Templer, Tigre og Taj Mahal
Antal dage: 8
Priser fra: 10.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Templer, Tigre og Taj Mahal

Kultureventyr til Indiens Gyldne Trekant og Ranthambhore tigerpark med privatchauffør

 

Kulturrejse i Indiens store klassiske seværdigheder som Den Lyserøde by Jaipur - Rajasthans hovedstad. Ranthambhore Nationalpark med mulighed for at se den stolte og smukke tiger. Delhi hvor vi skal med richshaw gennem Old Delhis farverige basar, Chandni Chowk - og selvfølgelig Agra med Imperiets Juvel - Taj Mahal.

 

 

Kipling har vores eget datterselskab i Delhi og kan derfor kontrollere kvalitet og service i meget udstrakt grad.
På rejsen er der bil med privatchauffør til rådighed indtil 21:00 hver aften og alle udflugter med guide og entreer er selvfølgelig inkluderet. Velkommen til Kipling i Indien!


"Fantastisk oplevelse på alle måder. Vi er klar til en ny rejse, hvor vi udfordres og ikke bare bevæger os i kendte og forudsigelige rammer. Pas godt på chaufføren. Han er et rart menneske, der fortjener gode vilkår. "

 • Oplev Indiens absolutte klassikere - de største seværdigheder i den Gyldne Trekant og Rantambhore National Park
 • Delhi - Jaipur - Rantambhore tigerpark - Agra med Taj Mahal
 • Alle rundture og entreer er selvfølgelig inkluderet
 • Mulighed for at forlænge til Goas strande eller Kovalam i Kerala
 • Rejs med vore lokalguider og privatchauffør, der er til rådighed fra kl. 8-21 og oplev optimal frihed på rejsen
 • Vi er eksperter på Indien og har siden 2005 haft eget kontor i New Delhi 
1.

Afrejse mod Delhi i Indien

Indien flyrejse

Fra København er der flyrejse Delhi i Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Delhi og rundtur i Old og New Delhi

templer-tigre-taj-mahal-Humayun-Delhi

Tre af dagens store oplevelser:

 • Humayuns mausolæum, der bla. er inspirationskilde til Taj Mahal
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib
 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores mand klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind. 

Efter morgenmaden er der rundtur i Delhi. I starter ud med Old Delhi ved Indiens største moské - Jama Masjid, der blev opført i 1658. Herfra kører I med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien - de trange og menneskefyldte gader og stræder. Der fortsættes igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet af mennesker, busser, rickshaws, butikker og lugte kan være noget af et kulturchok i denne tæt befolkede del af Indien.

Fra Old Delhi går det videre mod New Delhi der rummer grønne områder, prægtige boulevarder, præsident parlamentet, India Gate og fine butikker ved det imponerende Connaught Place. I besøger Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

I fortsætter mod Yamuna-floden og til Humayuns gravmausoleum. Den prægtige bygning er fra midten af 1500-tallet opført af Humayuns hustru, og er et af de tidlige eksempler på stormogulernes storladne byggestil. Sidst på dagen er I tilbage på hotellet.

Overnatning i Delhi

Morgenmad er inkluderet.

3.

Mod Rajasthan og Jaipur - den lyserøde by

Jaipur - den lyserøde by

Et par af dagens oplevelser:

 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Fra Delhi går turen vestover mod de mere ørkenagtige områder i delstaten Rajasthan, også kaldet ”Prinsernes land” - det virkelige 1001 Nats Eventyr. Efter en lang og smuk køretur kommer I til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853. Overnatning på et herligt lille "paladshotel", nok et lidt flot ord for et lille klassisk og hyggeligt haveli hotel.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

4.

Rundtur i Jaipur og det flotte Amber Fort

Rajasthan-Jaipur

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber For
 • Hawa Mahal, vindenes Palads
 • Jaipurs sprudlende og farverige bazar

Dagen bruges til at opleve det centrale Jaipur, der med sin enorme bymur tager sig imponerende ud. Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2. efter at han forlod det store Amber Fort uden for den nuværende Jaipur. På hovedgaden i den gamle bydel kan vi bl.a. se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal, også kaldet Vindenes Palads, som har været harems-udkigspost. Derfra går det videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728.

I starter dog uden for Jaipur og tidligt og kører først de 11 km ud til det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Her starter I med at se Paladsbjerget fra Moata søen, hvorfra I skal op til Amber Fort og få en god indlevelse i hvordan Maharajaernes storladne levestil har været - for det er et imponerende byggeri med utallige gårdhaver og audienshaller, rislende og kølende vandbassiner og samtidig smukt og fantastisk. En flot oplevelse i det allermest klassiske Rajasthan.

Overnatning i Jaipur

Morgenmad er inkluderet.

5.

Mod Ranthambhore, eftermiddagstur i nationalparken

tigerpark, Ranthambhore

Blandt dagens oplevelser:

 • Landskabets ændring fra Jaipur til Sawai Madhopur
 • Nationalpark tur i Ranthambhore på jagt efter tigeren
 • På udkig efter kravebjørn, de små kattedyr, fugleliv og selvfølgelig

Efter ankomsten til Ranthambhore er der indkvartering som i Ranthambhore foregår i Sawai Madhopur. Reservatet, der er blandt Indiens fineste for at se den berømte og berygtede tiger, er domineret af vidstrakte skove, vekslende med åbne græssletter.

Efter indkvartering skal I på "Game Drive", hvor der med jeepen bliver gjort en stor indsats, for at få set tigeren. Dette sky, utroligt smukke dyr, er aldrig let at samarbejde med, selvom netop Ranthambhore er kendt for sine mange dagaktive tigre. Der er altså ingen garanti for at se tiger, men chancerne er relativt store, og vildtguide/chaufføren kender de enkelte dyrs færd, og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at missionen skal lykkes. Her er dog mange andre dyr, som I skal holde øje med, blandt andet sambarhjorte, aber og krokodiller, og er I heldige kan man få øje på en leopard, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Overnatning i Ranthambore

Morgen, frokost og aftensmad er inkluderet.

6.

Morgentur Ranthambhore - til Agra Via den glemte kongeby Fathepur Sikhri

Den glemte kongeby Fathepur Sikhri til Agra

Blandt dagens store oplevelser:

 • Tigersafari - måske er du heldig at se verdens største kattedyr
 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh
 • Den glemte kongeby, Fathepur Sikhri

Tidligt om morgenen har I endnu et ”Game Drive” i Ranthambhore Nationalpark, til at få set lidt af dyrelivet og måske endda tigeren i dette store fine naturreservat. Der er også mulighed for at tage til vandhuller, hvor der er pelikaner, flamingoer og de smukke, rustrøde Brahminænder. 

Herefter køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh. Her er Indiens måske største kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal, der både tager sig smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen. 
Agra kan byde på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj eller en tur i Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger. 
Der er også det flotte Red Fort, et gigantisk fort, der ligger ud til Yamuna-floden med udsigt til Taj Mahal. Endelig er der den lille perle, I’timad-Ud-Daulah, af nogle kaldet for Little Taj, der ligger i en herlig lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende og det er en herlig lise efter den hektiske by. Agra er en sjov by og man skal lige have øjnene op for andet end overvældende Taj Mahal.

Undervejs mellem Ranthambhore og Agra stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse. Byerne Fathepur og Sikhri blev samlet under den store kejser Akbar's regering i 1570-86 og gjort til stormogulernes hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind og uden varsel blev byen forladt, og står i dag som en fuldstændig velbevaret mogul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

7.

Taj Mahal og Agra rundtur

Taj Mahal rundtur, Taj Mahal entre

Dagens overskyggende oplevelse:

 • Taj Mahal - vel nok Indiens største seværdighed
 • Red Fort og tilbage til Delhi

Taj Mahal er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi  i Kipling Travel godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil.

At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af; bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Beliggende ned til Yamuna-floden, ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger, der aldrig nåede at fuldføre et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side.
Taj Mahal er en oplevelse, der brænder sig fast på nethinden.

Overnatning i Agra

Morgenmad er inkluderet.

8.

Mod Delhi for hjemrejse og ankomst København

Agra Delhi

Tidlig morgen kører vi fra Agra til Delhi lufthavn og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. maj - 20. juni 2019
10.998,-
10.498,-

21. juni - 27. september 2019
Kontakt os
Kontakt os

28. september - 10. december 2019
11.698,-
11.198,-

11. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 19. juni 2020
11.698,-
11.198,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør. Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse
 • 2 nætter på Jyoti Mahal i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten, så I ikke skal
  vente med check-in til om eftermiddagen)
 • 2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 • 1 nat på Ranthambhore Regency
 • 2 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 • Morgenmad alle dage
 • Morgenmad, frokost og aftensmad i Ranthambhore jf. program
 • 2 "Game Drives" i Rantambhore Nationalpark i nationalpark jeeps med plads til 6 personer
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 2.798 kr./person
Forlængelse til badeferie i Goa - 7 dage
Pris fra 4.998 kr./person
Praktisk information

Rejseperioder: 
Bedste periode: oktober til december og februar-marts
God rejsetid: september og januar
Varmt: medio april til ultimo juli
Regntid: Ultimo juni til primo september (Ranthambhore er lukket til 1/10)

Type:
Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning:
Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: 
Se nationalparkerne her 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.