Antal dage: 14
Priser fra: 25.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Argentina - fra Nord til Syd

Fra Buenos Aires via Iguazu vandfaldene til den sydligste by i Patagonien. Oplev et af verdens mest varierede lande.


Afrejse mod Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Mad er inkluderet på flyrejsen

Dag 1

I bydes velkommen til Buenos Aires og kører fra lufthavnen til den charmerende bydel Palermo Viejo, hvor vores hotel er beliggende.

Bydelen Palermo Viejo også kaldet Buenos Aires’ Soho eller Buenos Aires hjerte er fyldt med caféer, restauranter, specialbutikker, gemt inde bag kolonitidens smukke gamle husfacader. Her mærker man gløden og intensiteten af argentinsk kultur. De lokale kaldes los Porteños og de næste dage vil vi lære dem meget bedre at kende. I gamle dage tiltrak bydelen armenske, polske, spanske og italienske immigranter, som frem til i dag har sat et interessant og unikt præg på byen.

Med forstæder har byen lidt over 17 millioner indbyggere. Den centrale del af byen hvor vi først og fremmest er bliver kaldet Sydamerikas Paris på grund de mange brede boulevarder og fantastiske arkitektur. Byen er som landet en blanding af alle mulige folkeslag, men det er italienerne som i særlig grad har sat deres præg på byen fra det gamle havnekvarter La Boca, San Telmo hvor tangoen opstod og til de mange modebutikker på den lange gågade Florida.

Der er tid til et hvil inden vi tager ud og indtager byen. Vi får de første indtryk af, hvad det som det søde liv måske dybest set handler om. 

Vi skal på en såkaldt Parillas-Tour i Palermo eller San Telmo-bydelen. Vi tager selv fra hotellet til mødestedet, hvorfra Parillas-turen starter. Parillas dækker over argentinske restauranter, som tilbyder traditionel og klassisk argentinsk gastronomi. De fleste udlændinge i Buenos Aires besøger typisk de store parillas med plads til hundredvis af gæster, der oftest er nævnt i guidebøgerne.  Men de næste timer skal vi opleve nogle af de mindre og meget lækre parillas – hvor de lokale mødes. Vi besøger og smager os frem på 3 forskellige restauranter tilsat god argentinsk rødvin. Vi slutter af på ét af byens bedste ”artesanal heladerias” – Ice Cream Shops i byen. Efter turen vender vi selv tilbage til hotellet.

Overnatning i Buenos Aires

Frokost eller aftensmad er inkluderet (afhængig af hvad tid Parillas-turen foregår)

Buenos Aires – BBQ-tur

Formiddagen er til fri disposition. Det kunne være til et besøg på egen hånd til San Telmo, et smukt kvarter med små torve, antik- og genbrugsbutikker, små loppemarkeder, hyggelige cafeer hvor man kan få en god stærk kop kaffe og i det hele taget gader med et hyggeligt præg. Eller til mere mondæne bydel Recoleta, kendt for kirkegården Cementere de la Recoleta hvor Evita Peron ligger begravet. Endelig skal kunne de også være en formiddagstur omkring Puerto Madero som gennem omfattende byggeri og modernisering er blevet området for byens hippe og rige. 

Efter frokost vil vi forsøge at komme helt ind bag facaden af Buenos Aires og dens indbyggere. Målet er gennem sanseindtryk at mærke pulsen af Buenos Aires. 

Vi vil gå ad utraditionelle veje, som de færreste turister oplever, hvor vi skal opleve noget af det, der har gjort Buenos Aires kendt gennem de sidste årtier – med fascinerende, farvespækkede, meterhøje facade- og gavlmalerier udført af nogle af Buenos Aires absolut bedste street art kunstnere. Nogle steder er hele gader, stræder og plazaer spækket med gavlmalerier, og man synes næsten, at man træder ind i et eventyr-univers. Vi hører om kunstnerne, deres historier og naturligvis deres kunstværker. Turen tager knap 3 timer og vil foregå på engelsk i en mindre international gruppe. Vi tager selv fra hotellet til mødestedet, hvorfra dagens tur starter, og sørger ligeledes selv for at komme tilbage igen. Det er nemt og billigt at tage taxa i Buenos Aires og nogle gange er mødestederne i gå afstand fra hotellet.

