Antal dage: 8
Priser fra: 11.598,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Templer, Tigre og Taj Mahal

Kultureventyr til Indiens Gyldne Trekant og Ranthambhore tigerpark med privatchauffør


"Fantastisk oplevelse på alle måder. Vi er klar til en ny rejse, hvor vi udfordres og ikke bare bevæger os i kendte og forudsigelige rammer. Pas godt på chaufføren. Han er et rart menneske, der fortjener gode vilkår. "

Fra København er der flyrejse Delhi i Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Indien flyrejse

Tre af dagens store oplevelser:

 • Ankomst Indiens mægtige hovedstad
 • Connaught Place, New Delhis klassiske centrum
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores folk klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter morgenmaden og hvile er det tid til at opleve Indiens hovedstad. For at opleve Delhi bedst muligt, har vi to rundture i den utrolige by. Vi har sammensat vores helt egne rundture i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter med at besøge New Delhi, der rummer grønne områder og prægtige boulevarder og I ser præsident parlamentet og India Gate inden I besøger det helt centrale Delhi med imponerende Connaught Place og den storladne koloniarkitektur.

Efter Connaught områdets mange butikker og flotte bygninger, køres til Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Overnatning i Delhi.

templer-tigre-taj-mahal-Humayun-Delhi

Et par af dagens oplevelser:

 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi
 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Afhentning på hotellet, hvor rundturen i Old Delhi starter. Modsat New Delhis kolonistil, er Old Delhi indbegrebet af Indien med masser af mennesker, busser, biler, rickshaws, butikker og lokalrestauranter, hvor alle sanser kommer i brug og kan føles som et spændende kulturchok. I starter ud med Old Delhi, hvor I og guiden ganske langsomt med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien—de trange og menneskefyldte gader og stræder. I kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet er intenst. Turen slutter ved Indiens største moské, den enormt flotte Jama Masjid, der blev opført i 1658.

Fra Delhi køres 5-6 timer vestover og ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. Efter en flot køretur ankommer I til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

Jaipur - den lyserøde by

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber For
 • Hawa Mahal, vindenes Palads
 • Jaipurs sprudlende og farverige bazar

Dagen bruges til at opleve det centrale Jaipur, der med sin enorme bymur tager sig imponerende ud. Jaipur blev i Juli 2019 tildelt en plads på Unescos verdensarvliste. Det er kun anden gang, en by i Indien får tildelt den store ære, og hos Kipling kan vi kun ønske tillykke og sige, at titlen er Jaipur yderst velfortjent!

Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2. efter at han forlod det store Amber Fort uden for den nuværende Jaipur. På hovedgaden i den gamle bydel kan vi bl.a. se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været harems-udkigspost. Derfra går det videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728.

I starter dog uden for Jaipur og tidligt og kører først de 11 km ud til det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Her starter I med at se Paladsbjerget fra Moata søen, hvorfra I skal op til Amber Fort og få en god indlevelse i hvordan Maharajaernes storladne levestil har været - for det er et imponerende byggeri med utallige gårdhaver og audienshaller, rislende og kølende vandbassiner og samtidig smukt og fantastisk. En flot oplevelse i det allermest klassiske Rajasthan.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

Rajasthan-Jaipur

Blandt dagens oplevelser:

 • Landskabets ændring fra Jaipur til Sawai Madhopur
 • Nationalpark tur i Ranthambhore på jagt efter tigeren
 • På udkig efter kravebjørn, de små kattedyr, fugleliv og selvfølgelig

Efter ankomsten til Ranthambhore er der indkvartering som i Ranthambhore foregår i Sawai Madhopur. Reservatet, der er blandt Indiens fineste for at se den berømte og berygtede tiger, er domineret af vidstrakte skove, vekslende med åbne græssletter.

Efter indkvartering skal I på "Game Drive", hvor der med jeepen bliver gjort en stor indsats, for at få set tigeren. Dette sky, utroligt smukke dyr, er aldrig let at samarbejde med, selvom netop Ranthambhore er kendt for sine mange dagaktive tigre. Der er altså ingen garanti for at se tiger, men chancerne er relativt store, og vildtguide/chaufføren kender de enkelte dyrs færd, og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at missionen skal lykkes. Her er dog mange andre dyr, som I skal holde øje med, blandt andet sambarhjorte, aber og krokodiller, og er I heldige kan man få øje på en leopard, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Overnatning i Ranthambore

Morgen, frokost og aftensmad er inkluderet.

tigerpark, Ranthambhore

Blandt dagens store oplevelser:

 • Tigersafari - måske er du heldig at se verdens største kattedyr
 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh
 • Den glemte kongeby, Fathepur Sikhri

Tidligt om morgenen har I endnu et ”Game Drive” i Ranthambhore Nationalpark, til at få set lidt af dyrelivet og måske endda tigeren i dette store fine naturreservat. Der er også mulighed for at tage til vandhuller, hvor der er pelikaner, flamingoer og de smukke, rustrøde Brahminænder. 

Efter et kortere gamne drive, køres tilbage mod de store kulturklassikere. På dagens køretur mod Agra, stoppes undervejs ved kongebyen Fatehpur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse og derfor er der en lille rundtur i Fathepur og Sikhri. Byen blev samlet under den kejser Akbars regering i 1570-86 og skulle være stormoghulernes nye hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind, og uden varsel blev byen forladt og står i dag som en fuldstændig velbevaret moghul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Kort efter Fathepur er der ankomst til Agra, der er mest kendt for Indiens måske største og mest berømte attraktion, nemlig Taj Mahal. Der er fri om eftermiddagen og man kan overveje en lille gåtur i Taj Ganj eller Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

Den glemte kongeby Fathepur Sikhri til Agra

Dagens overskyggende oplevelse:

 • Taj Mahal - vel nok Indiens største seværdighed
 • Red Fort og tilbage til Delhi

Taj Mahal er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi  i Kipling Travel godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil.

At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af; bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Beliggende ned til Yamuna-floden, ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger, der aldrig nåede at fuldføre et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side.
Taj Mahal er en oplevelse, der brænder sig fast på nethinden.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

Taj Mahal rundtur, Taj Mahal entre

Tidlig morgen kører vi fra Agra til Delhi lufthavn og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Agra Delhi
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 24. feb. 2020
12.498,-

25. feb. - 20. jun. 2020
11.998,-

21. jun. - 27. sep. 2020
Kontakt os

28. sep. - 10. dec. 2020
12.198,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 15. jun. 2021
12.198,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør. Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse
 • 2 nætter på Regent Grand i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten, så I ikke skal
  vente med check-in til om eftermiddagen)
 • 2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 • 1 nat på Ranthambhore Regency
 • 2 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 • Morgenmad alle dage
 • Morgenmad, frokost og aftensmad i Ranthambhore jf. program
 • 2 "Game Drives" i Rantambhore Nationalpark i nationalpark jeeps med plads til 6 personer
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 2.498 kr./person
Badeferie i Goa - 7 dage - forlængelse
Pris fra 5.498 kr./person
Badeferie i Goa på Sonesta Inn - 7 dage - forlængelse
Pris fra 7.298 kr./person
Praktisk information

Rejseperioder: 
Bedste periode: oktober til december og februar-marts
God rejsetid: september og januar
Varmt: medio april til ultimo juli
Regntid: Ultimo juni til primo september (Ranthambhore er lukket til 1/10)

Type:
Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning:
Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: 
Se nationalparkerne her 

Foredrag
Periode
Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik