Rejser til Argentina og Chile

Rejser til Argentina og Chile - kontrastfulde oplevelser med Kipling Travel

Argentina og Chile byder på helt fantastiske og kontrastfulde rundrejser med indlagt livsnyderi, i form af Tango, vingårdsbesøg og mulighed for store kulinariske oplevelser især ved Stillehavet og i Buenos Aires. Oplevelserne spænder vidt fra pulserende storbyer med rigt kulturliv til vidtrækkende vinmarker og naturvidundere som Andeskæden og Iguazuvandfaldende. Lad dig besnære af den latinamerikanske livsglæde og lad dette pragtfulde kontinent gå dig i blodet.

Fra vandfaldene ved Iguazu i nord til El Chalten syd, byder Argentina og Chile på utrolige oplevelser. Hele Patagonien og Ildlandet, Tierra del Fuego for ikke at tale om Påskeøen, Rapa Nui eller måske en aktiv rejse med vandring og trekking i den chilenske nationalpark Torres del Paine.

Mulighederne er utallige, så ring endelig på 47161220 og bliv indpireret til din næste rejse til Argentina og/eller Chile

Se Kipling Travels rejser til Argentina og Chile  Læs mere om Argentina og Chile

Praktisk information

Argentina udgør sammen med Chile, Sydamerikas sydspids. Argentina grænser sig således op til lande som Chile, Brasilien, Bolivia og Paraguay. Gennem Argentina strækker Andesbjergene sig, hvilket giver nogle helt unikke muligheder for at boltre sig i de fantastiske argentinske højdemetre. Hovedstaden i Argentina er kosmopolit byen Buenos Aires, en sand storby. I alt bor der ca. 41,5 million mennesker i Argentina, hvor det mest udbredte sprog er spansk.

Kombinér evt. din Argentinarejse med en trekkingtur i det vidunderlige Chile.

 


Det skal du opleve i Argentina


Klima i Argentina


Klima i Chile

Chile er et meget aflangt land i det sydligste Sydamerika. Chile strækker sig fra den sydligste spids op til den centrale del af Sydamerika og  grænser sig til lande som Peru, Bolivia og Argentina. Der bor i alt ca. 17,5 million mennesker i Chile, og det mest udbredte sprog er spansk. Hovedstaden er den bjergindkransede by Santiago, der ligeledes er landets største.

Chile har en storslået natur med Andesbjergene strækkende fra nord til syd, og byder således på unikke muligheder for trek og bevægelse i adskillige højdemeter. Chile er foruden sin skønne natur også kendt for at producere fantastiske vine. På en rejse med Kipling Travel til Chile får du de bedste forudsætninger for en unik vandretur i Chiles udfordrende højder.

Start evt. din Chilerejse med en trekkingtur i det vidunderlige Argentina

 


Det skal du opleve i Chile


Visum og vaccinationer i Argentina og Chile