I stedet for ovenstående tur er der  mulighed for en traditionel byrundtur med besøg på 9th of July Avenue, Plaza Mayo, Teatro Colón og La Boca Football Stadion og La Recoleta i en international gruppe med engelsktalende guide. Varighed 4 time. I så fald skal det meldes inden afrejse.

Efter turen vender vi tilbage til hotellet og vores hyggelige bydel.

Overnatning i Buenos Aires

Morgenmad er inkluderet

Dag 3

Dagen er til fri disposition i Buenos Aires. Vi kan evt. anbefale en tur over bugten ved Rio de la Plata til Uruguay og den smukke by Colonia, som er Uruguays ældste by. Byen der blev grundlagt som portugisisk koloni i 1680, er i dag fredet af UNESCO som verdens kulturarv. Den gamle bydel indeholder en stor koncentration af gamle, smukke og romantiske bygninger fra kolonitiden.

Det er også mulighed for at tage en dagstur ud på pampassen, hvor de sydamerikanske cowboys gauchoerne serverer røde bøffer og god rødvin.

Overnatning i Buenos Aires

Morgenmad inkluderet

Buenosaires salsa og tango

Dagen er kommet, hvor vi forlader det søde liv i Buenos Aires og Los Porteños. Vi flyver til verdens sydligste by Ushuaia – eller Verdens Ende. Byen er beliggende i en smuk bugt, og med de snedækkede bjerge i ryggen kan man spejde ud over Beagle Kanalen og forestille sig den legendariske engelske forsker Charles Darwin ombord på skibet HMS Beagle, der som det første skib opmålte denne forræderiske passage til Stillehavet. Øen Tierra del Fuego, som Ushuaia er beliggende på, er navngivet af den berømte portugisiske søfarer Magellan, der i 1520 som den første sejlede fra Atlanterhavet til Stillehavet. Han mente at have set de oprindelige Yahganindianere tænde bål mellem træerne, mens - troede han - at de ventede på at overfalde hans skibe.

Efter ankomst er dagen til fri disposition.

Overnatning i Ushuaia

Morgenmad er inkluderet

Dag 5

Efter morgenmaden gør vi som de gamle søfarere, tager på sejltur gennem Beagle-Kanalen. Vi hentes på hotellet og køres til havnen, hvor dagens ekskursion starter. Vi går ombord på skibet og sejler ud gennem Beagle-kanalen, hvor de smukke bjerge, der knejser majestætisk og imponerende over byen, danner den helt rette kulisse til denne smukke sejlads. Vi nærmer os Isla de Lobos, hvor søløverne ligger klumpet sammen. Vi slukker motoren og lader os flyde stille forbi disse sympatiske væsner, inden vi fortsætter til ”Fugle-øen” Isla de Los Pajaros med skarver, stormfugle, albatrosser og over 20 forskellige arter af havfugle holder til. Vores katamaran vender om og sejler tilbage mod Ushuaia, mens vi kan betragte den flotte gletscher på Monte Martial. Ved ankomsten går vi i land, hvor vi kan nyde atmosfæren i havnen eller blive kørt tilbage til hotellet og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning i Ushuaia

Morgenmad er inkluderet

Ushuaia, verdens sydligste by med Verdens Ende & Beagle Channel Cruise

Vi skal i dag opleve én af Argentinas smukkeste Nationalparker; Tierra del Fuego (Ildlandet). Vi vil udforske, undersøge og endevende dette smukke sted – taget direkte ud af Moder Naturs Billedbog, sammen med dygtige guider.

Klokken ni starter dagens heldagsudflugt, hvor man i minibus bliver kørt ind i Nationalparken ned til bredden af Beagle-kanalen. Vi vandrer ca. tre timer (kræver ikke specielle fysiske forudsætninger) langs bredden, mens vi observerer den specielle flora og fauna på dette sted. Vi kommer også forbi ruinerne fra Yahgan-folket, der levede som nomader i området gennem ca. 10.000 år, men som blev drevet på flugt, da kolonisterne kom her til i 1800-tallet. I dag menes der kun at være én eneste person tilbage (bosiddende i Chile), som er fuldblods-Yahgan. Vandreturen ender vi ved Lago Roca, hvor vi får varm frokost til at styrke os på. Det er også fra Lago Roca, at vi med kano sejler ud gennem Lapataia-floden. Floden og strømmen fører os til vores endelig mål Lapataya Bugten – midt i Beagle-kanalen – præcist der hvor de 48.000 km af The Pan American Route, der starter i Alaska, ender, og hvor fra vi vender tilbage til Ushuaia og vores hotel. Resten af dagen er til afslapning i Ushuaia.

 Overnatning i Ushuaia

Morgenmad og frokost er inkluderet

Tierra del Fuego i Ildlandet

Om formiddagen forlader vi Verdens Ende, for at begive os til endnu et af Patagoniens naturvidundere, beliggende ved Calafate nær Argentinas største ferskvandssø, Lago Argentino. Vi flyver det korte stykke og hentes i lufthavnen for at køre til vores hotel nær Lago Argentino. Resten af dagen er til afslapning, hvor man med fordel kan gå nogle ture i området ved søen eller tage en tur ind til den lille Calafate by.

Overnatning i Calafate

Morgenmad er inkluderet

Dag 8

Endnu en dag fyldt med smuk natur, flora og fauna venter os. Efter tidlig morgenmad bliver vi hentet mellem kl. 07:30-08:30. Vi på oplevelser i Nationalparken Los Glaciares – som grundet sin uberørte natur er på UNESCOS naturarvsliste. Glaciares er spansk og betyder på gletsjere og refererer naturligvis til nationalparkens 47 store og over 200 små gletschere, som dækker den del af Andesbjergkædens iskappe, der strækker sig ind over parken. Ñanduen, guancoen, pumaen og gråræven har sin daglige gang her, ligesom mere end 100 forskellige fuglearter kan observeres. 

Dagens højdepunkt er den stor Perito Moreno gletsjer, der er en udløber af Hielos Continentales, den største ismasse udenfor Grønland og Antarktis! Den enorme iskappe er 250 kvadratkilometer stor, og er én af de eneste gletsjere i verden, som ikke svinder ind. Gletsjere kan observeres mange steder i verden oftest højt oppe i bjergene. Det unikke ved Perito Moreno er, at den strækker sig helt ned i det skovklædte lavland, og at man på kort afstand kan observere, når gigantiske isstykker med øredøvende brag styrter 30-50 meter ned på klipperne eller direkte i vandet. De næste par timer oplever vi dette naturfænomen fra alle vinkler. Der er mulighed at sejle en tur på søen foran gletscheren (ikke inkl. i prisen).

Eftermiddagen nyder vi også i Nationalparken, inden vi sidst på eftermiddagen vender tilbage til Calafate.

Overnatning i Calafate

Morgenmad er inkluderet.

Dag 9

Vi forlader i dag de sydlige himmelstrøg i Patagonien for at flyve til et helt anderledes klima og en interessant oplevelse, når vi skal opleve de store Iguazu vandfald, beliggende lige på grænsen af Argentina, Brasilien og Paraguay.

Vi flyver fra Calafate via Buenos Aires til Iguazu. Ved ankomsten til lufthavnen på den argentinske side bliver vi mødt og kørt til vores hotel. 

Flere tusind år, før europæerne ankom blev stedet brugt som hellig begravelsesplads hos lokale stammer. Spanierne stødte på Iguazu-vandfaldene i 1541, men herefter gik de rimeligt hurtigt i glemmebogen igen. Først i slutningen af det 19. århundrede blev området, som følge af gamle spanske optegnelser ”fundet” igen. 

Fordelt på en strækning på 3 km, ligger de 275 vandfald. På ét bestemt sted på ruten har man vandfald på alle sider, uanset hvor man vender sig 360¤ rundt. Som sammenligning kan nævnes at Iguazu-vandfaldene er 5 gange bredere end Niagara Falls og 16 meter højere end Victoria Falls – og nogle vil sige smukkere end dem begge to til sammen.

Overnatning i Iguazu

Morgenmad er inkluderet

Calafate og fly til de utrolige Iguazu vandfald

Vi starter med at indtage vandfaldene fra den argentinske side, og starter med ”Den Øvre Rute” der går knap 1 km. ad gangbroer, så vi kan betragte vandfaldene i fugleperspektiv.  Vandfaldene er beliggende midt i et tropisk jungleområde, som blot gør hele stedet endnu mere fantastisk.

Efter hvert ”hårnålesving” og stop er udsigten mere enestående end ved det foregående stop. Turen på ”Den Øvre Rute” tager ca. 1 time. Herefter vandrer vi ad den ”Nedre Rute” meget tættere på de brusende vandmasser tæt på selve vandfaldene.

Dagens store klimaks er ”Djævlens Svælg”.  Først kører vi med det lille tog fra Cataratas Station i ca. 20 minutter til Garganta Station. Herefter vandrer vi gennem en hel fantastisk kulisse for at når til ”Djævlens Svælg”, hvor man tæt på de brølende vandmasser se Parana flodens vand forsvinde ned i dybet.

Besøget til den argentinske del varer det meste af dagen.

Overnatning i Iguazu

Morgenmad er inkluderet

Dag 11

Vi starter dagen med at krydse grænse til Brasilien og fortsætte ind i nationalparken som omgiver vandfaldene på Brasilien siden. Her hedder de i øvrigt Iguacu. Her er også bygget et gangbro system hvor der er en helt fantastisk udsigt til de mange flotte vandfald på den argentinske side. Der er også en gangbro, hvor man kommer ud midt i faldene men udsigt lige ned i ”Djævelens Gab”, hvilket kan være en våd fornøjelse på grund at den heftige forstøvning af vand. Men rigtig sjovt hvis man har regntøj på.  Undervejs i området kan man støde på små næsebjørne, og vi passerer vi også det ikoniske hotel ”Das Cataratas”, hvor det er muligt at få en forfriskning.

Om eftermiddagen vender vi tilbage til lufthavnen på den argentinske side for fly til Buenos Aires. Der vil være transport til hotellet i Buenos Aires.

Der er mulighed for at få arrangeret hjemrejsen over Rio de Janeiro. Byen som først og fremmest er kendt for samba, strande som Copacabana og Ipanima, samt den livsglæde som brasilianerne udstråler. Byen der er skabt omkring en naturhavn med smukke bjerglandskaber i baglandet. Kontakt Kipling Travel vedrørende denne mulighed.

Overnatning i Buenos Aires

Morgenmad er inkluderet

Dag 12

Det er blevet tid til at tage afsked med Argentina og vende snuden hjemad med en masse nye oplevelser i rygsækken. Der er transport til lufthavnen for fly mod Europa

Morgenmad og mad på flyet er inkluderet

Dag 13

Velkommen hjem

Dag 14
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 29. feb. 2020
27.998,-

1. mar. - 19. jun. 2020
25.498,-

20. jun. - 31. aug. 2020
26.598,-

1. sep. - 10. dec. 2020
25.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 28. feb. 2021
28.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Buenos Aires tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter på den internationale flystrækning
 • Flyrejse Buenos Aires-Ushuaia-El Calafate-Iguazu-Buenos Aires
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Transfers og transporter både i privat bil og international gruppe jf. program
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • 4 nætter på Hotel Clásico i Buenos Aires
 • 3 nætter på Canal Beagle i Ushuaia
 • 2 nætter på Mirador del Lago i El Calafate
 • 2 nætter på Yvy Hotel de Selva i Iguazu
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Udflugt til Iguazu med private lokal engelsktalende guide både på Argentina og Brasilien siden
 • Nævnte udflugter og sightseeing i internationale grupper
 • Lufthavnsskatter og afgifter fra Danmark
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Antarktis forlængelse
Antarktis forlængelse - 10 nætter
Pris fra 49.998 kr./person
Hotel i Buenos Aires
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 7.998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: oktober til april

Type: Individuel kulturrejse med udflugter i alle byer med engelsktalende guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske (eksempelvis forlængelse til Brasilien's Rio de Janeiro)

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik