Burma rejser - rejser til Myanmar med Kipling

Rejs til Burma og oplev et uberørt land med en uspoleret natur - et eventyr uden lige

Det hurtigste er egentlig bare at sige at Burma er unikt! Det er næsten som om tiden har stået stille i Burma de seneste mange år, og det gør en Burma rejse så unik. Men det tidligere så lukkede land er i gang med en række tiltag på demokratiseringsfronten, hvor Aung San Suu Kyi netop er indtrådt i den nye regering. De er i gang med et væld af forbedringer og reformer. Der hersker derfor ingen tvivl om, at vores besøg er værdsat og vil være med til at åbne vinduet mod verden yderligere. En rejse i Burma, er som en rejse tilbage i tiden. Det er et unikt land, hvor man i modsat til andre lande, kan opleve som en næsten uberørt verden.

Vi er eksperter i rejser til Burma

Oplev Burma på bedste vis sammen med Kipling Travel. Rejs til Burma og oplev det fabelagtige tempel, Shwedagon pagoden i Yangon. Bagans flere tusinde templer samt Inle Lakes unikke kultur og natur. Besøg til kongebyerne omkring Mandalay. Derudover tilbyder Kipling Travel en uforglemmelig trekkingtur gennem bjergområdet fra Kalaw til Inle Lake, hvor man kommer forbi små landsbyer og flotte bjerglandskaber. Læs mere om Kipling Travels rejser til Burma herunder.

Praktisk information

Landet Burma hedder officielt “Republic of the Union of Myanmar”. Burma er beliggende i Sydøstasien og har over 2000 kilometer kystlinie mod Andamanhavet og Bengalbugten. Det antages at der bor omkring 54 millioner mennesker i landet. Det officielle sprog i Burma er burmesisk, hvor der desuden også snakkes en række lokale sprog.

Den administrative hovedstad i Burma er efter 2005, Naypyidaw. Hvor førhen var hovedstaden Yangon, som også er den største by i Burma. Der er op til flere lande der grænser op til Burma, heriblandt Thailand, Laos og Indien. Burma skiller sig ud for andre lande, ved at landet ikke altid har været åben for turister. Storbritannien besejrede i 1824 Burma og forblev der indtil 1948. Derefter vandt landet endelig sin uafhængighed. Dog grundet militær ledelse siden 1992 er landet først de senere år blevet åbnet op for turister. Landet ejer helt fantastisk natur og kultur, som grundet få turister stadig befinder sig helt uberørt og autentisk.

Med Kipling Travel får du de bedste muligheder for at få en spændende og unik oplevelse i Burma.

Du kan eventuel kombinere din rejse, for at få en spændende kulturel oplevelse med Slow Boat fra Burma gennem Thailand og Laos

 

Burma eller Myanmar?

I følge FN er landets officielle navn Myanmar. I tiden op til reformerne, som for alvor tog fart i midten af 2011, var valget af navn politisk betændt. Mange opfattede dengang brugen af Myanmar, som en anerkendelse af juntaen, militærregimet, hvorfor oppositionen fastholdt Burma.

Der er sket mange ændringer siden da og i dag bruges både Myanmar og Burma i flæng. I dagligdagen bruger de fleste burmeserne faktisk Myanmar ligesom hovedstaden hedder Yangon og inn Rangoon, Irrawaddy floden er nu Ayarwaddy.

Derfor er både Myanmar og Burma rigtigt at bruge


Klima og rejsevejr i Burma


Burma visum og vaccinationer i Burma


Rejset til Burma


Det skal du opleve i Burma