglebogsdyreliv - med tigeren som hovedperson
 • Bliv slået omkuld af skønheden i Indiens kronjuvel, Taj Mahal
 • Besøg en af Indiens helligste byer, kulørte og kaotiske Varanasi
 • Få et rødmende indblik i Khajuraho-templernes erotiske figurer
1.

Afrejse fra København

Dag 1

Vi flyver afsted mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Delhi, byrundtur

Vi ankommer til Delhi og bliver mødt i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner. Herefter bliver vi kørt til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter et hvil bydes der på byrundtur i den fascinerende og hektiske by, som er delt op i de to vidt forskellige byområder, ”Old Delhi” og ”New Delhi”. Begge indgår de på vores tur rundt i byen.
Vi starter med at udforske Old Delhi og Indiens største moské, Jama Masjid, der blev opført i 1658. Herfra kører vi med cykelrickshaw gennem de kvarterer, der må siges at være indbegrebet af Indien – her er trangt og menneskefyldt i gaderne. Vi kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet af mennesker, busser, rickshaws, butikker og lugte er et møde med en ekstremt anderledes kultur. Om eftermiddagen går turen videre mod kontrasten, New Delhi, der repræsenterer et mere moderne Indien. Her er grønne områder, store boulevarder, præsidentens residens, parlamentsbygningen, den triumfbue-lignende India Gate og fine butikker ved det imponerende Connaught Place. Vi besøger templet Birla Mandir og sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Vi kører videre mod Yamuna-floden og til Humayuns gravmausoleum. Den prægtige bygning er fra midten af 1500-tallet, opført af Humayuns hustru, og er et af de tidlige eksempler på stormogulernes storladne byggestil. Undervejs spiser vi frokost på den hyggelige Lodhi Garden Restaurant, der er beliggende ved Lodhi Garden, en skøn og rolig oase midt i den hektiske storby. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

3.

Tog Delhi – Agra, byrundtur og Taj Mahal. Nattog til Varanasi

Taj Mahal

Vi tager med toget fra Delhi til Agra, hvilket vil tage 2½-3½ time. Fremme i Agra bliver vi hentet og kørt til det hotel, vi har i løbet af dagen. Da vi jo skal videre med nattog senere, bliver det blot til opbevaring af bagage og afslapning inden togturen. Vi stiller bagagen, og begiver os ud i Taj Mahals hjemby. Taj Mahal er gjort af en anden verden, stedet er berusende smukt og helt magisk og vil røre enhver besøgende – vil vi vove at påstå. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj trods de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af Shan Jahan i perioden 1632-1647 og bygget i primær persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke skudt helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvid marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og bedårende i sin fuldkommenhed. Om aftenen hopper vi om bord på toget til Varanasi. Turen tager ca 10 timer og det er derfor en god idé at have lidt proviant med til turen, som vand og snacks.

Dayroom i Agra på hotel og overnatning i toget.

Morgenmad er inkluderet.

4.

Ankomst til Varanasi, dag til egne eventyr, Ganges Aarti om aftenen

kvinder-indiske-Varanasi

Efter en nats rejse ankommer vi til Varanasi. Vi bliver kørt til til hotellet, og efterfølgende har vi dagen til at få set på byen på egen hånd og måske slappe lidt af oven på nattens togtur. Varanasi er et utrolig sammensat sted, og det er den helligste af Indiens byer grundet sin beliggenhed, hvor Ganges kortvarigt løber mod nord. Varanasi, Kashi (Lysets by) eller Benares, som englænderne kaldte byen, ligger, hvor de to floder Varuna og Ashi løber sammen. Med sine 2,5 millioner indbyggere er det for mange indbegrebet af Indien. Vi skal opleve den meget specielle aftenceremoni Aarti, hvor vi ser de lokale hindu-præster udføre mystiske ritualer med ringende klokker, røgelse, olielamper, messende sang i et farvestrålende inferno. Det er en helt speciel stemning vi oplever denne aften, hvor vi får et varmt indblik i den indiske kultur.

Overnatning i Varanasi

Morgenmad er inkluderet.

5.

Varanasi, morgensejlads og byrundtur

Ganges

Dagen begynder med en sejltur på Ganges-floden. Vi sejler i små robåde ud på den hellige Ganges. Den største oplevelse i Varanasi må siges at være denne tidlige morgensejltur på Ganges-floden. Lige inden solopgang lyser landskabet gyldent, og vi ser de mange badende pilgrimme. Vi ser sadhu’er, de hellige tiggermunke, hvor nogle er næsten nøgne med kroppen dækket af aske og det lange skæg og hår smurt i kogødning. Munkene sidder på de mange trapper, der fører ned til Indiens moder – Ganges. Det er her, hinduerne kremerer deres døde, og når asken langsomt opløses og føres væk med den hellige flod, opnår man, at man (selvet) forener sig med brahman (verdensaltet), og derigennem opnås forløsning og fuld erkendelse. Det er simpelthen Indiens sjæl, der udfolder sig her! Senere vil vi tage på byrundtur, der blandt andet indeholder en tur langs Varanasis ”ghats”, som er de trappetrin, der fører ned til Ganges-floden.

Overnatning i Varanasi

Morgenmad er inkluderet.

6.

Fly Varanasi – Khajuraho, tempelbesøg

Dag 6

Khajuraho er hjemsted for de berømte Chandela-templer, hvoraf der er mange erotiske figurer. 22 af de oprindeligt 85 templer fra omkring år 1.000 f. Kr. er bevaret i et lille østligt og et noget større vestligt tempelområde. På utrolig kort tid producerede et stort antal kunstnere disse udsmykninger, der vidner om hengivenhed for såvel religion som sex. I 1840’erne, da komplekserne dukkede op midt i junglen, var de victorianske englændere mildt sagt forargede – nu om dage kommer turister fra hele verden for at lade sig inspirere af denne prægtige hyldest til kødeligheden. Khajuraho er som by turistpræget med ihærdige sælgere, men også med hyggelige tagterrasserestauranter som Blue Sky og Raja Cafe, hvorfra man kan se lysshowet over templerne.

Overnatning i Khajuraho

Morgenmad er inkluderet.

7.

Khajuraho – Bandhavgarh Nationalpark

Tiger

Vi tager afsked med Khajuraho efter morgenmaden og sætter kursen mod Bandavgarh. Vi ankommer hertil hen på eftermiddagen. Bandavgarh er et herligt skovreservat, komplet med sumpe, enge og floder på 448 kvadratkilometer beliggende ved Vindhya og Satpura-bjergene. Efter at have været maharajaen af Rewas private jagtreservat blev Bandhavgarh i 1968 reservat og siden 1993 tilknyttet ”Projekt Tiger”, der arbejder på at sikre bestanden af bengalske tigre.

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

8.

Bandhavgarh Nationalpark - jeep safari

Leopard

Det 1150 km2 store naturparadis huser Indiens tætteste bestand af tigre (omkring 50 eksemplarer), og reservatet skulle være det bedste sted i Indien at se tigeren, da området består af ret åben sal-skov, vekslende med bambuskrat og fugtige enge. Vi kører i jeeps og tager på game drives, hvor vi måske kan se kravebjørn, og hvis vi er heldige – reptiler. Såvel tiger som leopard lever godt af axishjorte, sortbukke og andre antilopearter, der er vidt udbredte her, ligesom den store, indiske vildokse gaur’en ofte også ses. Vi tager på game drive både om morgenen og om aftenen disse to dage. OBS - der er ingen eftermiddagssafari i Bandhavgarh om onsdagen.

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

9.

Bandhavgarh Nationalpark - jeep safari

Dag 9

Overnatning i Bandhavgarh

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

10.

Bandhavgarh til Kanha Nationalpark - jeep safari

Dag 10

Vi tager videre til Kanha i dag, som også er kendt for sine gode muligheder for at spotte en tiger eller to. Nationalparken er med sine 1945 kvadratkilometer en af Indiens største nationalparker – og en af dem med den største og bedste dyreintensitet – heriblandt tiger, junglekat og leopard. Kandha byder kort sagt på en fantastisk safarioplevelse.
Når vi ser de store hjorteflokke eller finder et stort rovdyr, forstår vi, hvorfor Kanha kaldes ”Indiens Ngorongoro”, for dyrelivet her er lettere at se, og bestanden er større end i Indiens øvrige nationalparker. Kanhas underskønne skov – med sine talrige små vandløb, sumpe og frodige græsklædte engdrag – inspirerede Rudyard Kipling til Junglebogen, og den regnes af eksperter som Indiens mest optimale sted at se tigeren. 

Overnatning i Kanha.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

11.

Kanha Nationalpark - jeep safari

Corbett tiger

Også i dag tager vi på game drive og optimerer dermed chancen for at se den smukke bengalske tiger. I Kanha kan man komme dybt ind i skovområderne, hvilket blot forstærker følelsen af at være på safari. Selv om tigeren er topattraktionen, så bør de andre dyrearter bestemt også nydes. Her er over 300 fuglearter, og langur-aben har også hjemme her.

Overnatning i Kanha

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

12.

Kanha – Jabalpur

Dag 12

Vi skal tilbage til Delhi, og vejen dertil går forbi industri- og handelsbyen Jabalpur, hvor vi vil tilbringe en enkelt nat. Jernbanen deler byen op i en livlig nordlig del og en fredelig, men måske mindre interessant, sydlig del. I turisme-øjemed benyttes Jabalpur hovedsageligt som udgangspunkt for tigersafari i nationalparkerne.

Overnatning i Jabalpur

Morgenmad er inkluderet.

13.

Fly Jabalpur til Delhi

Festival

Tidlig morgen flyver vi til Delhi og har resten af dagen i Indiens hovedstad.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

14.

Afrejse Delhi og ankomst København

Vi rejser hjem igen efter en tigersafari i Indien. Meget tidlig morgen kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Morgenmad og mad om bord på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
28. september - 10. december 2019
20.498,-
18.498,-

11. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 30. april 2020
20.498,-
18.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Indenrigsfly Varanasi-Khajuraho og Jabalpur-Delhi
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og chauffør
 • Togrejse Delhi-Agra
 • Togrejse i sovevogn fra Agra-Varanasi
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 • 2 nætter på Jyoti Mahal i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten, så I ikke skal vente ved check-in til om eftermiddagen)
 • 1 dayroom på Homestay Coral Tree i Agra
 • 1 nat på toget Agra til Varnasi (ingen morgenmad)
 • 2 nætter på Ganges View i Varanasi
 • 1 nat på Ramada i Khajuraho
 • 3 nætter på Infinity Wilderness i Bandhavgarh
 • 2 nætter på Infinity Wilderness (telt) i Kanha
 • 1 nat på Kalchuri Residency i Jabalipur
 • 1 nat på Ashok Country Resort tæt på lufthavnen i Delhi
 • 7 Game Drives i Bandavgarh (4) og Kanha Nationalpark (3)
 • Frokost og aftensmad i Bandhavgarh og Kanha
 • Afgifter og tilladelser i Nationalparkerne
 • Bådtur på Ganges i Varanasi
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 5.498 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: September til april

Type: Individuel kultur, safari og naturrejse med privatchauffør samt rundturen i alle byer og nationalparker med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: Se nationalparkerne her

 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.