Templer, Tigre og Taj Mahal
Antal dage: 9
Priser fra: 10.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Templer, Tigre og Taj Mahal

Kultureventyr til Indiens Gyldne Trekant og Ranthambhore tigerpark med privatchauffør

 

Kulturrejse i Indiens store klassiske seværdigheder som Den Lyserøde by Jaipur - Rajasthans hovedstad. Ranthambhore Nationalpark med mulighed for at se den stolte og smukke tiger. Delhi hvor vi skal med richshaw gennem Old Delhis farverige basar, Chandni Chowk - og selvfølgelig Agra med Imperiets Juvel - Taj Mahal.

 

 

Kipling har vores eget datterselskab i Delhi og kan derfor kontrollere kvalitet og service i meget udstrakt grad.
På rejsen er der bil med privatchauffør til rådighed indtil 21:00 hver aften og alle udflugter med guide og entreer er selvfølgelig inkluderet. Velkommen til Kipling i Indien! • Oplev Indiens absolutte klassikere - de største seværdigheder i den Gyldne Trekant og Rantambhore National Park
 • Delhi - Jaipur - Rantambhore tigerpark - Agra med Taj Mahal
 • Alle rundture og entreer er selvfølgelig inkluderet
 • Mulighed for at forlænge til Goas strande eller Kovalam i Kerala
 • Rejs med vore lokalguider og privatchauffør, der er til rådighed fra kl. 8-21 og oplev optimal frihed på rejsen
 • Vi er eksperter på Indien og har siden 2005 haft eget kontor i New Delhi 
1.

Afrejse mod Delhi i Indien

Indien flyrejse

Fra København er der flyrejse Delhi i Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Delhi og rundtur i Old og New Delhi

templer-tigre-taj-mahal-Humayun-Delhi

Tre af dagens store oplevelser:

 • Humayuns mausolæum, der bla. er inspirationskilde til Taj Mahal
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib
 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi

Vi ankommer tidlig morgen i Delhi. Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores mand klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.
Vi hviler og efter morgenmaden, tager vi på tur i Delhi.

Vi starter ud med Old Delhi ved Indiens største moské - Jama Masjid, der blev opført i 1658. Herfra kører vi med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien - de trange og menneskefyldte gader og stræder. Vi kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet af mennesker, busser, rickshaws, butikker og lugte kan være noget af et kulturchok i denne tæt befolkede del af Indien.
Videre mod New Delhi der rummer grønne områder, prægtige boulevarder, præsident parlamentet, India Gate og fine butikker ved det imponerende Connaught Place. Vi besøger Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Vi kører mod Yamuna-floden og til Humayuns gravmausoleum. Den prægtige bygning er fra midten af 1500-tallet opført af Humayuns hustru, og er et af de tidlige eksempler på stormogulernes storladne byggestil.
Undervejs spiser vi frokost på den hyggelige Lodhi Garden Restaurant, der er beliggende ved Lodhi Garden, der er en skøn og rolig oase midt i den hektiske storby. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

3.

Mod Rajasthan og Jaipur - den lyserøde by

Jaipur - den lyserøde by

Et par af dagens oplevelser:

 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Fra Delhi går turen vestover mod de mere ørkenagtige områder i delstaten Rajasthan, Prinsernes land eller det virkelige 1001 Nats Eventyr. Efter en lang og smuk køretur kommer man til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.
Overnatning på et herligt lille "paladshotel", en haveli.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

4.

Rundtur i Jaipur og det flotte Amber Fort

Rajasthan-Jaipur

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber For
 • Hawa Mahal, vindenes Palads
 • Jaipurs sprudlende og farverige bazar

Dagen bruges til at opleve det centrale Jaipur, der med sin enorme bymur tager sig imponerende ud. Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2. efter at han forlod det store Amber Fort uden for den nuværende Jaipur. På hovedgaden i den gamle bydel kan vi bl.a. se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været harems-udkigspost. Derfra går det videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728.

Vi starter dog uden for Jaipur og tidligt og kører først de 11 km ud til det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Vi starter med at se Paladsbjerget fra Moata søen, hvorfra vi skal op til Amber Fort og få en god indlevelse i hvordan Maharajaernes storladne levestil har været - for det er et imponerende byggeri med utallige gårdhaver og audienshaller, rislende og kølende vandbassiner og samtidig smukt og fantastisk. En flot oplevelse i det allermest klassiske Rajasthan

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

5.

Mod Ranthambhore, eftermiddagstur i nationalparken

tigerpark, Ranthambhore

Blandt dagens oplevelser:

 • Landskabets ændring fra Jaipur til Sawai Madhopur
 • Nationalpark tur i Ranthambhore på jagt efter tigeren

Næste etape af rejsen går til et mindst lige så sagnomspunden naturområde som Jaipurs basarer, nemlig det 400 km2 store tigerreservat Ranthambhore ved byen Sawai Madhopur. Undervejs er der mulighed for at gøre et stop for at strække benene og bese nogle af de lokale landsbyer.

Efter ankomsten til Ranthambhore er der indkvartering på en lodge. De, der har prøvet den slags i Østafrika, vil her finde en langt mere oprindelig oplevelse - før masseturismens dage. Reservatet, der er blandt Indiens fineste for tigere, er domineret af vidstrakte skove, vekslende med åbne græssletter. Efter indkvartering tager vi på "Game Drive", hvor der med jeepen bliver gjort en stor indsats, for at få set tigeren. Dette sky, utroligt smukke dyr, er aldrig let at samarbejde med, selvom netop Ranthambhore er kendt for sine mange dagaktive tigre. Der er altså ingen garanti for at se én, men chancerne er store, og lodgens personale kender de enkelte dyrs færd, og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at missionen skal lykkes. Her er dog mange andre dyr: sambarhjorte, aber og krokodiller, og er vi heldige kan vi få øje på en leopard, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Overnatning i Ranthambore

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

6.

Ranthambhore Nationalpark med to game drives

Game drive tigersafari

Blandt dagens store oplevelser:

 • To game drives i Ranthambhore - både morgen og aften
 • På udkig efter kravebjørn, de små kattedyr, fugleliv og selvfølgelig
 • Tigersafari - måske er du heldig at se verdens største kattedyr

Dagens program:
Da naturen på denne rejse har en høj prioritet tilbringer vi også denne dag i Ranthambhore Nationalpark med hele to "Game Drives", til at få set tigeren og ellers opleve dyrelivet i dette store, uberørte naturreservat. Der er også mulighed for at tage til vandhuller, hvor der er pelikaner, flamingoer og de smukke, rustrøde Brahminænder. 

Bliv ikke overrasket over at høre velkendte hønse-lyde, her er både påfugle og bankivahøne. Derudover er der naturligvis et væld af skovfugle, såsom papegøjer og spætter. Ikke to køreture er ens, og det er noget af det mest charmerende ved denne form for rejser, nemlig naturoplevelserne.
Vi ved aldrig hvad der gemmer sig omkring næste hjørne!

Overnatning i Ranthambore

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

7.

Via den glemte kongeby Fathepur Sikhri til Agra

Den glemte kongeby Fathepur Sikhri til Agra

Blandt dagens store oplevelser:

 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh
 • Den glemte kongeby, Fathepur Sikhri
 • Agra beliggende ved Yamunafloden

Tidligt om morgenen køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh. Her er Indiens måske største kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal, der både tager sig smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen.
Men Agra kan byde på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre, en tur i Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger. Der er også det flotte Red Fort, et gigantisk fort, der ligger ud til Yamuna-floden med udsigt til Taj Mahal. Endelig er der den lille perle, I’timad-Ud-Daulah, af nogle kaldet for Little Taj, der ligger i en herlig lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende og det er en herlig lise efter den hektiske by. Agra er en sjov by og man skal lige have øjnene op for andet end overvældende Taj Mahal.

Undervejs stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse. Byerne Fathepur og Sikhri blev samlet under den store kejser Akbar's regering i 1570-86 og gjort til stormogulernes hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind og uden varsel blev byen forladt, og står i dag som en fuldstændig velbevaret mogul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

8.

Taj Mahal og Agra rundtur - mod Delhi

Taj Mahal rundtur, Taj Mahal entre

Dagens overskyggende oplevelse:

 • Taj Mahal - vel nok Indiens største seværdighed
 • Red Fort og tilbage til Delhi

Taj Mahal er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af; bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Beliggende ned til Yamuna-floden, ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger, der aldrig nåede at fuldføre et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

9.

Afrejse Delhi og ankomst København

Meget tidlig morgen kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

*** EVT. FORLÆNGELSE MED BADEFERIE I GOA

8. dag - Fly til Goa

Vi flyver til Goa. Ved ankomsten er der transfer til for eksempel Terra Paraiso i Goa, et rigtig "Kipling Classic" hotel med en fantastisk beliggende blot 100 meter fra Goa's flotte Calangute strand.

Goa er den mindste indiske delstat – og på mange måder også den ”mindst indiske”. Goa dækker blot 3702 km2 og har en befolkning på 1,3 millioner. Der er en for Indien speciel kultur, da stedet indtil 1961 var portugisisk koloni og derfor er præget af katolske kirker og sydeuropæisk byggestil. Strandene er lækre, vandet er super og bølgerne er dejlig høje.

Hovedstaden Panaji er med blot 90.000 indbyggere en af Indiens mindste delstats-hovedstæder. Den portugisiske indflydelse ser man bl.a. ved, at der er næsten lige så mange kristne kirker (de eneste bygninger som er hvide) som hinduistiske templer, og mange huse bygget i portugisisk stil.

Old Goa, der ligger 9 km fra Panaji, var tidligere hovedstad i Goa. Den fremstår nu som forfalden, delvis tilgroet af den omkringliggende jungle. De fleste af byens hvide kirker stammer fra sidst i 1500-tallet. I Basilica Bom Jesus-kirken finder man de jordiske rester af Jesuitermunken Francis Xavier, der i en alder af 42 år døde i Kina i 1552. Hans lig var forbavsende velbevaret efter flere måneder, hvilket blev opfattet som et under. I 1554 blev liget ført til Goa, hvor det stadig var helt intakt. I 1614 blev hans ene arm delt mellem jesuittere i Rom og Japan og senere blev skulderen samt dele af de indre organer bortført til forskellige dele af Asien. I 1622 blev han erklæret for Indiens skytshelgen. Nu hviler resterne af munken i sarkofagen, men hvert tiende år udstilles han i en glaskiste – næste gang i 2014. Ønsker man at se sarkofagen, bør man afsætte god tid: sidst, den blev fremvist besøgte en million tilrejsende den i løbet af de 52 dage, den blev udstillet.

Morgenmad er inkluderet.

9. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

10. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

11. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

12. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

13. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

14. dag - Afrejse Goa og ankomst København

Lige efter midnat kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
10. januar - 30. april 2018
11.798,-
11.298,-

1. maj - 20. juni 2018
11.598,-
10.998,-

21. juni - 27. september 2018
Kontakt os
Kontakt os

28. september - 10. december 2018
12.198,-
11.698,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør. Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • I bilen er der Wifi samt 2 flasker vand per person pr dag og desinficerende gel eller renseservietter til fri afbenyttelse
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse
 •     3 nætter på Hotel Godwin Deluxe i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten, så I ikke skal
      vente med check-in til om eftermiddagen)
 •     2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 •     2 nætter på Ranthambhore Regency
 •     1 nat på Hotel Atulyaa Taj i Agra
 • Morgenmad alle dage
 • Morgenmad, frokost og aftensmad i Ranthambhore jf. program
 • 3 "Game Drives" i Rantambhore Nationalpark i nationalpark jeeps (ikke i de store busser)
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

TILKØB

Badeferie ved Goa 7 dage/6 nætter inkl. indenrigsfly, transfers til/fra hotel og morgenmad:

 

Opgradering af hoteller på hele rejsen (4* hoteller)

Praktisk information

Rejseperioder: 
Bedste periode: oktober til december og februar-marts
God rejsetid: september og januar
Varmt: medio april til ultimo juli
Regntid: Ultimo juni til primo september (Ranthambhore er lukket til 1/10)

Type:
Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning:
Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: 
Se nationalparkerne her 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg