Strandhoteller på Zanzibar

Kipling Travel har et stort udbud af hoteller på Zanzibar

På Zanzibars dejlige strande og selvfølgelig i Stone Town. Neden for er korte beskrivelser og hvor muligt, video-link til vore primære samarbejdspartnere. 

 

Langi Langi Beach Resort

Kipling Classic +

Langi Langi hotellet ligger lidt nord for Kendwa i midten af Nungwi. Langi Langi som vi har arbejdet tæt sammen med alle årene, er sammen med Zawadi rigtige Kipling favoritter med en fantastisk smuk beliggenhed.
Seaview suiterne, der er vist på billederne., ligger direkte ud mod vandet og standardværelserne er centreret omkring en frodig have med en skøn swimmingpool. Deres open air restaurant er bygget direkte ud over vandet og giver en eksotisk stemning. Mens solnedgangen nydes, serveres her frisk seafood og en række andre lækre retter. 

Stranden "under" hotellet er ikke stor, men stadig fantastisk - og vandet er selvfølgelig i absolut særklasse. Bedst af alt - der er ikke tidevandsproblematik som på østkysten, hvor der kun kan bades under halvdelen af dagen. Ved Langi Langi kan man bade hele døgnet rundt.
Langi Langi er et af Zanzibars mest anbefalelsesværdige og hyggelige hoteller. Du kan se en lille Youtube video her.

Fantastisk - måske Zanzibars bedste køb i sin klasse! 

Læs mere om Tanzania safari og Zanzibar

Nungwi, Tanzania

Gold Zanzibar - Kendwa

Kipling Plus *****

Gold Zanzibar Beach House & Spa ligger på Zanzibars bedste strandstykke i den sydlige del af Kendwa. Hotellet er fra 2012 og har 69 flotte værelser. Havemrådet er stille og dejligt og går direkte ud til et flot pool-område med udsigt over havet. Der er lounge og barområder, restauranter og spa. Alt i alt er Gold Zanzibar Kendwas flotteste hotel - men ingen tvivl om at stranden slår alle andre på Zanzibar - den er stor og bred med minimal tidevandsproblemer. Gold Zanzibar Beach House & Spa kan absolut anbefales.

Gold Zanzibar Beach House & Spa, Kendwa, Tanzania

Zawadi Beach Villa Zanzibar

Kipling Classic

Zawadi Beach Vilas ligger på nordøstkystens smukke Matemwestrand og er søsterhotellet til Langi Langi Beach Resort. Beliggenheden er uovertruffen, fuldstændig vidunderlig - direkte ud til den mindre travle Matemwestrand.

Ønsker du et lille intimt Hideout med ro og afslapning er Zawadi med sine blot syv værelser det oplagte valg. Værelserne peger direkte ud mod haven og swimmingpoolen - og bedst af alt, vandet og stranden lige bag palmerne på den vidunderlige strand på den smukke nordøstlige kyststrækning.

Zawadi Beach Vilas har en dejlig swimmingpool centralt i haven og næsten ud til palmerne og stranden. Hotellet er en smule simplere end søsterhotellet, men værelserne er store og pæne og har selvfølgelig alle faciliteter. Der er restaurant i haven og et skønt loungeområde direkte ud til havet. Der kan snorkles og dykkes via dykkercentre ved Matemwe på ture ud til bl.a Mnemba atollen, der kan ses fra hotellet. På alle måder er Zawadi som Langilangi et rigtigt Kipling hotel med en dejlig stille og Zanzibar atmosfære.

Matemwe Beach, Zanzibar, Tanzania

The Z Hotel

Kipling Plus ****

The Z Hotel Zanzibar er et lækkert og luksuriøst boutique hotel beliggende direkte ud til Nungwi-stranden. Z Hotel har kælet for detaljerne og er efter vores mening, klart det bedste hotel i selve Nungwi. Værelserne er stilfuldt indrettet og Seaview værelserne har privat balkon ud mod stranden.

Rundt på hotellet er der frodige grønne planter og en lækker pool. Der er open-air cocktailbar og restaurant med dejlig udsigt over havet.

Restauranten serverer hver aften en rigtig lækker menu, der spænder fra frisk seafood til mere afrikansk inspirerede retter. Alt i alt stedet til en super lækker badeferie i den mere luksuriøse ende - og det har igen ikke østkystens tidevandsproblemer. Se Z Hotels flotte Youtube video her.

Morgenmad er inkluderet.

Nungwi, Tanzania

Sunset Bungalows - Kendwa

Kipling Classic

Sunset Bungalows ligger direkte ud til Kendwa, der nok er Zanzibars allerbedste strand. Vandet er klart og lækkert, det er næsten ikke tidevand og sandet i særklasse - det er mildt sagt den lækreste placering. Der kan være et par småbåde i vandet, og rundt på stranden er der et par hyggelige Open Air restauranter og barer.

Sunset har en reel strandgrund og ud mod havet er en lille hyggelig bar og deres swimmingpool.

Standardværelserne er pæne, relativt enkle og der må ikke forventes luksus. Lejlighederne er flotte og vil man helt ud på stranden, kan vi anbefale deres Beach Bandas, de små huse helt ud mod vandet.
Sunset Bungalows er et gedigent sted til den lækre badeferie – hvor stranden er perlen.

Morgenmad er inkluderet. 

Sunset Kendwa, PO Box 3546, North Coast of Zanzibar, Kendwa Beach, Tanzania

Royal Zanzibar Beach Resort Nungwi

Kipling Plus *****

Royal Zanzibar Beach Resort ligger helt forrygende i den sydlige ende af Nungwi stranden med direkte adgang til vandet. Royal Zanzibar Beach Resort er luftigt og åbent med en stor frodig have med swimmingpool og rolige omgivelser. I livlige Nungwi lige nord for, er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer.

Værelserne er dejlige og luftige i standardkategorien, Superior, hvor hvert værelse er godt 60 m2. Der kan opgraderes til ”Seaview”, som er deluxeværelser vendt mod vandet på næsten 80 m2. Alle er godt udstyret som det kan forventes på et klassisk femstjernet Beach Resort.

Royal Zanzibar Beach Resort byder på helt vidunderlig afslappende badeferie.

Opholdet er ”All Inclusive”, hvorfor alle måltider og drikkevarer er inkluderet i værelsesprisen, og der er barer og restauranter at vælge imellem på Royal Zanzibar.

Royal Zanzibar Beach Resort, Nungwi, Tanzania

Doubletree Resort by Hilton

Kipling Plus ****

Double Tree by Hilton Zanzibar ligger direkte ud til Nungwi-stranden på nordspidsen af Zanzibar. Double Tree er et dejligt 4-stjernet hotel og den fantastiske beliggenhed sætter rammen for opholdet.
Double Tree har alt, hvad der skal til - fra en dejlig swimmingpool med pool-bar, fitnesscenter og to restauranter og barer, wifi og – eller rettere det meste et 4-stjernet Zanzibar hotel kan byde på. Der er desuden masagemuligheder, yoga, wellness center og sportsmuligheder.

De 95 værelser er flotte og  og har alle moderne faciliteter og er fint bygget rundt om den centrale swimmingpool og har desuden egen balkon og er en dejlig opgradering i den 4-stjernet kategori. Se evt mere på den lille video her

Nungwi Village P.O. Box 2651, Zanzibar, Tanzania

Dhow Palace Hotel - Stone Town

Kipling Classic

Dhow Palace ligger midt i den gamle, spændende og hyggelige del af Stone Town. Der er bare 16 værelser, hvor indretningen er flot original - i kolonistil med mere eller mindre antikvariske møbler. Der er en dejlig tagterrase og fin swimmingpool i atriumgården. Dhow Palace er et superb valg i det absolutte center af Stone Town. Værelserne er alle med de nødvendige faciliteter, dog er sengene lidt korte i forhold til skandinavere, men som vi siger - der er jo ofte en slange i paradis!
På alle måder er det et af Stone Towns mest charmerende hoteller og en nat eller to er yderst anbefalelsesværdigt og man skal lede langt efter at få hotel, der i den grad er "value for money".

Morgenmad er inkluderet.

Dhow Palace Hotel, Kenyatta Road, Zanzibar, Tanzania

Tembo Hotel - Stone Town

Kipling Classic

Tembo Hotel har en helt fantastisk beliggenhed med Stone Towns gamle centram og havet på den anden side - direkte ud til en lille strand. Herfra kan man følge promenaden og havnens livlige dagligdag. Der er en dejlig swimmingpool i gårdhaven og en skøn terrasse med udsigt over vandet. Værelserne er pæne og har alle nødvendige faciliteter til et godt turistklassehotel. Mange værelser har desuden balkon (kan ikke garanteres).
Restauranten serverer både lokale og internationale retter, men ej alkohol - der skal man lige ud i byen. 
Tembo Hotel Stone Town er en klassiker som vi har arbejdet sammen med de seneste ti år og er et rigtig godt bud på et Stone Town Hotel.

Tembo House Hotel, Shangani St, Zanzibar, Tanzania

Ras Nungwi Beach Hotel

Kipling Plus

Ras Nungwi Beach Hotel er for os at se et af Zanzibars bedste hoteller. I kvaliteten er det som det berømte Breezers og Sultans. Stranden rigtig dejlig og man lider ikke under helt så store tidevandsforskelle som længere nede ad østkysten. Ras Nungwi Beach Hotel har alle detaljerne på plads og er nordkystens bedste hotel. Bestil minimum 6 måneder i forvejen for at få et af de eftertragtede værelser. 
Kort sagt - populært, lidt svært at få værelser og bare anbefalelsesværdigt! Se video fra Ras Nungwi Beach Hotel her

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Nungwi Peninsular, Tanzania

Zanzibar Retreat - Matemwe

Kipling Classic

Zanzibar Retreat er et charmerende lille boutique hotel beliggende ved den dejlige Matemwe strand på nordøstkysten af Zanzibar. Med en kort sejlads til Mnemba Atollen er gode snorkelmuligheder indenfor rækkevidde. Med bare 12 værelser er det en rolig, hyggelig og intim oplevelse at bo her. Alle værelser er indrettet med sans for detaljen og de varmlødige zanzibar møblement. Her er dejlig pool og en skøn restaurant og bar. 

Zanzibar Retreat - Matemwe

Hotel Serena Zanzibar - Stone Town

Kipling Deluxe

Hotel Serena i Stone Town er klart det bedste i byen. Hotel Serena er yderst smagfuldt i kolonistil med flotte værelser, dejlige restauranter, en skøn gårdhave med swimmingpool og udsigt til havet. Og beliggenheden er midt i Stone Town gør at alt i byen er i skøn gåafstand. Jovist er Hotel Serena en kende dyrere end de andre hoteller - men atmosfære og kvaliteten er enkelt nok også i top. 
Kort sagt er Hotel Serena i Stone Town en oplevelse.

Morgenmad er inkluderet

Zanzibar Serena Inn Hotel, Shangani St, Zanzibar, Tanzania

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Kipling Plus Boutique

Zanzibar Magic ligger ved den smukke hvide sandstrand nær Matemwe-landsbyen på Zanzibars nordøstkyst.

Et lille charmerende og økovenligt hotel med kun 19 værelser.

Hotellets design er inspireret af traditionel afrikansk og lokal arkitektur, som er karakteristisk for Zanzibar. Hotellet er bygget med de lokale kunsthåndværkers unikke færdigheder og af lokale materialer, som f.eks. palmeblade til den smukke makutsi tagkonstruktionen over bar og restaurant. Dette er medvirkende til en hyggelig og tropisk atmosfære, når du sidder ved baren i solnedgangen og nyder en dejlig friskpresset juice eller en cocktail til lyden af bølgerne, der stille skvulper ind på stranden. Magisk!

Når aftenen går på hæld, kan du nyde et udsøgt måltid i restauranten, der formår at kræse om gæsterne og blandt andet byder på lækre seafood specialteter, som er fanget ”lige ude foran døren”.

Zanzibar Magic Boutique hotel ligger på den behagelige nordøstkyst af Zanzibar, hvor der altid kommer en dejlig brise fra havet. Her kan du nyde en dejlig dag på stranden eller ved poolen med skøn udsigt udover havet og stranden, hvor kokospalmerne svajer let i brisen i smuk kontrast til de blå/turkise farver i Det Indiske Ocean.

Bemærk at værelserne ikke har aircondition, men derimod en loftvifte, som sammen med den friske brise fra havet gør luften rigtig behagelig.

Alle værelser har rummelige træterrasser. Gratis wifi findes på alle områder.

Et fantastisk sted!

Sultan Sands og Bluebay Beach Resort

Kipling Plus

To flotte hoteller beliggende nord for Kiwenga. Bluebay har 112 værelser og Sultans med 76 værelser gør mulighederne for alskens restauranter og pools rigtig gode. Begge er godt velegnet til større grupper og har alle tænkelige faciliteter påkrævet til et dejligt hotelophold. Søsterhotellerne Sultan Sands og Bluebay Beach Resort ligger på østkysten, hvor man absolut bør være opmærksom på den store tidevandsproblematik. Men i ordets bedste forstand, flotte og store internationale resorts med alle de faciliteter, der skal til. Man kunne foreslå en anden beliggenhed og måske også lidt mindre hoteller, trods de begge bestemt er flotte og gode.

Kiwengwa Beach, Kiwengwa, Zanzibar, Tanzania

Ras Michamwi Beach Resort

Kipling Classic

Ras Michamwi ligger på spidsen af Michamvi halvøen på østkysten nær de berømte hoteller Breezes og Karafuu. Det er vores gode gamle partner Suleiman's eget hotel og han har sandelig fået opført et skønt sted. Ras Michamvi ligger i en stor grøn have og alle værelser er store, pæne og velindrettet. Hotellet har værelser med enten sea- eller gardenview og der hører desuden en lille veranda til. Her er også restaurant og en flot swimmingpool flot beliggende med udsigt til vandet. Det er til den fredelige ferie, langt fra "hurlumhej". Der er to små private strande nedenfor hotellet. Hotellet bør primært benyttes bruges fra juli til december, da der ikke er meget sand ved de to primære strande fra ultimo december til og med juni. Vær desuden opmærksom på meget tidevand. Ras Michamvi har pæne værelser, og kan absolut anbefales.

Morgenmad er inkluderet.

Ras Michamvi Beach Resort, Kusini, Zanzibar, Tanzania

Matemwe Beach Village

Kipling Classic+

Matemwe Beach Village er et vidunderligt hotel beliggende fredsommeligt på Matemwestranden direkte ud til en af øens rigtig gode strande. Matemwe Beach Village ligger nær dykkerstedet Mnemba atollen på nordøstkysten og har dykkerskoler og superbe snorklemuligheder. Vælger man en af deres minisuiter, får man den herligste bungalow. Stedet oser af charme og der er en afslappet strandatmosfære. Der er noget tidevand, men vandet er friskt og lækkert. Et skønt og dejlig stille sted med et fantastisk loungeområde og dejlig swimmingpool. En perle.

Morgenmad er inkluderet.

Matemwe, Tanzania

Karafuu Hotel Beach Resort

Kipling Plus

Karafuu er et dejligt Plus resort beliggende på Michamvi halvøen på Zanzibars østkyst, hvor der desværre er meget stor tidevandsforskel, der gør at det er svært at bade hele døgnet. 
Karafuu er dog meget lækkert og flot og har alle faciliteter, der skal til at være et førsteklasses resort. På Karafuu Beach Resort er der 4 restauranter, bar, swimmingpool, tennisbaner, dykkercenter og alskens vandsportsaktiviteter.
De 119 flotte værelser er en oplagt mulighed for store grupper. Alt i alt et flot, dog stort Zanzibar strandhotel.

Karafuu Hotel Beach Resort, Pingwe, Zanzibar, Tanzania

Tausi Palace - Stone Town

Kipling Classic

Tausi Palace ligger i det gamle og hyggelige Shangani kvarter, det absolutte indre af Stone Town tæt på basaren og det gamle fort. Hele den gamle og spændende bydel ligger for fødderne af Tausi Palace og man kan gå rundt til de store seværdigheder.

Der er 40 pæne turistklasseværelser udsmykket i klassisk Zanzibar stil. Der er pæne badeværelser, aircondition, lille restaurant og bar. Alt i alt et centralt og godt valg i Stone Town i Classic kategorien.

Tausi Palace, Baghani St, Zanzibar, Tanzania

Pongwe Beach Hotel

Kipling Plus

Pongwe Beach Hotel er et relativt nyåbnet hotel, beliggende stille ved en superb strand. Stilen er afslappet og atmosfæren i top. Hotellet er bygget i den traditionelle Zanzibar-stil med vægge af limvaskede koraller. Stranden har østkystens tidevand, men er ellers rigtig flot og fantastisk. Værelserne er gode med fan, myggenet og pæne badeværelser. En anden fordel er, at man er totalt afsondret fra andre turister – kort sagt, man har stranden for sig selv. Fantastisk! Se evt video her

Morgenmad er inkluderet.

Pongwe Beach Hotel, P.O. Box 297, Pongwe, Zanzibar

Kipling Classic:
Er generelt gode turistklassehoteller med gode faciliteter og en klar opgradering fra "Kipling Budget". Man får forbavsende meget for pengene og "Kipling Classic" kan på det varmeste anbefales.

Kipling Plus:
Opgraderet turistklasse, typisk 4-stjernet hoteller. Absolut gode og lækre hoteller, hvor service og kvalitet går op i en højere enhed. Der venter en rigtig dejlig ferie på "Kipling Plus".

Kipling Budget:
Her er hotellerne enkel turistklasse, nogle er simple, dog pæne og rene. Alle har rimelige faciliteter og selvfølgelig privat toilet og bad. En god og prisstærk måde at opleve Zanzibar på.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.