Rajasthan, Taj Mahal og Goa badeferie
Antal dage: 12
Priser fra: 12.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Rajasthan, Taj Mahal og Goa-badeferie

Indiens Gyldne Trekant og Goa med nogle af Indiens bedste strande

 

Denne rejse kombinerer Nordindiens farvestrålende folkeliv og enestående kultur med Goas skønne strande og tilbagelænede charme. To helt forskellige sider af det samme land og en perfekt rejse for dig, der besøger Indien for første gang.

Rajasthan byder på en eventyrlig verden af basarer, kameler, kvinder i smukke sarier, gamle fæstningsværker og et væld af overdådige paladser, hvor de indiske konger, maharajaerne, i gamle dage levede i vild luksus.

Rajasthan er hjem for Indiens farverige folk, rajput'erne, hvis slægt eftersigende kan spores helt tilbage til hinduernes mytologiske heltedigte, Ramayana og Mahabharata.  

Fra Rajasthan flyves sydpå til den lille, tidligere portugisiske koloni, Goa, hvor nogle af Indiens bedste strande findes.

Rundrejsen inkluderer bil med privatchauffør i Rajasthan. Desuden er alle udflugter, engelsktalende guider og entreer ved nævnte seværdigheder med i prisen. Velkommen til Kipling i Indien. • Oplev Rajasthan og Indiens mest farverige folk, Rajput'erne.
 • Gennem halvørkenen til Fathepur Sikhri. 
 • Underskønne Taj Mahal. 
 • Hinduernes hellige by Vrindavan, beliggende ved Yamunaflodens bred.
 • Efter Gyldne Trekant og Taj Mahal, flyver vi til Goas dejlige strande.
 • Vi er eksperter på Indien og har eget kontor i Delhi.
 • Rejs med privatchauffør, der er til rådighed fra kl. 8-21 og oplev optimal frihed på rejsen.
1.

Afrejse fra København mod Indien

Indien flyrejse Delhi

Fra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Delhi og rundtur i Indiens hovedstad

Delhi Indiens hovedstad

Velkommen til Indien. Et udpluk af dagens store oplevelser:

 • Humayuns mausolæum, der bl.a. er inspirationskilde til Taj Mahal
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib
 • Cykelrickshaw gennem Old Delhis labyrintiske gader

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores lokale repræsentant klar med et Kipling Travel-skilt. I bliver kørt til hotellet og checker ind med samme, så I kan slappe af efter den lange flyrejse. Vi har sørget for at booke værelsene, så I ikke behøver at vente til over middag med at checke ind. Efter hvil og morgenmad, skal I ud på eventyr i Delhi.

Delhi er Indiens gigantiske hovedstad med omkring 19 millioner indbyggere. Ikke mindre end otte gange har Delhi været hovedstad i Indiens historie, blandt andet under Delhi-sultanatet fra 1200-tallet, i stormogulernes Indien og selvfølgelig under briterne, der flyttede hovedstaden fra Calcutta til Delhi i 1911.

Vi har sammensat Kiplings helt egen rundtur i Delhi, som giver jer mulighed for at opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter i Old Delhi ved Indiens største moské, den smukke Jama Masjid, der blev opført i 1658. Herfra kører I med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien. I kører gennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet af mennesker, busser, rickshaws, butikker og lugte kan være noget af et kulturchok, men også et farverigt og fascinerende møde med det indiske hverdagsliv.

Fra Old Delhi går turen videre mod New Delhi, der med sine grønne områder og prægtige boulevarder står i skærende kontrast til Old Delhi. I passerer præsidentens residens, parlamentsbygningen, den Triumfbue-lignende India Gate og de fine butikker ved briternes imponerende Connaught Place. I besøger templet Birla Mandir og sikhernes hellige, gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på sikhernes gyldne tempel i Amritsar. Her oplever I det farverige Indien for fuld udblæsning med store flokke af pilgrimme, sikher med farverige turbaner og messende præster.

I kører mod Yamuna-floden og Humayuns gravmausoleum. Den smukke bygning, der er fra midten af 1500-tallet og opført af Humayuns hustru, er et af de tidlige eksempler på stormogulernes storladne byggestil.
Undervejs spiser I frokost på den hyggelige Lodhi Garden Restaurant, der er beliggende ved Lodhi Garden, en skøn og rolig oase midt i den hektiske storby. Sidst på dagen er I tilbage på hotellet.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

3.

Fra Delhi mod Rajasthan og Den Lyserøde By, Jaipur

Delhi-Jaipur

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - Den Lyserøde By

Fra Delhi går turen mod Rajasthan, den store ørkenstat, der ligger umiddelbart vest for hovedstaden. Efter en smuk køretur ankommer I til Rajasthans eventyrlige hovedstad Jaipur, der ligger ved de urgamle Aravali-bjerge. Byen kaldes også Den Lyserøde By med reference til farven på husfacaderne i den gamle bydel. Hele byen blev nemlig malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.

Resten af dagen er til fri disposition

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

4.

Amber Fort og rundtur i Jaipurs gamle bydel

Jaipur og Amber Fort

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det eventyrlige Amber Fort
 • Hawa Mahal, Vindenes Palads
 • Jaipurs basargader

Rajasthan rummer nogle af Indiens fineste og mest seværdige udflugtsmål. Jaipur er den største by og hovedstaden i Rajatshan og et fantastisk sted at opleve reminiscenserne af områdets storhedstid og spændende historie.

Tidligt om morgenen besøger I det gigantiske Amber Fort, der er dramatisk beliggende på en bjergside lidt uden for Jaipur. Bag murene af det kombinerede palads- og fæstningsanlæg har generationer af maharajaer og deres familier levet et liv i pomp og pragt. Naturligvis vartet op i døgndrift af en kæmpe stab af tjenestefolk, konkubiner og soldater. I går gennem de labyrintiske gange, og vi besøger de forskellige afdelinger og audienssale. Interiøret er væk, men med lidt fantasi, er det nemt at forestille sig, hvordan livet har udspillet sig i hoffet med alt, hvad det indebar af luksus, snigmord og haremsdamer. Fra fæstningsværket kan man nyde den forrygende udsigt ud over dalen og bjergene og den lille, fine sø nedenfor.

Senere skal I opleve Jaipurs gamle bydel, der med sin enorme bymur og smukke lyserøde huse tager sig imponerende ud. Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2., efter han forlod det store Amber Fort. På hovedgaden i den gamle bydel kan I bl.a. se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været udkigspost for kvinderne i det royale harem. 
Derfra går det videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728.

Resten af dagen er fri til at nyde Jaipurs basarer. Overnatning på et herligt, lille paladshotel i Jaipur.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

5.

Fathepur Sikris forladte kongeby og Agra

Fathepur Sikhri

Blandt dagens store oplevelser:

 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh og Den glemte kongeby, Fathepur Sikri
 • Stormogulernes hovedstad Agra ved Yamuna-floden

Tidligt om morgenen køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh. Her er Indiens måske største kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal. Taj Mahal er en af verdens smukkeste bygninger og tager sig både smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen.
Men Agra byder på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre en tur i den livlige Sadar Bazar, hvor der sælges indisk tingeltangel i alle afskygninger. Red Fort, et gigantisk fort beliggende ved Yamuna-flodens bred, er også blandt Agras store attraktioner. Endelig er der den lille perle - L´timad-UD-Daulah, af nogle kaldet for Little Taj, der ligger i en lille lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende, og det er en herlig oase efter den hektiske by.

I Agra er der køer på vejene, gadesælgere og kaotisk trafik. Byen er rodet og lettere slidt, men også sjov og rummer masser af eksotiske oplevelser, hvis man lige giver den en chance.

Undervejs stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri, Den glemte kongeby, der ligger mellem Agra og Jaipur. I 1570-86 blev byerne Fathepur og Sikri samlet under den store kejser Akbar og gjort til stormogulernes hovedstad. En helt ny by, Fathepur Sikri, blev bygget til kejseren og hans folk. Men kilderne i byen tørrede hurtigt ind, og uden varsel blev byen forladt og er aldrig siden blevet genbeboet. Og ja, forklaringen med kilderne, er kun en af de mange teorier, der knytter sig til dette sagnomspundne sted.

Det er fantastisk at gå på opdagelse i Fathepur Sikir, der i dag står tilbage som en spøgelsesby. Alt interiøret er væk, men de smukke bygningstrukturer i rød sandsten er intakte.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

6.

Taj Mahal og Det Røde Fort. Aftenfly til Goa

Taj Mahal til Goa

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Taj Mahal - Èt af verdens smukkeste bygningsværker
 • Det Røde Fort
 • Fly til Goas palmer og strande

Taj Mahal er gjort af en anden verden. Berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf langt størstedelen er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvid marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed.

Nede ved Yamuna-flodens bred ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger Shan Jahan. Han nåede aldrig at føre sine planer om et lige så imponerende projekt ud i livet - nemlig en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side.

I besøger også det imponerende Røde fort, Agra Fort, hvor Shan Jahan sad fængslet de sidste år af sit liv, og hvorfra der er en fin udsigt til Taj Mahal. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Efterfølgende kører I tilbage til lufthavnen i Delhi for at flyve sydpå til Goa. Goa er den mindste indiske delstat – og på mange måder også den ”mindst indiske”. Goa er en perfekt oase til lidt afslapning efter det lidt mere intense Nordindien.

I indlogeres på Resort Terra Paraiso, et dejligt resort kun få hundrede meter fra Goas flotte Calangute-strand. Vi er selv begejstrede for stedet, der er et mindre og hyggeligt hotel med blot 44 værelser, alle pæne med tilhørende faciliteter. Værelserne er centreret omkring en frodig have med en fin swimmingpool.

Goa er bare lækkert! Her er grønt og frodigt. Strandene er vidunderlige, og havet er skønt og lunt.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

7.

Goa badeferie

Goa strand

Dagene ved Goas mange strandområder. 
Old Goa, der ligger 9 km fra Panaji, var tidligere hovedstad i Goa. Den fremstår nu som forfalden, delvis tilgroet af den omkringliggende jungle. De fleste af byens hvide kirker stammer fra sidst i 1500-tallet. I Basilica Bom Jesus-kirken finder man de jordiske rester af Jesuitermunken Francis Xavier, der i en alder af 42 år døde i Kina i 1552. Hans lig var forbavsende velbevaret efter flere måneder, hvilket blev opfattet som et under. I 1554 blev liget ført til Goa, hvor det stadig var helt intakt. I 1614 blev hans ene arm delt mellem jesuittere i Rom og Japan og senere blev skulderen samt dele af de indre organer bortført til forskellige dele af Asien. I 1622 blev han erklæret for Indiens skytshelgen. Nu hviler resterne af munken i sarkofagen, men hvert tiende år udstilles han i en glaskiste – næste gang i 2014. Ønsker man at se sarkofagen, bør man afsætte god tid. Sidst, den blev fremvist besøgte en million tilrejsende den i løbet af de 52 dage, den blev udstillet.

Om onsdagen er det markedsdag i Anjuna. Fra pramme sælges alt mellem himmel og jord, og selvom der er en del ragelse imellem, kan man være heldig med varer fra Tibet og Kashmir.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

8.

Goas strande og afslapning

Goa ferie Terraparaiso

Dagene til afslapning i Goa. Goa dækker blot 3.702 km2 og har en befolkning på 1,5 millioner. Det er et afslappet ferieparadis med endeløse sandstrande, irgrønne vajende palmer og azurblåt badevand blandet med en særegen fusion mellem religion og livsstil fra såvel Portugal som Sydasien. Så godt som alle byer har hvidskurede kristne kirker, der næsten forekommer anmassende, hvis man tror, at Indien er elefanter og gudeafbildninger. 

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

9.

Goa - afslapning ved Goas dejlige strande

Goa hotel

Goa - afslapning ved Goas dejlige strande. Hippierne opdagede tidligt paradiset, og senere i 70'erne og 80'erne blev Goa kendt for sine grænseoverskridende techno-fester. Som mange af de rejsemål, der blev opdaget af rygsæksturisterne, har hotellerne afløst teltpladserne – ungdommens noget liberale indstilling til stoffer og fester passede ikke ind i det image, man fra højere sted ønskede for Goa. I dag er Goa moderne på indisk og har masser af butikker, barer, restauranter og hoteller - der er ret hyggeligt og omdrejningspunktet er og bliver strandområderne smo er blandt Indiens bedste

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

10.

Goa - afslapning ved Goas dejlige strande

Goa rejse

Goas strandliv og afslapning. Holder man sig til kysten oplever man alene strandene, de hyggelige boder, restauranter og cafeer...,, Indien på en ganske afstressende måde. Her er mange, mindre byer, hvor livet og atmosfæren er ”typisk indisk” i Goa, men her er også natur - på kun en halv dag kan man nå naturreservaterne og teltlejrene i den lave, jungleklædte bjergkæde Western Ghats samt Mandovi- og Zuari-flodernes deltaer.

Overnatning i Goa 

Morgenmad er inkluderet.

11.

Goa badeferie

Rejse til Goa

Sidste hele dag i Goa.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

12.

Afrejse Goa og ankomst København

Delhi fly

Rejsen hjemover mod Danmark starter. Der er tidlig afhentning ok kørsel til lufthavnen, hvorfra rejsen går hjemad mod København med ankomst i løbet af dagen.

Ankomst København.

Velkommen hjem

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
25. februar - 30. april 2019
13.498,-
12.998,-

1. september - 10. december 2019
13.698,-
13.198,-

11. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 30. april 2020
13.998,-
13.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi/Goa-København på økonomiklasse.
 • Flyrejse Delhi-Goa på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør. Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 •   2 nætter på Jyoti Mahal i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •   2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 •   1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 •   6 nætter på Resort Terra Paraiso i Goa              
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • Indisk turistskat
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 4.998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts (September til april)

Type: Individuel kulturrejse og badeferie med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores hoteller: Sydindien

Vejret: Mumbai

 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.