Rejser til Argentina og Chile

Rejser til Argentina og Chile - kontrastfulde oplevelser med Kipling Travel


Rejser til Argentina og Chile

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Rejs til Argentina på et henrivende latina-eventyr. Listen af muligheder på Sydamerikas sydspids er uendelige. Med Kipling Travel får du oplevelser serveret, som ikke mange turister får del i på deres rejse til Argentina. Bliv eksempelvis klogere på hverdagen hos en af Patagoniens fåreavlere eller få tilfredsstillet smagsløgene, når vi smager os gennem Palermo Viejos Parillas.

Argentina grænser op til Uruguay, Brasilien, Paraguay, Bolivia og Chile - lande som alle er værd at besøge. Faktisk kan du med Kipling Travel kombinere din rejse til Argentina med en trekkingtur i det chilenske paradis. Argentina rummer 41,5 millioner mennesker. Det venlige folkefærd forsøger sig gerne med engelske gloser, omend spansk er modersmålet for lang de fleste.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Argentina

Byer i Argentina

Rejsetyper i Argentina

Trekking er muligt når du rejser i Argentina

Trekkingrejse i Argentina

Mulighederne for at sætter fødderne i bevægelse ved trekking er mangfoldige i Argentina. Her kan du trekke på en gletsjer såsom perito Moreno, rundt i området ved Iguazu Vandfaldene, og du kan endda krydse landegrænsen mellem Argentina og Chile til fods.

Se trekkingrejser her

Populære dyr som du kan opleve i Argentina

På din rejse til Argentina er det måske uventet, hvilket fantastisk dyreliv der er at opleve her. Imens jaguaren sniger sig rundt i sumpområder i det sydlige Argentina, står pingvinerne frem i hobetal i Nordargentina. I Argentina kan du lade dig betage af de store hvaler i havet og de larmende brøleaber på land. 2.900 ud af verdens 9.000 fuglearter er repræsenteret i Sydamerika, hvorfor der flyver mange farverige fugle hen over Argentina også.

Der er ikke to argentinske kroge, som ligner hinanden. Foruden de antarktiske egne i syd og de varmere eksotiske områder i nord, så er Argentina rendyrket landidyl i den centrale del af landet. Her kan du ride på heste, opleve opdræt af kvæg og spise grillet lam fra egen gård. Argentina er mangfoldig og det er dyrelivet på alle måder også. Du kan herunder læse mere om nogle af de dyr, som du kan opleve på din rejse til Argentina.

 

Oplev anakondaen på rejser til ArgentinaAnakondaen
Oplev andeskondoren på rejser til ArgentinaAndeskondoren
Oplev blåhvale på rejser til ArgentinaBlåhvlalen
Oplev cichilden på rejser til ArgentinaCichliden
Svøm med delfiner på rejser til ArgentinaDelfinen
Pas på piratfisk på rejser til ArgentinaDen røde piratfisk
Se smukke flamingoer på rejser til ArgentinaFlamingoen
Hold øje med fugleedderkopper på rejser til ArgentinaFugleedderkoppen
Svøm med havskildpadder på rejser til ArgentinaHavskildpadden
Tag dig i agt for krokodiller på rejser til ArgentinaKrokodillen
Se de bedårende lamaer på rejser til ArgentinaLamaen
Oplev pumaen i naturen på rejser til ArgentinaPumaen
Oplev tapiren på rejser til ArgentinaTapiren
Du behøver ikke frygte vampyrflagermus på rejser til ArgentinaVampyrflagermusen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.