Burma rejser - rejser til Myanmar med Kipling

Rejs til Burma og oplev et uberørt land med en uspoleret natur - et eventyr uden lige

Det hurtigste er egentlig bare at sige at Burma er unikt! Det er næsten som om tiden har stået stille i Burma de seneste mange år, og det gør en Burma rejse så unik. Men det tidligere så lukkede land er i gang med en række tiltag på demokratiseringsfronten, hvor Aung San Suu Kyi netop er indtrådt i den nye regering. De er i gang med et væld af forbedringer og reformer. Der hersker derfor ingen tvivl om, at vores besøg er værdsat og vil være med til at åbne vinduet mod verden yderligere. En rejse i Burma, er som en rejse tilbage i tiden. Det er et unikt land, hvor man i modsat til andre lande, kan opleve som en næsten uberørt verden.

Vi er eksperter i rejser til Burma

Oplev Burma på bedste vis sammen med Kipling Travel. Rejs til Burma og oplev det fabelagtige tempel, Shwedagon pagoden i Yangon. Bagans flere tusinde templer samt Inle Lakes unikke kultur og natur. Besøg til kongebyerne omkring Mandalay. Derudover tilbyder Kipling Travel en uforglemmelig trekkingtur gennem bjergområdet fra Kalaw til Inle Lake, hvor man kommer forbi små landsbyer og flotte bjerglandskaber. Læs mere om Kipling Travels rejser til Burma herunder.

Praktisk information
Munk i Burma

Landet Burma hedder officielt “Republic of the Union of Myanmar”. Burma er beliggende i Sydøstasien og har over 2000 kilometer kystlinie mod Andamanhavet og Bengalbugten. Det antages, at der bor omkring 54 millioner mennesker i landet. Det officielle sprog i Burma er burmesisk, hvor der desuden også snakkes en række lokale sprog.

I 1824 besejrede Storbritannien Burma og forblev der indtil 1948. Derefter vandt landet endelig sin uafhængighed. Dog grundet militær ledelse siden 1992 er Burma først de senere år blevet åbnet op for turister. Landet ejer derfor også helt fantastisk natur og kultur, som stadig befinder sig helt uberørt og autentisk grundet de få turister.

Med Kipling Travel får du de bedste muligheder for at få en spændende og unik oplevelse i Burma. Vi sørger for at arrangere den helt perfekte rejse med alt det bedste fra Burmas univers.

Kilde: BBC Weather

Det skal du opleve i Burma

Ngapali strand i Burma
Smuk strand i Ngapali i Burma

Steder at opleve i Burma

Rejsetyper i Burma

Trekkingtur i Burma

Tema om trekking i Burma

Trekking i Burma

Trekking er absolut også en mulighed for at opleve den flotte natur, Burma indebærer. Trekking gennem Burmas eventyrlige natur og bjerglandskaber tillader at komme helt tæt på områdernes forskellige befolkningsgrupper. Undervejs på vandringen kommer du til at bemærke agerland, bøfler, lokale arbejdere på markerne, smukke udsigter og bambusskove.

Find rejse med trekking i Burma her

Populære dyr du kan opleve i Burma

Burma er ligesom sine nabolande rig på spændende og eksotiske dyr. Men i modsætning til nabolandene er Burma ikke ligeså langt fremme med turismen, og man vil derfor få en unik mulighed for at møde mange forskellige dyr i stadig uspolerede omgivelser. Et besøg i en af Burmas skønne nationalparker er en helt fantastisk oplevelsen.

I Burma kan man opleve alt fra de majestætiske elefanter vandre igennem den asiatiske jungle til den smukke tiger bevæge sig fredeligt rundt mellem bambustræerne. Og det er blot toppen af isbjerget. Man vil også kunne støde på forskellige aber, fugle, slanger, næsehorn, leoparder og meget mere. Burmas dyreliv overgår ganske enkelt alle forvetninger.

En af de hyppigt forekomne dyr er elefanten, som lever frit i visse dele af Burma. Elefanter siges at være et socialt og omsorgsfuldt dyr, der elsker at lege med hinanden, svømme ture i de kølige floder og tage på kilometerlange vandreture i junglen. Et glimt af disse intelligente og sensitive væsener i deres naturlige omgivelser er en ganske særlig oplevelse.

Smuk elefant der bader i Burma
Elefant i BurmaElefanten
Tiger i BurmaTigeren
Leopard i BurmaLeoparden
Næsehorn i BurmaNæsehornet
Gibbonabe i BurmaGibbonaben