Antal dage: 12
Priser fra: 14.298,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Rajasthan, Taj Mahal og Goa-badeferie

Indiens Gyldne Trekant og Goa med nogle af Indiens bedste strande


"Kan man elske Indien, eller kan man lade være..."

Fra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Indien flyrejse Delhi

Tre af dagens store oplevelser:

 • Ankomst Indiens mægtige hovedstad
 • Connaught Place, New Delhis klassiske centrum
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores folk klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter morgenmaden og hvile er det tid til at opleve Indiens hovedstad. For at opleve Delhi bedst muligt, har vi to rundture i den utrolige by. Vi har sammensat vores helt egne rundture i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter med at besøge New Delhi, der rummer grønne områder og prægtige boulevarder og I ser præsident parlamentet og India Gate inden I besøger det helt centrale Delhi med imponerende Connaught Place og den storladne koloniarkitektur.
Efter Connaught områdets mange butikker og flotte bygninger, køres til Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Overnatning i Delhi.

Morgenmad er inkluderet.

Delhi Indiens hovedstad

Et par af dagens oplevelser:

 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi
 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Afhentning på hotellet, hvor rundturen i Old Delhi starter. Modsat New Delhis kolonistil, er Old Delhi indbegrebet af Indien med masser af mennesker, busser, biler, rickshaws, butikker og lokalrestauranter, hvor alle sanser kommer i brug og kan føles som et spændende kulturchok. I starter ud med Old Delhi, hvor I og guiden ganske langsomt med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien—de trange og menneskefyldte gader og stræder. I kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet er intenst. Turen slutter ved Indiens største moské, den enormt flotte Jama Masjid, der blev opført i 1658.

Fra Delhi køres 5-6 timer vestover og ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. Efter en flot køretur ankommer I til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853. Vi ankommer hen på aftenen til Jaipur.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

Delhi-Jaipur

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det eventyrlige Amber Fort
 • Hawa Mahal, Vindenes Palads
 • Jaipurs basargader

Rajasthan rummer nogle af Indiens fineste og mest seværdige udflugtsmål. Jaipur er den største by og hovedstaden i Rajatshan og et fantastisk sted at opleve reminiscenserne af områdets storhedstid og spændende historie. 

Jaipur blev i Juli 2019 tildelt en plads på Unescos verdensarvliste. Det er kun anden gang, en by i Indien får tildelt den store ære, og hos Kipling kan vi kun ønske tillykke og sige, at titlen er Jaipur yderst velfortjent!

Tidligt om morgenen besøger I det gigantiske Amber Fort, der er dramatisk beliggende på en bjergside lidt uden for Jaipur. Bag murene af det kombinerede palads- og fæstningsanlæg har generationer af maharajaer og deres familier levet et liv i pomp og pragt. Naturligvis vartet op i døgndrift af en kæmpe stab af tjenestefolk, konkubiner og soldater. I går gennem de labyrintiske gange, og vi besøger de forskellige afdelinger og audienssale. Interiøret er væk, men med lidt fantasi, er det nemt at forestille sig, hvordan livet har udspillet sig i hoffet med alt, hvad det indebar af luksus, snigmord og haremsdamer. Fra fæstningsværket kan man nyde den forrygende udsigt ud over dalen og bjergene og den lille, fine sø nedenfor.

Senere skal I opleve Jaipurs gamle bydel, der med sin enorme bymur og smukke lyserøde huse tager sig imponerende ud. Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2., efter han forlod det store Amber Fort. På hovedgaden i den gamle bydel kan I bl.a. se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været udkigspost for kvinderne i det royale harem. 
Derfra går det videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728.

Resten af dagen er fri til at nyde Jaipurs basarer. Overnatning på et herligt, lille paladshotel i Jaipur.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

Jaipur og Amber Fort

Blandt dagens store oplevelser:

 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh og Den glemte kongeby, Fathepur Sikri
 • Stormogulernes hovedstad Agra ved Yamuna-floden

Tidligt om morgenen køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh. Her er Indiens måske største kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal. Taj Mahal er en af verdens smukkeste bygninger og tager sig både smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen.
Men Agra byder på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre en tur i den livlige Sadar Bazar, hvor der sælges indisk tingeltangel i alle afskygninger. Red Fort, et gigantisk fort beliggende ved Yamuna-flodens bred, er også blandt Agras store attraktioner. Endelig er der den lille perle - L´timad-UD-Daulah, af nogle kaldet for Little Taj, der ligger i en lille lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende, og det er en herlig oase efter den hektiske by.

I Agra er der køer på vejene, gadesælgere og kaotisk trafik. Byen er rodet og lettere slidt, men også sjov og rummer masser af eksotiske oplevelser, hvis man lige giver den en chance.

Undervejs stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri, Den glemte kongeby, der ligger mellem Agra og Jaipur. I 1570-86 blev byerne Fathepur og Sikri samlet under den store kejser Akbar og gjort til stormogulernes hovedstad. En helt ny by, Fathepur Sikri, blev bygget til kejseren og hans folk. Men kilderne i byen tørrede hurtigt ind, og uden varsel blev byen forladt og er aldrig siden blevet genbeboet. Og ja, forklaringen med kilderne, er kun en af de mange teorier, der knytter sig til dette sagnomspundne sted.

Det er fantastisk at gå på opdagelse i Fathepur Sikir, der i dag står tilbage som en spøgelsesby. Alt interiøret er væk, men de smukke bygningstrukturer i rød sandsten er intakte.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

Fathepur Sikhri

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Taj Mahal - Èt af verdens smukkeste bygningsværker
 • Det Røde Fort
 • Fly til Goas palmer og strande

Taj Mahal er gjort af en anden verden. Berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf langt størstedelen er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvid marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed.

Nede ved Yamuna-flodens bred ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger Shan Jahan. Han nåede aldrig at føre sine planer om et lige så imponerende projekt ud i livet - nemlig en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side.

I besøger også det imponerende Røde fort, Agra Fort, hvor Shan Jahan sad fængslet de sidste år af sit liv, og hvorfra der er en fin udsigt til Taj Mahal. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Efterfølgende kører I tilbage til lufthavnen i Delhi for at flyve sydpå til Goa. Goa er den mindste indiske delstat – og på mange måder også den ”mindst indiske”. Goa er en perfekt oase til lidt afslapning efter det lidt mere intense Nordindien.

I indlogeres på Resort Terra Paraiso, et dejligt resort kun få hundrede meter fra Goas flotte Calangute-strand. Vi er selv begejstrede for stedet, der er et mindre og hyggeligt hotel med blot 44 værelser, alle pæne med tilhørende faciliteter. Værelserne er centreret omkring en frodig have med en fin swimmingpool.

Goa er bare lækkert! Her er grønt og frodigt. Strandene er vidunderlige, og havet er skønt og lunt.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

Taj Mahal til Goa

Dagene ved Goas mange strandområder. 
Old Goa, der ligger 9 km fra Panaji, var tidligere hovedstad i Goa. Den fremstår nu som forfalden, delvis tilgroet af den omkringliggende jungle. De fleste af byens hvide kirker stammer fra sidst i 1500-tallet. I Basilica Bom Jesus-kirken finder man de jordiske rester af Jesuitermunken Francis Xavier, der i en alder af 42 år døde i Kina i 1552. Hans lig var forbavsende velbevaret efter flere måneder, hvilket blev opfattet som et under. I 1554 blev liget ført til Goa, hvor det stadig var helt intakt. I 1614 blev hans ene arm delt mellem jesuittere i Rom og Japan og senere blev skulderen samt dele af de indre organer bortført til forskellige dele af Asien. I 1622 blev han erklæret for Indiens skytshelgen. Nu hviler resterne af munken i sarkofagen, men hvert tiende år udstilles han i en glaskiste – næste gang i 2014. Ønsker man at se sarkofagen, bør man afsætte god tid. Sidst, den blev fremvist besøgte en million tilrejsende den i løbet af de 52 dage, den blev udstillet.

Om onsdagen er det markedsdag i Anjuna. Fra pramme sælges alt mellem himmel og jord, og selvom der er en del ragelse imellem, kan man være heldig med varer fra Tibet og Kashmir.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

Goa strand

Dagene til afslapning i Goa. Goa dækker blot 3.702 km2 og har en befolkning på 1,5 millioner. Det er et afslappet ferieparadis med endeløse sandstrande, irgrønne vajende palmer og azurblåt badevand blandet med en særegen fusion mellem religion og livsstil fra såvel Portugal som Sydasien. Så godt som alle byer har hvidskurede kristne kirker, der næsten forekommer anmassende, hvis man tror, at Indien er elefanter og gudeafbildninger. 

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

Goa ferie Terraparaiso

Goa - afslapning ved Goas dejlige strande. Hippierne opdagede tidligt paradiset, og senere i 70'erne og 80'erne blev Goa kendt for sine grænseoverskridende techno-fester. Som mange af de rejsemål, der blev opdaget af rygsæksturisterne, har hotellerne afløst teltpladserne – ungdommens noget liberale indstilling til stoffer og fester passede ikke ind i det image, man fra højere sted ønskede for Goa. I dag er Goa moderne på indisk og har masser af butikker, barer, restauranter og hoteller - der er ret hyggeligt og omdrejningspunktet er og bliver strandområderne smo er blandt Indiens bedste

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

Goa hotel

Goas strandliv og afslapning. Holder man sig til kysten oplever man alene strandene, de hyggelige boder, restauranter og cafeer...,, Indien på en ganske afstressende måde. Her er mange, mindre byer, hvor livet og atmosfæren er ”typisk indisk” i Goa, men her er også natur - på kun en halv dag kan man nå naturreservaterne og teltlejrene i den lave, jungleklædte bjergkæde Western Ghats samt Mandovi- og Zuari-flodernes deltaer.

Overnatning i Goa 

Morgenmad er inkluderet.

Goa rejse

Sidste hele dag i Goa.

Overnatning i Goa

Morgenmad er inkluderet.

Rejse til Goa

Rejsen hjemover mod Danmark starter. Der er tidlig afhentning ok kørsel til lufthavnen, hvorfra rejsen går hjemad mod København med ankomst i løbet af dagen.

Ankomst København.

Velkommen hjem

Delhi fly
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 25. feb. 2020
16.998,-

26. feb. - 30. apr. 2020
15.498,-

30. sep. - 10. dec. 2020
14.798,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 30. apr. 2021
14.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi/Goa-København på økonomiklasse.
 • Flyrejse Delhi-Goa på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør. Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 •   2 nætter på Regent Grand i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •   2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 •   1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 •   6 nætter på Resort Terra Paraiso i Goa              
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • Indisk turistskat
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 3.798 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts (September til april)

Type: Individuel kulturrejse og badeferie med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores hoteller: Sydindien

Vejret: Mumbai

 

Foredrag
Periode
Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik