Burma rejser - rejser til Myanmar med Kipling

Rejs til Burma og oplev et uberørt land med en uspoleret natur - et eventyr uden lige


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Selvom det er årtier siden at landet skiftede navn til Myanmar, så vil de fleste omtale dette eventyrlige paradis som Burma. Placeret i Sydøstasien med over 2.000 km. kystlinje danner Burma hjem for knap 53 mio. mennesker. Her tales officielt burmesisk, men de lokale holder dog stadig en række interne sprog og dialekter i live.

I 1824 besejrede Storbritannien Burma, som I 1948 genvandt sin uafhængighed. Grundet militær ledelse siden 1992 har Burma dog først de senere år åbnet op for rejser til landet. Landet ejer derfor også helt fantastisk natur og kultur, som stadig befinder sig forholdsvist uberørt. Med Kipling Travel får du de bedste muligheder for en spændende rejse til Burma.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Burma

Steder at opleve i Burma

Rejsetyper i Burma

Trekkingtur i Burma

Trekking i Burma

Kipling Travel elsker trekking, og Burmas landskab er yderst indbydende til formålet. Vi trekker gennem små landsbysamfund, hvor bøflerne kigger måbende til fra deres områder mens de lokale knokler i marken. På trek i Burma er der garanteret en smuk udsigt.

Se trekkingrejser her

Populære dyr du kan opleve i Burma

Burma er ligesom sine nabolande rig på spændende og eksotiske dyr. Men i modsætning til nabolandene er Burma ikke ligeså langt fremme med turismen, og man vil derfor få en unik mulighed for at møde mange forskellige dyr i stadig uspolerede omgivelser. Et besøg i en af Burmas skønne nationalparker er en helt fantastisk oplevelsen.

I Burma kan man opleve alt fra de majestætiske elefanter vandre igennem den asiatiske jungle til den smukke tiger bevæge sig fredeligt rundt mellem bambustræerne. Man vil også kunne støde på forskellige aber, fugle, slanger, næsehorn, leoparder og meget mere. Burmas dyreliv overgår ganske enkelt alle forvetninger.

De fantastiske og fascinerende elefanter frit i visse dele af Burma. Elefanter siges at være et socialt og omsorgsfuldt dyr, der elsker at lege med hinanden, svømme ture i de kølige floder og tage på kilometerlange vandreture i junglen. Et glimt af disse intelligente og sensitive væsener i deres naturlige omgivelser er en ganske særlig oplevelse.

Elefant i BurmaElefanten
Tiger i BurmaTigeren
Leopard i BurmaLeoparden
Næsehorn i BurmaNæsehornet
Gibbonabe i BurmaGibbonaben
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik