Antal dage: 14
Priser fra: 29.798,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Safari i Selous og Ruaha & Zanzibar

Eventyrlige safarioplevelser i Ruaha og Selous - slut af med afslapning på ZanzibarEventyret starter

Afrejse fra København mod Dar Es Salaam.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Ankomst til Afrikas største nationalpark

Ved ankomsten til Tanzania står vores mand klar med et Kipling Travel skilt i lufthavnen. Vi kører en lang og smuk tur på 6-7 timers, direkte mod Selous, som er Afrikas største nationalpark på lige knap 55.000 km2 og cirka 4 gange større end berømte Serengeti. Eller i alt hele 12.000 km2 større end Danmark!

Selous er med god grund udpeget som verdensnaturarv af UNESCO og er et must for ægte safarifreaks. Nationalparken er opkaldt efter den engelske Frederick Selous, der blev dræbt i området under første verdenskrig.
I mange år var Selous jagtreservat, og den gigantiske park har noget nær den største bestand af storvildt i verden – formodentlig op mod 1 million dyr. Der er alt fra varme kilder til søer, kanaler, floder og over 350 fuglearter – udover de større flokke af storvildt. Modsat de andre nationalparker skal man ikke regne med at se mange andre rejsende på safarikørslen i Selous - om nogen overhovedet. Og netop dette gør safarien helt unik, på Serengeti kan der hurtigt opstå et sandt trafikkaos, når en leopard eller løveflok er blevet spottet. Udover et planteliv med mere end 2.000 arter og et fugleliv på mere end 400 arter har Selous noget lignende 160.000 bøfler og måske 80.000 elefanter. Derudover er der rovdyrene. Selous gennemløbes af Rufijifloden, og det er langs den, at den store koncentration af flodheste ses.

På grund af størrelsen af parken er den koncentrerede dyreoplevelse ikke som eksempelvis Ngorongoro, og en safari til Selous vil altid have et anstrøg af en pionertur over sig – parken er simpelthen så gigantisk, at det i sig selv er en unik seværdighed. Efter ankomsten til vores overnatningssted sidst på eftermiddagen, tager vi på bådsafari inden middagen.

Overnatning i Selous på Africa Safari Camp.

Frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 2

Spændende safari til fods

Vi har en fantastisk dag foran os med masser af spændende oplevelser, hvor vi skal opspore dyrene og opleve den fantastiske safaristemning. Gamedrives i bil gør det muligt i ro og mag at sidde og studere dyrene. Men der bliver også safari til fods med vores ranger-guide (der naturligvis er bevæbnet). Det er en helt unik oplevelse at være på walking safari – pludselig er sanserne knivskarpe, dufte og lyde bliver meget mere markante, og her kan dyrespor og planter studeres på nært hold. Guiden øser gerne ud af sin enorme viden. Undervejs bliver der gjort stop for at nyde stemningen og den medbragte frokostpakke.

Rufili River, der er en af de mest vandrige floder i Østafrika, løber gennem Selous og tiltrækker mange dyr heriblandt flodheste og krokodiller. Floden giver enestående muligheder for at tage på bådsafari for at opleve dyrelivet langs den tætbevoksede flod.

Overnatning i Selous på Africa Safari Camp..

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Endnu en dag i Selous

Vi har endnu en dag med i Afrikas største vildtreservat Selous, der er hjemsted for det største antal vilde elefanter og næsehorn foruden et utal af andre dyr. Det unikke ved safarien er, at vi altid oplever noget nyt og der er ikke to game drives der er ens.

Overnatning i Selous på Africa Safari Camp..

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 4

Ankomst til Ruaha Nationalpark

Efter morgenmaden kører vi til Selous landingsbane og flyver til Ruaha Nationalpark, hvor vi bliver modtaget ved landingsbanen og kører mod lodgen. Den lidt afsides beliggende Ruaha Nationalpark, besøges sjældent af turister og har dermed bevaret lidt af dens uspolerede stemning. Om eftermiddagen tager vi på klassisk gamedrive og skal opleve parkens fantastiske dyreliv, og udover rovdyrene er parken også berømt for sine store flokke af elefanter, antilopen Greater Kudu, vilde afrikanske hunde samt den meget varierede natur. Det er også her, vi finder de pudsige baobabtræer.

Overnatning i Ruaha på Ruaha Hilltop Lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 5

Endnu en dag i Ruaha

Vi nyder dette fantastiske område. hvor vi ved Ruaha floden sikkert finder flodheste, krokodiller, store flokke af bøfler og utallige fuglearter.

Overnatning i Ruaha på Ruaha Hilltop Lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 6

Morgensafari og Zanzibar

Vi nyder en dejlig morgenmad, hvorefter vi tager på morgensafari, inden vi forlader lodgen og kører til landingsbanen, hvorfra vi flyver direkte til Zanzibar.

Zanzibar, som er et strandparadis af format – men øen byder på meget mere end kridhvidt sand og turkisblåt vand. Det er et frontalangreb på alle sanser, det er spændende og dybt eksotisk – og den tidligere slaveø og nuværende krydderiø byder jer velkommen på bedste vis. Swahili er det officielle sprog i Tanzania, men på Zanzibar tales den normgivende udgave af sproget, så her findes altså den oprindelige version. Det kan anbefales at lære sig et par af de mest almindelige hilsner, I får simpelthen så meget igen, når I forsøger jer på lokalsproget. Fra lufthavnen kører vi godt et par timer til nordvestkysten, hvor I ikke er generet af tidevandsproblematikken, som det er tilfældet på østkysten, hvor der dagligt i lange periode ikke kan bades! Så uden tidevandsproblemer på nordvestkysten, og med muligheden for at spise adskillige dejlige steder, er vi nok på Zanzibars mest attraktive strand.

Vi skal bo på dejlige Langi Langi Beach Resort, flot bygget udover havet i midten af Nungwi. Hotellet ligger direkte ud til og over stranden og har en dejlig have med swimmingpool. Vi har samarbejdet med Langi Langi gennem mange år og står på rigtig god fod med familien, der ejer stedet. Der er en lille strand neden for hotellet og flere skønne strande inde i Nungwi, hvor vandet er usandsynlig smukt og sandet så hvidt, at vi må knibe øjnene sammen for ikke at blive blændet. I livlige Nungwi er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer i nærheden. 

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Afslapning på smukke Zanzibar

Vi nyder livet ved stranden de næste dage. Skal der lidt afveksling til, er der masser af muligheder for at tage på udflugter, snorkle og dykkerture. Prøv f.eks. en halv dags tur, hvor I får set, hvordan alle de forskellige krydderier, som vi normalt kun kender fra supermarkedet, bliver dyrket. En meget spændende tur med en masse ”aha-oplevelser” og skønne duftindtryk. Her dyrkes bl.a. vanilje, nelliker, muskat, peber, ingefær og en lang række forskellige frugter. En sejltur ud til nogle af dykker atollerne er også en dejlig oplevelse, som ofte inkluderer en picnic på standen med friskfanget grillet fisk.

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Resort.

Morgenmad inkluderet.

Dag 8

Hvide strande og krystalblåt vand

Vi nyder livet ved stranden.

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Resort

Morgenmad inkluderet.

Dag 9

Afslapning på Zanzibar

Vi nyder livet ved stranden.

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Resort

Morgenmad inkluderet.

Dag 10

Afslapning på Zanzibar

Vi nyder livet ved stranden.

Overnatning i Nungwi på Langi Langi Beach Resort

Morgenmad inkluderet.

Dag 11

Sidste dag på stranden - Tur mod Stonetown

Måske lokker en sidste dukkert i bølgen blå, inden der er transfer til Stone Town, det gamle historiske centrum af Zanzibar by. Det er et herligt møde mellem indisk, østafrikansk, og arabisk kultur, hvis kulisser er talrige bygninger fra kolonitiden i flotteste stil. Bedst fornemmes den intime atmosfære, når man promenerer rundt i bymidtens snævre, hektiske stræder, der straks leder tankerne 150 år tilbage i tiden. Man forventer næsten at møde Dr. Livingstone, som boede her i en periode i 1800-tallet. Hans breve kan vi læse på det lokale museum – og hans hjerte ligger begravet under byens katedral. Den blev opført på stedet for det store slavemarked, hvor slaverne før udskibningen blev udsat for en fornedrende og horribel behandling. Fra havnen blev op til 60.000 slaver årligt udskibet, indtil handelen i 1873 blev indstillet – 101 år efter slavehandlen i England hørte op. Nu om dage er slavefartøjerne afløst af de særegne arabiske Dhow’s, der for fulde sejl fortsat besejler Det Indiske Ocean tyndt, eller ligger opankrede på byens skibsværft – et must for enhver maritimt interesseret.

Øjet fanger også de kunstfærdigt udskårne døre. Det var tidligere skik at opføre huset, efter at døren var monteret, ligesom de kunstfærdige mønstre ifølge Koranen sikrer en god indflydelse på huset. Der er både indisk og arabisk stil. I byen er der herlige navne som ”House of Wonder”, og det var her Freddie Mercury, Queens navnkundige forsanger blev født – og hans musikalske univers er som taget ud af Stone Town. Byen er en vaskeægte 1001 nats oplevelse.

Overnatning i Stone Town på Dhow Palace.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12

Stonetown

Overnatning i Stone Town på Dhow Palace.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 13

Afrejse fra Zanzibar og ankomst til København

Efter en storslået safarirejse og afslapning på Zanzibar er det blevet tid til at tage afsked med Zanzibar og vende næsen hjemad. Meget tidlig transfer til lufthavnen for hjemrejse mod København. 

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. jun. - 20. jun. 2019
33.798,-

21. jun. - 15. aug. 2019
37.498,-

16. aug. - 10. dec. 2019
33.798,-

11. dec. 2019 - 9. jan. 2020
Kontakt os

10. jan. - 31. maj. 2020
33.798,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Dar Es Salaam/Zanzibar-København på økonomiklasse 
 • Fly Selous Game Reserve-Ruaha National Park og Ruaha National Park-Zanzibar
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Safarirejse i landrover/safari-bus med 2-9 personer
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejse jf. program
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • Afgifter og tilladelser til nationalparkerne
 • Bådsafari i Selous Game Reserve
 • Walking safari i Ruaha Nationalpark
 •   3 nætter på Africa Safari camp i bungalow
 •   2 nætter på Ruaha Hilltop Lodge i bungalow
 •   5 nætter på Langi Langi Beach Resort i Nungwi i Gardenview dobbeltværelse
 •   2 nætter på Dhow Palace i Stone Town i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad på hotellerne på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania/Zanzibar (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning ud over den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Drikkepenge (beregn ca. 80 USD)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under "Inkluderet" 

 

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Z-Hotel strand
Z-Hotel - Deluxe seaview-værelse - 5 nætter
Pris fra 3.398 kr./person
Langi Langi Seaview
Langi Langi - Seaview-værelser, direkte over havet - 5 nætter
Pris fra 998 kr./person
Tanzania safari elefant
Rufiji River Camp og Ruaha River Lodge
Pris fra 5.498 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Medio juni til december

Type: Safari med lokale safariguider og badeferie

Vores lodges: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

LangiLangi-Seaview-Suite

 Havudsigt på Langi Langi

Vi giver dig mulighed for at opgradere dit Gardenview værelse på Langi Langi Beach Resort til deres flotte Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet. En skøn hotelopgradering til en meget rimelig pris. 

Opgradering til Boutique hotellet Z-Hotel 
Ønsker du en lidt mere luksuriøs badeferie, kan vi varmt anbefale Z Hotel ved Nungwi. Z Hotel er et dejligt boutique hotel direkte ud til stranden, hvor alle detaljer bare er i orden. Værelserne er små - men stilfuldt indrettet og alle Seaview værelser har privat balkon ud mod stranden. Her er frodige grønne planter og en lækker stor pool. Der er open-air cocktailbar og restaurant med dejlig udsigt over havet. Restauranten serverer hver aften en rigtig lækker menu, der spænder fra frisk seafood til mere afrikansk inspirerede retter. Alt i alt stedet til en super lækker badeferie.

Migrationskort

Kort over den store Østafrikanske vildtvandring

Foredrag
Periode
Afrika: Safari i Tanzania og Zanzibar
Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V
19. okt. 2019 kl. 11:00
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.