Yoga, kultur og vandring i Nepal

En fordybelses rejse til smukke Nepal


"What is life all about. Bliv glad i hjerte og hjerne. Rejs til Nepal i det fjerne. Namaste Irene"
Afrejse
Pris
 
15. nov. 2024
24.750,-
Ledig

Praktisk information

Sæson for rejser til Nepal

Jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Vejret i Nepal

Type: Gruppe (9-20 deltagere)

På vores grupperejser med dansk rejseleder går vi går op i oplevelsesdetaljen såvel som fællesskabet. Og i al beskedenhed har vi samlet en håndfuld af landets bedste rejseledere og ekspeditionsledere. Du kan tilmelde dig alene, som par eller venner etc.
Der er ingen tillæg ved tilmelding for solorejsende.

Sværhedsgrad

A


Sværhedsgrad

  • Fysik, kondition og højder:

    A (Let - kulturvandring)

Fysik, kondition og højder: A
Sværhedsgrad A


Gruppestørrelse: små grupper - kun 9 til max 14 deltagere

Grad: Lettere middelgrad = B

Højde: Under 1.800 meter, sovehøjde 1.150 meter

Type: Kiplings Begnas Camp (privat camp i store 2-personers safaritelte på 34 m2 med canvasbad og toilet)

Årstiderne: Info om årstiderne

 

Yogaen
Yogimind og Bente Ibsen står for yogaenm, der er tilpasset så alle kan deltage, uanset niveau. I undervisningen vil du opleve en skøn forening af ro, balance, åndedræt, meditation, blide flow, restorative stillinger samt yoga nidra. (dybdeafspændende meditation)

Om Bente Ibsen
Bente Ibsen (f. 1974) er uddannet yogainstruktør samt Yogaterapeut fra Amrit Yoga Institute (US) (Accredited by IAYT (international association of yoga therapists) Uddannet kropsterapeut Omniterapi (Israel/DK).  Bente har flere års undervisningserfaring og ejer af Yogimind (siden 2016), som i dag er et af Nordsjællands mest eksklusive studier.
Se mere på www.yogimind.dk

Overnatningerne på vandreturen: 
Begnas Camp ligger på en lille højderyg med udsigt til Begnas søen, landsbyer, terrassemarker og Himalayabjergene. Man skal endelig ikke forvente luksus, men i høj grad oplevelsesmæssig luksus og en så helt fantastisk og anderledes oplevelse end tehusene - det er fantastisk og dejlig langt fra turistområder.
Her bor vi i "dobbeltværelse" i campen. Teltene er godt 34 m2 store med gode senge, al sengelinned, samt privat bad og toilet samt lille forterrasse. Lejren har seks telte på hver sin private terrasse. Vi har eget køkkenhold og guider og der er te/kaffe tilgængelig hele dagen. 
Maden serveres i campens canvasrestaurant med udsigt til bjergene og Begnas søen i godt vejr. Det er den eneste af sin art i Nepals bjerge og en helt speciel måde at opleve Nepal på. Der er en pæn grad af komfort og væk fra primære turistruter.

Vandringen med Sherpaguider
"Lavlands"vandringen går ad kulturstier til herlige landsbyer i det klassiske Nepal beliggende under 2.000 meters højde. Vandreturen er krydret med storslåede bjergudsigter. Med udgangspunkt i Annapurna-området tager vi på trek ved en af Nepals smukkeste søer, Begnas Tal. Området byder på bakkeland uden de store stejle stigninger. Der er et væld af landsbyer og da vandredagene i reglen er meget korte, vil der være masser af tid til at bruge tiden på kulturen undervejs.

Annapurna er nok Nepals mest berømte trekkingområde med over 80.000 turister årligt. Men på denne specielle rute mellem Annapurna og Manaslu, kommer der kun ganske få rejsende. Turen foregår under 2.000 meters højde og må betragtes i den letteste ende af Nepal trekkingture. Men man bliver ikke snydt for, hverken bjergudsigter eller kulturelle oplevelser. Turen er kort sagt vidunderlig.

 

 Kipling Annapurna Camp

Foredrag
Periode
Nepal
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
20. mar. 2024 kl. 19:30
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.