Bestigning af Aconcagua - 6.959 meter
Den vestlige halvkugles højeste bjerg
Antal dage: 24
Priser fra: 41.998,-
Rejseform: Grupperejse

Se priser & book

Aconcagua bestigning 6.959 meter

Bestigning af Aconcagua og fantastiske akklimatiseringstoppe, der giver optimale topchancer

 

Betegnelsen Verdens Højeste Trekking Peak er ikke helt forkert. Aconcagua er opnåelig for den stærke trekker med en god portion højdeerfaring. 

Tag med på Aconcagua trek, den næsthøjeste af The Seven Summits og vestlige halvkugles højeste bjerg. Aconcagua vil helt sikkert byde dig masser af slid – men også minder og oplevelser for livet.

Nøglen til succes  
Vi tager ikke bare til Aconcagua og ligger mange dage i base camp og går op og ned der, men starter op i Vallecitos

 

 

bjergene med fantastisk trekking og lettere bestigninger. Derved slår vi to fluer med eet smæk: vi får større oplevelser og flere toppe med hjem i Vallecitos ufatteligt smukke område, og vi opnår den allerbedste højdetilvænning i stedet for at vandre mange gange op og ned på Aconcagua inden topforsøget.

Seneste ekspeditioner: Succes alle årene 2012, 2013, 2014 og senest februar 2015 med 72% på toppen af Aconcagua - og så i 2016 med hele holdet på toppen af Aconcagua. Seneste bestigning: februar 2018 med fire mand på toppen under hårde forhold, enormt flot gået!

Læs lidt FAQ om Aconcagua ekspedtionen • Aconcagua med Danmarks bedste akklimatiseringsprogram
 • Oplev det vidunderlige Vallecitos bjergområde med . Her trekker vi, laver småbestigninger og bliver klar til Aconcagua med mulige toppe:
 • Adolfo Calle 4.270m, El Salto 4.288m og Cerro Vallecitos 5.461m.
 • Vi kommer stærke og højdetilvænnet til base camp og er dermed bedst muligt rustet til Aconcaguas store højder og bestigningen
 • Vi har tre dage til topforsøget, så vi rammer den rigtige dag at gå efter toppen
 • Gør det lettere for dig selv - og mere spændende. Som et langt løb; start blidt og byg op til det store mål. Vi gør præcis det samme på Aconcagua.
1.

København til Mendoza via Santiago i Chile

Dag 1

Afgang fra København om eftermiddagen via Madrid mod Mendoza, Argentina.

Se højdeprofilen på Kiplings Aconcagua ekspedition. Vi har en fantastisk akklimatisering i Vallecitos - og selvfølgelig store bjergoplevelser i de smukkeste landskaber - og kan derfor gå direkte på Aconcagua, uden at vente og gå op og ned af bjerget en uge for højdetilvænning. Det er blandt andet nøglen til store oplevsler, stor succes og stor sikkerhedsmargen.

Mad er inkluderet på flyrejsen.

2.

Ankomst Mendoza i Argentina - vinens og bjergenes hovedstad

Mendoza

Vi ankommer i løbet af dagen til Mendoza i Argentina, hvor vi møder rejseleder Juan Carlos som give de første introduktioner.

Dagens sidste timer bruger vi til at vænne os til varmen og se lidt på byen og købe snacks til turen i bjergene etc. 

Hotelovernatning i Mendoza

3.

Mendoza, tilladelser til Aconcagua

Mendoza-Aconcagua-tilladelser

Vi har hele dagen i Mendoza - Andes bjerghovedstad. Vi gennemgår hele ekspeditionen og tjekker udstyr og tøj og får selvfølgelig tilladelsen på plads og betalt til Aconcagua bestigningen.

En dejlig forberedelsesdag som bare gør forventningens glæde til morgendagens Vallecitos program større - Vallecitos som på mange måder er bjergoplevelser i verdensklasse og en klar nøgle til vores store succes på Aconcagua.

Morgenmad og velkomstmiddag er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
1½ time   250 m. op   250 m. ned   maks højde
3050 m.
  Hytte
4.

Til Vallecitos 2.800 meter og kort akklimatiseringstur

Juan-Vallecitos

Vi tilbringer formiddagen i Mendoza, inden vi efter frokost kører vi til vores bjerghytte ved Vallecitos, som ligger 65 km fra Mendoza.

Resten af eftermiddagen er til hvile og akklimatiseringstrek til den lille fine Andresito top i 3.050 meters højde. Bjerghytten ligger i ca. 2800 meters højde og har køkken, varmt vand, bad, el og vi sover i sovesal.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

5.

Vallecitos og Loma Blanca på 3.664 meter

Cerro Loma Blanca 3.664 meter

Vi skal på den første større bjergtur i Vallecitos. Om morgenen vandrer vi 3-4 timer til Cerro Loma Blanca 3.664 meter, hvor der er en flot udsigt over de omkringliggende bjerge og dale. Vi vender tilbage til hytten, hvor vi overnatter igen.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

 

tid streg opstigning Overnatning
5 timer   937 m. op   937 m. ned   maks højde
3664 m.
  Telt
6.

Vandring til Vega Superior lejren 3.448 meter

Dag 6

Efter en afslappende morgen, gør vi os klar til at rykke videre til vores første teltlejr på turen Vega Superior. Lejren ligger i 3,448 meter omringet af flotte bjerge og med en vidunderlig udsigt til Cerro Vallecitos. Vandreturen tager 2 - 3 timer, hvor vi selv bærer vores personlig ejendele. Resten af dagen er til afslapning og akklimatisering.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
3 timer   723 m. op   maks højde
3448 m.
  Telt
7.

Bestigning af Cerro Adolfo Calle 4.270 meter

Bestigning af Cerro Adolfo Calle 4.270 meter

Tidligt om morgen bestiger vi Adolfo Calle toppen på godt 4.270 meter. Bestigningen tager ca. 5 timer, og det vil i den grad øge vores højdeakklimatisering. Cerro Adolfo Calle har to toppe, og vi stiler efter at nå den højeste top.

Resten af eftermiddagen er sat af til at hvile ud.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
5 timer   817 m. op   817 m. ned   maks højde
4267 m.
  Telt
8.

El Salto 4.288 meter, Veguitas Superior

Seven Summits

Vandring op til El Salto Lejren som ligger i 4.288 meter. Lejren ligger meget spektakulært på toppen af en stor klippe, hvor vi har udsigten over Mendoza flodens dal. Vandringen er ikke hård, men det sidste stykke mod lejren er ret stejlt. Store oplevelser, store dage - store bjerge!

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
5 timer   638 m. op   638 m. ned   maks højde
4288 m.
  Telt
9.

El Salto Camp, akklimatisering

Dag 9

Vi skal igen op til El Salto, denne gang for at blive, og vi skal derfor have alt vores udstyr med. Vi er bedre akklimatiseret og vandringen burde være lettere end i går. Dette er vores Base camp i Vallecitos, og det er herfra vi laver vores topforsøg den kommende dag.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
4 timer   638 m. op   maks højde
4288 m.
  Telt
10.

Bestigning af Cerro Vallecitos 5.461 meter

Dag 10

Vi skal nu bestige vores første store bjerg Cerro Vallecitos i 5.461 meters højde. Det bliver en lang og hård dag med ca. 1200 meters stigning til toppen. Vores rute er ret lige til, og vi kan følge en godt markeret sti op til passet under Vallecitos toppen. Herfra ser vi Aconcagua i det fjerne og hele massivet virker kolossalt. Det sidste stykke mod toppen er lidt stejlt med lidt let scrambling, inden vi står på toppen i 5.461 meters højde. Vi returnerer til El Salto.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
8-10 timer   1173 m. op   1173 m. ned   maks højde
5431 m.
  Telt
11.

Farvel til Vallecitos - mod Aconcagua, Puente del Inca 2.750 meter

Aconcaguas Nationalpark

I dag vandrer vi igen ned af Vallecitos-dalen til vores transport der venter på os. Fra et elt forrygende bjergområde med store oplevelser og nærmest ingen turister udover os selv kører vi mod selve Aconcagua og Puenta del Inca lige uden Aconcaguas Nationalpark.

Morgenmad inkluderet.

tid streg Overnatning
4 timer   1561 m. ned   Telt
12.

Trekket mod base camp starter - Confluencia 3.409 meter

Aconcagua sevensummits

Vandringen til base camp ove de næste to dage starter. Vi har selvfølgelig muldyr til bagagen, og kort efter starten får vi de første kig til Aconcagua. Efter fire timer ankommer vi til lejren i Confluencia.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
4 timer   588 m. op   maks højde
3409 m.
  Telt
13.

Plaza de Mulas 4.230 meter, Aconcagua base camp

Dag 13

Vi følger den brede dalbund, hvorefter det går op på morænen mod base camp. Det er en lang og tør dag, men afvekslende og smuk, og især det sidste stykke mod base camp er stejlt og hårdt. Vi forlader den sidste rest vegetation og ankommer trætte til base camp ved Plaza De Mulas i 4.370 meters højde.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
8 timer   955 m. op   maks højde
4364 m.
  Telt
14.

Hvile- og akklimatiseringsdag i Base Camp

topbestigning

I dag holder vi en fortjent hviledag, hvor vi slapper af og forbereder os til strabadserne op ad bjerget de næste par dage. Herfra er programmet kun vejledende, da vi meget afhængig af forholdene på bjerget.

Vores helt store fordel er, at vi allerede er super akklimatiserede efter dagene i Vallecitos, hvilket giver os mange flere muligheder op ad bjerget - større sikkerhed, større mobilitet, bedre helse og større topchance.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg Overnatning
Hvile dag   maks højde
4364 m.
  Telt
15.

Canadian Place, Camp I 4.910 meter

Dag 15

Vi tager nu hul på ruten op ad selve Aconcagua. Vi følger zigzagsporet op til den spektakulært liggende lejr Canadian Place i 4.910 meters højde, hvor vi skal overnatte.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
4 timer   546 m. op   maks højde
4910 m.
  Telt
16.

Nido de Condores, Camp II, 5.380 meter

Dag 16

Vi stiger igen ud på grusflanken og går op mod Kondorens Rede Nido de Condores i 5.380 meters højde. Vi kan nyde turen og har ikke de store problemer med højden, da vi allerede har været over 5.000 meter 2 gange. Der kan være koldt og råt heroppe, men udsynet ud over Andesbjergene er fabelagtig. Det er 3 - 4 timers vandring.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
4 timer   664 m. op   maks højde
5574 m.
  Telt
17.

Camp Colera, Camp III, 5.979 meter

Dag 17

Dagen fra Kondorens Rede til Camp Colera er ikke specielt lang. Vi er efterhånden oppe hvor højden mærkes og åndedrættet arbejder fast i højt gear, men vi har ikke travlt, og kan tage de pauser vi har brug for. Efter 3 til 4 timers opstigning er vi fremme.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
4 timer   395 m. op   maks højde
5969 m.
  Telt
18.

Topforsøg på Aconcagua 6.959 meter

Dag 18

Vi har afsat tre hele dage til at komme på toppen af Aconcagua. Dette giver mulighed for at sidde dårligt vejr ud og/eller akklimatisere endnu bedre. Her kan blive ned mod -25 °C, så tøjet skal være i orden. Du skal regne med, at de næste 12 timer bliver de hårdeste i dit liv. Det er en opslidende dag i knap 7.000 meters højde. Du skal være godt akklimatiseret og føle dig helt ovenpå for at begive dig videre opad!

Vi begynder omkring kl. 3.30 og går zigzag opad de stejle flanker op til Traversia og videre til bunden af colouiren Canaleta. Det er klart den hårdeste del af opstigningen, som let tager 2-3 timer. Det stejler til - men er stadig ikke klatring. Vi kommer op på topgraten med fabelagtige udsigter nedover den vældige sydvæg, inden en 30 min. travers bringer os til toppen af Sydamerika i 6.959 meters højde. Vi går ned til Colera camp godt trætte efter en lang og hård dag.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
10-12 timer   990 m. op   990 m. ned   maks højde
6959 m.
  Telt
19.

Topforsøg på Aconcagua 6.959 meter

Dag 19

Vi har afsat tre hele dage til at komme på toppen af Aconcagua. Dette giver mulighed for at sidde dårligt vejr ud og/eller akklimatisere endnu bedre. Her kan blive ned mod -25 °C, så tøjet skal være i orden. Du skal regne med, at de næste 12 timer bliver de hårdeste i dit liv. Det er en opslidende dag i knap 7.000 meters højde. Du skal være godt akklimatiseret og føle dig helt ovenpå for at begive dig videre opad!

Vi begynder omkring kl. 3.30 og går zigzag opad de stejle flanker op til Traversia og videre til bunden af colouiren Canaleta. Det er klart den hårdeste del af opstigningen, som let tager 2-3 timer. Det stejler til - men er stadig ikke klatring. Vi kommer op på topgraten med fabelagtige udsigter nedover den vældige sydvæg, inden en 30 min. travers bringer os til toppen af Sydamerika i 6.959 meters højde. Vi går ned til Colera camp godt trætte efter en lang og hård dag.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
10-12 timer   990 m. op   990 m. ned   maks højde
6959 m.
  Telt
20.

Topforsøg på Aconcagua 6.959 meter

Dag 20

Vi har afsat tre hele dage til at komme på toppen af Aconcagua. Dette giver mulighed for at sidde dårligt vejr ud og/eller akklimatisere endnu bedre. Her kan blive ned mod -25 °C, så tøjet skal være i orden. Du skal regne med, at de næste 12 timer bliver de hårdeste i dit liv. Det er en opslidende dag i knap 7.000 meters højde. Du skal være godt akklimatiseret og føle dig helt ovenpå for at begive dig videre opad!

Vi begynder omkring kl. 3.30 og går zigzag opad de stejle flanker op til Traversia og videre til bunden af colouiren Canaleta. Det er klart den hårdeste del af opstigningen, som let tager 2-3 timer. Det stejler til - men er stadig ikke klatring. Vi kommer op på topgraten med fabelagtige udsigter nedover den vældige sydvæg, inden en 30 min. travers bringer os til toppen af Sydamerika i 6.959 meters højde. Vi går ned til Colera camp godt trætte efter en lang og hård dag.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg opstigning Overnatning
10-12 timer   990 m. op   990 m. ned   maks højde
6959 m.
  Telt
21.

Colera - Base camp

Dag 21

Trætte efter topforsøget går det ned ad bjerget. Vi ankommer til Plaza de Mulas efter ca. 3 timer og hviler ud efter de mange hårde dage i højden.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

tid streg Overnatning
4-5 timer   1605 m. ned   Telt
22.

Puenta del Inca og Mendoza

Horcones Aconcagua rute

Vi har en lang dag ud af bjergene fra Basecamp, og vi skal hele vejen til Horcones og videre til Mendoza.

Tilbage på hotellet i Mendoza bruges aftenen på at fejre vores tilbagevenden til civilisationen og forhåbentlig en vellykket bestigning.

Morgenmad og frokost samt afskedsmiddag er inkluderet.

tid streg Overnatning
8 timer   1543 m. ned   Telt
23.

Mendoza - hjemrejse

Dag 23

Transport til lufthavnen for hjemrej

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

24.

Ankomst til København

Toppen af Aconcagua

Foto fra toppen i februar 2018 -

Vi ankommer til Danmark efter mere end tre ugers storslået eventyr på Aconcagua.

Mad er inkluderet på flyrejsen.

Velkommen hjem

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
OBS: Kun 2 pladser tilbage
15. januar 2019
Garanteret
41.998,-

Pris per person
26. januar 2020
Ledig
42.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Mendoza-København retur
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Dansk ekspertrejseleder (guidningen foregår på dansk og engelsk)
 • Transfers og transporter
 • 3 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse i Mendoza
 • 1 overnatning på Penitentes i 3-6 sengsværelse
 • 7 dages Vallecitos trekking og bestigninger med 6 nætter telt
 • 1 overnatninger i Confluencia
 • 3 overnatninger i Base Camp (Mulas)
 • 6 overnatninger på bjerg over Base Camp
 • Mad jvf dagsprogram
 • Mad på bjerget over base camp
 • Ekspeditionsleder og klatreguider
 • Muldyr til at bære bagagen mellem Puente del Inca og Base Camp
 • Trekkingarrangement, inkl. TNF Mountain-25 telte eller lignende kogegrej med gas, reb, WT, medicinbag, radio/walkie talkie til nødbrug etc.
 • Medhjælpende bærere til dele af fælles bagage (du skal selv bære din egen personlige bagage og enkelte dage desuden hjælpe med 3-5 kg. undervejs)
 • Mad på ekstradage i tilfælde af dårligt vejr el.lign.
 • Assistance til at få Aconcagua klatretilladelse
 • Infomøde med gruppen og bjergguiderne i Mendoza
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække højdeturer og bjergbestigning. Gouda rejseforsikring dækker bjergbestigning og trekking i alle højder
 • Aconcagua tilladelse (650 USD i 2017, tilladelsen udstedes i Mendoza)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte (vi anbefaler at medbringe energibarer)
 • Transport og hotel og mad, hvis bjerget forlades for at bo i base camp, eller base camp forlades for at bo i Mendoza o.lign 
 • Personligt udstyr og personlige udgifter samt drikkepenge 
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

TILKØB

 • Enkeltværelse er ikke muligt på bjerget, kun i Mendoza for kr. 1.590,-
Praktisk information

Gradering Aconcagua: 2D

Højde: Op til 6.959 meter (højeste sovehøjde er 5.979 meter)

Antal ture: 11 (succes alle årene 2012, 2013, 2014 og 2015 med 72% på toppen af Aconcagua og så i 2016 med hele holdet på toppen af Aconcagua). Seneste topbestigning: februar 2018

Gruppestørrelse: 9-14 deltagere

Type: Bjergbestigning i mindre gruppe med dansk ekspeditionsleder

Pakkeliste: Aconcagua

 

Hvorfor Kiplings Aconcagua ekspedition, vi er jo ikke de billigste?

Vallecitos

Fordi vi tager til Aconcagua for at have bedst mulig chance for at komme på toppen. Det har vi ved at prioritere sikkerhed, tid og ordentlig akklimatisering - og ikke skynder os hjem. Som forberedelse til bestigningen og for at få optimale oplevelser og akklimatisering, gør vi følgende: 
 

 • Vi tager ikke bare til Aconcagua base camp og er der en uge inden bestigningen, hvor vi vandrer op og ned af bjerget, men akklimatiserer i Vallecitos inden Aconcagua med KÆMPE oplevelser. Det giver større sikkerhed og større topchancer på Aconcaguabestigningen
 • Vi har flere toppe med - blandt forsøger vi os på Loma Blanca på 3664 meter, Adolfo Calle 4.270 meter og Cerro Vallecitos 5.461 meter inden vi bestiger Aconcagua
 • Vi har gedigne bjergguider, både dansk ekspeditionsleder og lokale, certificerede bjergguider. Sikkerheden er således i top
 • Gør det lettere for dig selv - og mere spændende. Præcis som et langt løb; start blidt og byg op til det store mål. Det samme gør vi på Aconcagua
 • Det er meget enkelt - oplevelsen er større og sikkerheden højnes

Aconcagua - Se kort over Kiplings rute

Aconcagua træning - er det noget for dig, gradering og erfaringsgrundlag

Aconcagua-træning

Er det noget for dig, gradering og erfaringsgrundlag

Aconcagua er den sydlige halvkugles højeste top og et gigantisk bjerg, der kræver mere respekt, end vi ofte hører. Desværre er der en tendens til, at Aconcagua anses på linje med Kilimanjaro og Elbrus. Det er så langt fra virkeligheden som et 10.000 meter løb i forhold til et maratonløb. Derfor bør du klart have højdeerfaring fra tidligere ture, gerne fra bjerge som Elbrus, Kilimanjaro, Mera Peak, Ararat, Stok Kangri, Cayambe eller tilsvarende. Har du det, kan Aconcagua være noget for dig. 

Aconcagua er en god ekspeditionsmulighed for alle i fysisk topform og med højdeerfaring - og ikke mindst stor udholdenhed. Der kræves ingen reel klatring på Horcones-ruten, der er normalvejen til toppen af Aconcagua, men der skal stadig medbringes bjergudstyr og man skal være forberedt på en til tider ret krævende og hård ekspedition med elementerne mod sig. Den samlede gradering af Aconcagua er 2/D – teknisk opnåelig (let), men meget udfordrende. Læs mere om vores graduering af ekspeditioner i bjergene.

Vores guideratio på Aconcagua er 1 klatreguide til hver 3 deltagere. Dette er en vaskeægte højdeekspedition, hvorfor ændringer i forhold til det beskrevne program helt sikkert vil forekomme! 

 

Lidt om fysisk form - træning til Aconcagua

Du kan ikke være i for god form til Aconcagua - og ej heller være for godt forberedt

Aconcagua er Kilimanjaro oven på Elbrus. Godt nok har vi nok verdens bedste Aconcagua-rute grundet den meget stærke højdeprofil og akklimatiseringsplan, men Aconcagua er en hård nød at knække, og det kræver derfor god portion fysisk forberedelse.
Lange gåture inden afgang med rygsæk på er essentielt – gerne lige så lange ture, som topdagen. Det vil hærde din udholdenhed. Men derudover er løb, cykling, alskens sport og en aktiv hverdag essentiel – for hvis vi tager en kort opsummering af topdagen, så er den mellem 11 og 14 timer i stor højde og formodentlig krast og koldt vejrlig.

Umiddelbart vil vi tilråde løb 40-60 min ca. tre gange om ugen – meget gerne som minimum 4-5 måneder op til afrejse. Derudover et par gode vandreture med 6-8-10 kg. i rygsækken.
Topdagen på Aconcagua er mere eller mindre dobbelt så lang og hård, som alle andre dage, og det er den du bør være fysisk forberedt til. Dermed det træningen bør baseres på, hvilket for de fleste kræver nogle forholdsvis lange vandre- og gåture for at vænne kroppen til at være i gang i mange timer.

Essentiel og ordentlig træning har mange formål, hvoraf de allervigtigste er øget sikkerhed, øget velvære og en bedre oplevelse og ikke mindst større topchance.
Nogle ønsker at have et decideret skema, her et forsøg på træningsprogram til Aconcagua:

 

5 - 6 måneder før ekspeditionen Ugedag
  1 2 3 4 5 6 7
A: Løb/aerobic osv: 4 dage ugenligt X X   X X    
B: Styrke: 3 dage ugenligt X   X   X    
C: Normal sport/idræt: 1-2 gange ugenligt           X  
D: Hvile: 1-2 gange ugenligt             X

Flot succesrate, men det kommer ikke af sig selv

Højdekurve-Aconcagua

Det handler som altid om akklimatisering

Aconcagua er et teknisk overkommeligt bjerg, men en ultra hård udfordring, hvor samarbejdsvilje og eventyrlyst, fysisk formåen og udholdenhed absolut fordres. Du vil uden tvivl komme til at opleve ultra kolde forhold, ustabile vindforhold - og som altid i bjergene - kun de dygtige formår at vende om. Det handler i sidste ende om sikkerhed - bjerget ligger der gudskelov også i fremtiden. Derfor kan toppen ingenlunde garanteres.

Men Kiplings Akklimatiseringsplan er faktisk markedets bedste - vi har skønne oplevelser i bjergene i en hel uge, inden vi overhovedet drager mod Aconcagua.
Det giver pote med en meget flot succesrate, uden at denne nogensinde vil kunne garanteres.
Men en stor del af nøglen til en god oplevelse og succes, ligger i den fantastiske forberedelse i Vallecitos, hvor vi får bjergene i benene og lære at agere som hold.

Bjergbestigning og ekspeditioner - Aconcagua

Bjergbestigning og ekspeditioner - Aconcagua

Kipling Travel gør udtrykkeligt opmærksom på, at bjergbestigning og klatring kan være forbundet med stor fare for ulykker eller død for en selv og andre deltagere. Alle udøvere af bjergbestigning eller klatring skal udtrykkeligt acceptere disse risici og være ansvarlig for deres egne handlinger og over for deres omgivelser. Kipling Travel fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med evt. ulykker, som sker under bjergbestigning og ekspeditionerne foregår 100 % på egen ansvar.

Hvis en deltager på Aconcagua ekspeditionen vælger at forlade bjerget under ekspeditionen er overnatninger, transport og forplejning for egen regning.

 • Hvis man ikke er i lejrene over base camp på ekspeditionen, men vælger at gå ned i base camp og blive der mens resten af gruppen bestiger toppen, er overnatninger, transport og forplejning ligeledes for egen regning.
 • Skulle det mod forventning ske, kan ens private rejseforsikring i visse tilfælde dække ekstraomkostningerne.
 • Der er afsat 3 dage til topforsøg. Hvis forholdene er gode og ekspeditionslederen træffer beslutningen at gennemføre topforsøget f.eks. allerede den første dag, da vil man have 2 ekstra nætter for egen regning, hvad enten man ønsker at blive i base camp (Mulas) eller i Mendoza.
 • Det fremgår tydeligt i ”Inkluderet listen” hvilke nætter der er inkluderet i prisen og hvorhenne.

Hør om Kirstens oplevelser på Aconcagua

På toppen af Aconcagua

"At bestige Aconcagua har været en af de største, hårdeste og mest overvældende oplevelser i mit liv. Programmet med en uges akklimatisering i Vallecitos-dalen giver variation og rigtig gode forudsætninger for bestigningen – især den lange topdag på Cerro Vallecitos var en virkelig god forsmag på, hvad der ventede os på selve Aconcagua. Jeg var den eneste kvinde i gruppen, der rejste alene, men det var intet problem overhovedet. Med Juan Carlos som dansk rejseleder og Pablo som assistentguide følte jeg mig i de allerbedste hænder. Deres kæmpe erfaring i bjergene gjorde, at der aldrig blev gået på kompromis med sikkerheden, og de var altid klar med en hjælpende hånd og et mentalt skub, når det blev hårdt. Stor tak til hele holdet for at have givet mig en oplevelse for livet."
Kirsten Mollerup (43)

Forsikring

Du skal selvfølgelig være fornuftigt forsikret, hvor bjergbestigning er dækket ind. Vi anbefaler varmt Gouda Rejseforsikring på superdækning, der dækker bjergbestigning (dog ikke méngrad).

Forbehold og ændringer

Adventure-rejser

Denne rejse er en rimelig hard core ekspedition og adventurerejse, hvorfor vi tager det vildeste forbehold for et hav af ændringer undervejs. Selvfølgelig tilstræber vi altid at afvikle ekspeditionerne og rejserne efter programmet. Men vi er i den grad underlagt force majeure-situationer og naturens hårde kræfter og vejrforhold, der kan hindre vores dagprogram - sågar alle bestigningerne. Desuden kan deltagernes fysiske formåen og evt. ikke varmt nok tøj medføre ændringer i rejsen, og programpunkter kan derfor risikere at udgå.
Alle vore rejser revideres løbende af os selv, vore rejseledere og samarbejdspartnere samt ikke mindst af vore medlevende deltagere, der alle kommer med gode tilbagemeldinger. Disse revideringer kan medføre småændringer fra rejsen er købt til den finder sted – men du vil altid modtage et endeligt program sammen med afrejsepapirerne. 

Foredrag

Ekspeditioner og Bjergbestigning

23. januar 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Ekspeditioner og Bjergbestigning

2. april 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Ekspeditioner og Bjergbestigning

15. maj 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.