Antal dage: 19
Priser fra: 29.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Torres del Paine Full Circuit Trek og Lake District

18 dages eventyr verdens smukkeste nationalparker i chilensk Patagonien


Transfer til et dejligt turistklassehotel  beliggende i den eksklusive bydel Providencia.

Resten af dagen på egen hånd. Der er mulighed for en hyggelig tur til fods til den historiske del af byen.

Dag 1

Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen og fly til landets sydligst beliggende by, Punta Arenas, lige ved Magellanstrædet. Frokost på lokal restaurant i byen og videre transport til den hyggelige lille by Puerto Natales, der danner base for turene til Torres del Paine. 

Herfra passeres Rio Verde-floden inden ankomst til hotellet i Puerto Natales.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 2

Fra Puerto Natales tager vi den tidligere morgenbus til Torres del Paine nationalpark. Vi kommer ind i parken via Amarga Lagoon checkpoint, hvorfra bussen går videre til Cerro Paine Reserve Welcome Center, hvorfra selve trekket starter.

I Torres del Paine oplever vi de flotteste udsigter til Los Cuernos, hornene, eller blot tårnene, der er vartegn og synonym med Torres del Paine. Torres del Paine blev i 1978 af UNESCO erklæret for World Biosphere Reserve og regnes for at være en af verdens smukkeste nationalparker. Parken dækker et areal på godt 2.400 km2 med fantastisk alpint sceneri, der byder på det imponerende Paine massiv med Los Cuernos, gletsjere, søer og floder. Små dale adskiller hver af de imponerende lodrette granitvægge, hvor den højeste er Cerro Cota på 2.000 meter.

Af dyreliv kan nævnes parkens mest almindelige og mest sete pattedyr, guanacoen, en art lama med næsten ligeså fin uld som vicuñaen. Af andre pattedyr kan nævnes ræve, pumaer og den udrydningstruede chilenske hjort, huemul. Parken tæller omkring 15 rovfuglearter, der yngler i området, med condoren som den mest prominente.

Overnatning ved Seron Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Denne dag byder på endnu et fantastisk heldagstrek, hvor vi vandrer op og ned ad stierne på Paine Hill, hvor vindene er stærke. Derfra går det nedad mod Paine Lake, hvorfra udsigten er fantastisk i klart vejr. Hvis vejret tillader det, er der frit udsyn til Paine Massivet med de kendte, dramatiske toppe.

Overnatning ved Camp Dickson.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dagen byder på 5-6 timers vandring til Camp Los Perros mod sydvest. Ved at følge bredden langs Los Perrosfloden, gennem højtbeliggende skove, typisk for Patagonien, nås Dickson-søen. Det er et imponerende skue med sine isbjerge og hængende gletsjere samt Paine massivets nordlige side. Lige før campen, er der et kig til den smukke Los Perros Gletsjer. Ankomst ud på eftermiddagen, hvor der slås telte op og slappes af i de skønne omgivelser.

Overnatning i i Camp Los Perros.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dagen starter tidligt på trekkets længste dag, der byder på 8-9 timers vandring til lodgen Gamp Grey. Efter tidlig afgang fra lejren stiger vi gradvist til det 1.300 meter høje John Gardner pas, hvor vi fra toppen af passet har en formidabel panoramaudsigt over Southern Icefield og Grey-gletsjeren. Nedstigningen påbegyndes ad klippestier mod den massive og imponerende Grey-gletsjeren og Grey-søen. Få kilometer efter "El Paso"-sitet går ruten over to store hængebroer på over 50 meter.

Overnatning ved Camp Grey.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dagens vandring bliver noget blidere, end dagen før. Den første del af stien bugter sig meget op og ned, gennem skovlandskab med det majestætiske Paine Grande Hill på venstre side.

Overnatning i Camp Paine Grande, hvorfra der er flot udsigt til Cuernos del Paine.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dagen i dag byder på heldagsvandring, godt 7-8 timer, gennem den meget sceniske French Valley, der omkranses af en række af de mest imponerende tinder, blandt andet parkens højeste Cerro Cota 2000 og Cerro Catedral. Der er frokost-stop ved Camp Italiano og herfra går ruten opad, med stop ved et af de bedste udsigtspunkter til Paine massivet og Los Cuernos, Paine Grande. Ruten kommer tilbage til Camp Italiano, hvor vi drejer fra og går mod øst mod Camp Francés.

Overnatning ved Camp Francés.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

French Valley Torres del Paine

Vandringen går nu mod Central Sector med det spektakulære Cuernos del Paine på venstre side og Nordenskjold Sø på højre side. Dagen bringer ingen stejle stigninger og er også en smule kortere end de andre dage. Få kilometer inden vi når Central Sector, går vi rundt om det imponerende Almirante Nieto Hill.

Overnatning i Camp Las Torres, Central Sector.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Tidlig morgen står vi op for at besøge nationalparkens mest ikoniske udsigtspunkt, Las Torres Base Lookout Point. Vandringen dertil går over Ascencio-floden og derfra opad omkring tre kilometer til Los Vientos-passet. Udsigten her er fænomenal, men bliver kun bedre højere oppe. Stien fortsætter gennem skov op til La Morrena, hvor dagens hårdeste vandring starter. Efter ca. 45 minutter over ujævne stier nås Las Torres Base lookout Point, hvor Torres South, Central og North dominerer landskabet og præsenterer det ikoniske billede af torres del Paine nationalparken..

Det går nedad igen og tilbage til Central Sector, hvorfra der er transport tilbage til civilisationen i Puerto Natales.

Overnatning på hotel i Puerto Natales.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Las Torres viewpoint

Efter morgenmaden køres til Punta Arenas, Chiles sydligst beliggende by. Punta Arenas var før etableringen af Panama-kanalen en af Chiles vigtigste byer, idet den var sidste havneby inden den farefulde runding af Kap Horn, der på det tidspunkt var eneste mulighed for at runde kontinentet. Det var startskuddet til byens velstand, som nu primært ernærer sig ved olie.

Vi kører i lufthavnen og flyver til Puerto Mont. Herfra er der en kort transfer til Puerto Varas. 

Overnatning på hotel i Puerto Varas.

Morgenmad er inkluderet.

Puerto Varas, som ligger mageløst smukt ud til Chiles næststørste sø, Llanquihue-søen, som har udsigt direkte over mod den sneklædte, kegleformede vulkan, Osorno.

Dagen i dag er til fri disposition, men vi kan varmt anbefale en udflugt til vandfald og vulkaner. Tidlig formiddag er der afgang fra Puerto Varas mod de smukke lava-vandfald Saltos de Petrohué, som er skabt af smukke lavaformationer og ligger med formidabel udsigt op til den kegleformede Osorno-vulkan, som er næste stop. Fra Osorno-vulkanen kan du nyde den storslåede udsigt nedover Llanquihue-søen og landskabet omkring den. Turen gør stop på et par udsigtspunkter undervejs op til ski-centret på vulkanen, hvorfra udsigten er storslået. Du kan vælge, mod tilkøb, at tage kabelbanen helt op til det snedækkede vulkankrater på denne udslukte vulkan, hvorfra udsigten er intet mindre end fænomenal. Medbring varmt tøj, og evt. en hue og et par luffer. Herefter går turen retur til Puerto Varas.

Overnatning på Hotel Puelche i Puerto Varas.

Morgenmad er inkluderet.

Puerto Varas Chile

Dagen i dag kunne f.eks. bruges til at tage på en rafting-tur på Petrohué-floden eller tage katamaran-færgen ind på søen Todos los Santos i Andesbjergene, og spise frokost på det smukke sted Peulla, hvor de der sejler over Andesbjergene fra Argentina til Chile, også gør stop. Eller du kan vælge at tage en tur op til Frutillar umiddelbart nord for Puerto Varas. Frutillar er en hyggelig og pittoresk lille by der blev grundlagt af tyske kolonister i 1856. Byen er ligeledes beliggende ud til Llanquihue-søen, ligesom Puerto Varas.

Der er også mulighed for at tage en canopy-tour (en tovbane) og svæve rundt mellem trækronerne på bjerget Cerro Phillipi ovenfor Puerto Varas - hvis du lyster at få en sjov og adrenalinfyldt oplevelse, eller du kan vælge blot at slendre rundt i Puerto Varas og nyde strandpromenaden og den fantastiske udsigt udover den smukke sø og Osorno-vulkanen.

Overnatning på Hotel Puelche i Puerto Varas.

Morgenmad er inkluderet.

Er du til havkajak på den smukke Reloncavi-fjord i den chilenske skærgård, eller til fluefiskeri, eller måske en vandretur i tempereret regnskov blandt de paraply-formede araucaria-træer med udsigt til søer og vulkaner. Eller måske du har lyst til at kigge ned i Villarrica-vulkankrateret og herefter kure ned i sneen på vulkanens stejle skråninger, mens du nyder udsigten til nabo-vulkaner og store søer for vulkanens fod. Mulighederne i dette område af Chile er uendelige. Så uendelige at man sagtens kunne bruge et par uger i dette område.

Overnatning på Hotel Puelche i Puerto Varas.

Morgenmad er inkluderet.

Puerto Varas i Chile

Transfer til lufthavnen i Puerto Montt og fly til Santiago de Chile.

Transfer til dit hotel for check-in. Herefter sightseeing i Santiago.

Santiago er et skønt sammensurrium af gammelt og nyt. Byen er en levende, moderne metropol blandet med europæisk charme, som er typisk for en Sydamerikansk hovedstad, og denne rundtur introducerer dig for begge sider – det moderne og det gamle. Turen starter med et besøg i præsidentpaladset, La Moneda. Mange andre seværdigheder i det historiske centrum er samlet omkring det altid travle torv Plaza de Armas: den imponerende katedral; det smukke gamle posthus Palacio de la Real Audiencia, der nu er hjemsted for Det Nationalhistoriske Museum; og Casa Colonial, engang den spanske guvernørs bopæl.

Turen fortsætter mod by-bjerget Cerro San Cristóbal, som tårner sig op over byen med en stor hvid statue af Jomfru Maria. Turen afsluttes med et besøg i de fashionable forretningsområder Providencia og Las Condes, med deres brede boulevarder flankeret af moderne højhuse og skyggefulde sidegader med fine restauranter og trendy butikker. Denne halvdagsudflugt er den perfekte introduktion til Chiles hovedstad - Santiago de Chile.

Overnatning på Hotel The Aubrey i Santiago de Chile.

Morgenmad er inkluderet.

Heldagsudflugt til den charmerende by ude ved Stillehavskysten.

Den historiske by Valparaíso er Chiles ældste havn. Byen er også hjemsted for landets parlament og dets to kamre, der flyttede hertil fra hovedstaden Santiago i 1989, da det chilenske demokrati blev genetableret. Byens mange bakker er strøet til med smukke farverige huse som dækker hele farvepaletten, hvilket giver en helt spektakulær kulisse.

Under turen rundt i byen vil du blandt andet se det historiske centrum, hvis smukke 1800-tals arkitektur giver god grund til dets optagelse på UNESCOs verdensarvliste. Fra byens mange bakketoppe vil du kunne nyde den spektakulære udsigt udover havet.

Efter dagens udflugt køres tilbage til hovedstaden Santiago.

Overnatning på Hotel The Aubrey i Santiago de Chile.       

Morgenmad er inkluderet.

Valparaiso Chile

Hvem elsker ikke god vin? Chile laver noget af verdens bedste vin, som skyldes dets milde klima, gode jordbundsforhold og Andesbjergenes sne som reflekterer sit lys ned på druerne.

I dag får I en mulighed for at smage på disse herlige druer ledsaget af en smuk cykeltur gennem vinmarkerne med de sneklædte Andesbjerge som malerisk baggrund. Efter vinturen står eftermiddagen til fri afslapning.

Overnatning i Santiago de Chile.

Morgenmad er inkluderet.

Det chilenske eventyr er til ende for denne gang, og det er tid til at vende næsen hjemad mod Danmark. 

Transfer til lufthavnen og hjemrejse. 

Velkommen hjem efter en fantastisk rejse til Chile og Patagonien.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 26. mar. 2020
31.498,-

1. nov. - 10. dec. 2020
30.498,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 26. mar. 2021
30.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København - Santiago de Chile tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter fra Danmark
 • Flyrejse Santiago-Punta Arenas-Puerto Mott-Santiago på økonomiklasse
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Transfer i privat bil med chauffør i Santiago lufthavn-hotel-lufthavn
 • Transfer i privat bil med chauffør i Puerto Natales busstation-hotel-busstation x 2
 • Transfer i privat bil med chauffør i Pueto Mott-hotel i Puerto Varas-Puerto Mott
 • Offentlig bus Punta Arenas lufthavn-Puerto Natales-Torres del Paine tur/retur
 • Overnatning i delt dobbeltværelse/telt inkluderet morgenmad
 •   4 nætter på Oporto Hotel i Santiago
 •   2 nætter på El Muelle hotel i Puerto Natales
 •   4 nætter på Hotel Puerto Chico i Puerto Varas
 •   6 nætter i telt på trek
 • Morgenmad, frokost (lunchbox) og aftensmad på trekket jf program
 • Afgifter og tilladelser til Torres del Paine Nationalpark
 • Halvdags sightseeing i Santiago de Chile i international gruppe
 • Heldags udflugt til Valparaiso i international gruppe
 • Halvdags cykeltur i vinmarkene omkring Maipo Valley
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Refugio Torres del Paine
Tillæg for refugios i Torres del Paine
Pris fra 3.198 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts

Højde: 1.300 meter

Gradering: C

Type: Trekking tur i international gruppe med 2-16 personer

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske 

 

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik