Cordillera Huayhuash og Joe Simpson base camp
Antal dage: 18
Priser fra: 26.998,-
Rejseform: Grupperejse

Se priser & book

Cordillera Huayhuash og Diablomundo 5.350m

Touching the Void - gennem Perus flotteste bjergegn til Siula Grande base camp

 

Hvis du husker Joe Simpsons episke bog "Touching the Void" (Mellem is og intet), er der ingen tvivl om at trekket til Siula Grande base camp, står stærkt på ønskelisten.

Cordillera Huayhuash kaldes ikke uden grund for Andesbjergenes Himalaya og står som en af Sydamerikas allerflotteste trekkingture. Undervejs møder vi Perus Quecha-kultur og dyreliv som den gigantiske Andes-kondor – og ikke mindst en trekkingtur, som ikke er specielt besøgt.

 

 

Bestigningen af Diablomundo 5.350 meter er optionel for dem som ønsker lidt bjergbestigning undervejs. Graderingen er som Elbrus og Cotopaxi, dvs. opnåelig uden større erfaring. For dem som ikke ønsker bestigningedelen, er der en dejlig klassisk trekkingdag.

Undervejs går vi med dansk rejseleder, lokale bjergguider og heste til vores bagage. Vi sover i camps undervejs og har derved et klassisk ekspeditionstrek midt i Perus vilde og flotte bjerge.

Velkommen til Cordillera Huayhuash Joe Simpson’s Siula Grande base camp. • Lad dig forundre og fascinere af Machu Picchus mystik 
 • Oplev en spændende, sammensat historisk arv i Cuzco
 • Sejl på den safirblå Titicacasø og besøg flydende sivøer
 • Se Ecuadors hovedstad Quito og indianermarkedet i Otavalo
 • Hils på søløver, suler og skildpadder ved naturparadiset Galapagos
 • Tag på Galapagos-krydstogt på en yacht med max 16 personer
1.

København til Lima

Dag 1

Fra København starter eventyret mod Perus Cordillera Huayhuash Joe.

Aften ankomst i Lima, hvor rejselederen tager i mod os.

Afhentning og kørsel til hotellet samt velkomst.

2.

Panamerican Highway og Huaraz 3.091 meter

Dag 2

Transfer til busstationen om morgenen og med bus til Huaraz. Turen tager cirka otte timer, så der er ankomst først på aftenen og transfer til det centralt beliggende hotel i Huaraz, som ligger i 3.091 meters højde.

Huaraz er Perus svar på Pokhara i Nepal og er med sin beliggenhed i Rio Santadalen, med Cordillera Negra på østsiden og Cordillera Blanca på vestsiden, det naturlige udgangspunkt for alt trekking og klatring i området. Den snefri Negra-kæde blegner noget ved siden af den betagende smukke Blancakæde, der er 20 kilometer bred og godt 180 kilometer lang. På dette forholdsvis komprimerede område er der ikke færre end 50 toppe på 5.700 meter eller højere. Huascaran i Blanca-kæden er den højeste top i Peru med sine 6.768 meter.

Overnatning på hotel i Huaraz.

Morgenmad er inkluderet.

3.

Akklimatiseringsdag i hyggelige Huaraz

Vi er i næsten 3.100 meters højde og tager en tilvænningsdag til højderne. Huaraz er utrolig hyggelig og vi raster og slapper, tager på en vandretur på et par timer, for at røre benene og komme lidt op i højderne.

Overnatning på hotel i Huaraz.

Morgenmad er inkluderet.

4.

Dagtrek til Cebollapampa 3.883 meter og Laguna 69 i 4.397 meter

Dag 4

I dag er der en forrygende dagvandretur og akklimatiseringstrek til den enormt flotte Llanganuco-dal og Cebollapampa 3.883 meter og Lake 69 i 4.397 meter. Undervejs får vi udsigter til berømte Huascaran Norte 6.664 meter.

Om eftermiddagen vender vi tilbage til Huaraz og vores hotel.

Overnatning på hotel i Huaraz.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

5.

Mod Huallanca og Cuartelhuain 4.100 meter

Dag 5

Fra Huaraz kører vi fire timer ind i bjergene mod Huallanca beliggende ved indgange til Cañon del Pato. Herfra det sidste stykke til Cuartelhuain 4.100 meter, hvorfra der er udsigt til Yerupaja, Rondoy og Jirishancha bjergene.

Første nat i lejr – velkommen i bjergene.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

6.

Matacancha over Cacanampunta passet 4.750 meter til Mitucocha søen 4.130 meter

Vi skal over Cacanampunta passet 4.750 meter, der er den allernordligste del af Huayhuash-bjergene og vandskellet på den måde, at alle floder øst herfor løber mod Amazonas-floden. Stien op i passet er relativt stejl opad indtil selvs passet nås i hele 4.700 meters højde. Fra pashøjden er der udsigt til Quebrada-dalen og ned mod Laguna Mitucocha, hvor vi har en afsindig smuk lejr i 4.1430 meters højde med udsigt til bjergene mod syd, specielt Jirishancha 6.126 meter.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet 

Overnatning i camp.

Tid
5-6 timer
Op
650 m. op
Ned
620 m. ned
Telt
Camp
7.

Laguna Mitucocha Lake over Carhuac passet 4.650 meter til Carhuacocha-søen 4.200 meter

Fra vores camp, går vi ned gennem Quebrada Caliente dalen til en stor bred græsdækket dalbund, inden vi skal stige op i Carhuac passet 4.650 meter med fantastisk udsigt til Yerupaja 6.634 meter. Har vi lidt ekstra kræfter, er der et lille udsigtspunkt over passet, hvorfra vi kan se Joe Simpsons Siula Grande.

Nedstigning til Laguna Carhuacocha i 4.200 meters højde. Fra lejren er der nærmest panoramaudsigt til Huayhuash bjergene, nok en af trekkingturens allerflotteste camps beliggende neden for Yerupaja og Jirishanca bjergene.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
6-7 timer
Op
850 m. op
Ned
720 m. ned
Telt
Camp
8.

Laguna Carhuacocha til Siulapunta passet og Huayhuash 4.230 meter

Dag 8

Der er faktisk flere rutevalg i dag, men vi regner med at gå fra Laguna Carhuacocha lidt stejlt op i Siulapunta passet 4.800 meter med forrygende bjergudsigter. Hvis forholdene ikke tillader der, tager vi normalvejen via Punta Carnicero beliggende mellem flotte bjergsøer. Begge muligheder er relativt lange, men yderst spektakulære. Sidst på dagen ankommer vi i hyrdeland, hvor vi kan være heldige at møde lokale hyrder og måske endda se vilde vicunia. Lejr i Huayhuash 4.230 meters højde.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
7-8 timer
Op
770 m. op
Ned
620 m. ned
Telt
Camp
9.

Over Trapecio passet 4.990 meter til Huagropampa 4.300 meter

Trapecio passet 4.990 meter til Huagropampa 4.300 meter

Vi er i hjertet af Cordillera Huayhuash – ”Himalaya uden for Himalaya” og går over Trapecio passet 4.990 meter. Der er morlæneland, gletchersøer og flotte bjerge som Trapecio, Puscanturpa og Cuyoc samt mod syd, Cordillera Raura bjergene.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
6-8 timer
Op
760 m. op
Ned
690 m. ned
Telt
Camp
10.

Over San Antonio passet 4.950 meter til Cutatambo 4.120 meter

Over San Antonio passet 4.950 meter til Cutatambo 4.120 meter

Efter morgenmaden i Huagropampa, går vi op mod San Antonio passet 4.950 meter med gigantisk udsigt til Yerupajas sydvæg og ikke mindst vestvæggen på Siula Grande.

Vi stiger ned til Laguna Jurau og udsigt ned mod Santa Rosa og Laguna Sarapo inden ankomst til Cutatambo 4.120 meter, der er udgangspunkt for Siula Grande.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
5-7 timer
Op
650 m. op
Ned
830 m. ned
Telt
Camp
11.

Touching the Void – Siula Grande base camp 4.450 meter

Touching the Void – Siula Grande base camp 4.450 meter

I 1985 forsøger Simon Yates og Joe Simpson sig på Siula Grandes meget vanskelige vestvæg. De klatrer i utrolig god stil, men forholdene og ruten er mildt sagt svære og lumske og undervejs sker en ulykke. Joe hænger udover bjergsiden i et reb og de er fanget, kan ikke røre sig. Makkeren Simon Yates frygter at Joe er død og skærer rebet til hans faste makker over - og Joe Simpson styrter i afgrunden. Men helt mirakuløst overlever han med et brækket ben og godt forstået. Over flere dage kravler han tilbage til base camp…. Læs selv en historisk spændende bjergbestigningsbog.

I dag skal vi fra Cutatambo camp mod Joe Simpson´s base camp i 4.450 meters højde på en historisk dagtur til foden af Siula Grande. Om eftermiddagen vender vi tilbage til Cutatambo.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
3-4 timer
Op
330 m. op
Ned
330 m. ned
Telt
Camp
12.

Huayllap 3.500 meter og Huatiac 4.270 meter

Vi skal på en lettere formiddag gennem Calincadalen til Huayllapa, hvor der stadig er enkelte kolonibygninger. Videre til dendejlige lejr i Huatiac 4.270 meter

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
7-8 timer
Op
770 m. op
Ned
620 m. ned
Telt
Camp
13.

Tapush passet 4.800 meter til Cashpampa 4.530 meter

Dag 13

Fra Huatic går vi op i Tapush passet 4.800 meter og måske endda helt op på kanten ved Cerro Jyamy i 5.000 meters højde, hvorfra hele Cordillera Huayhuash ”ligger for vore fødder”.

Vi stiger ned til lejren i Cashpampa 4.530 meter.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
5-6 timer
Op
530 m. op
Ned
270 m. ned
Telt
Camp
14.

Bestigning af Diablomudo 5.350 meter - eller fridag

Dag 14

Diablo Mudo ligger mellem Huayllapa og Jahuacocha og må gå under betegnelsen for en alpin trekking peak. Et muligt mål, som ikke er meget teknisk svært. Vi går mellem 04:00 og 05:00 og beregner mellem 4 og 6 timer til toppen.

Fra toppen går vi gennem Huacrish dalen tl lejren i Laguna Jahuacocha 4.066 meters højde. Vi beregner mellem 10 og 12 timer

For dem som ikke ønsker bestigningen, går vi via Punta Yaucha 4.800 meter med nogle af de fineste udsigter i Huayhuash området til Laguna Jahuacocha lejren.

Overnatning i camp. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Tid
10-12 timer
Op
820 m. op
Ned
1.250 m. ned
Telt
Camp
15.

Jahuacocha camp og Pampallamac passet til Llamac – tilbage til Huaraz

Dag 15

Sidste pas, sidste store bjergkig – sidste trekkingdag. I dag forlader vi Cordillera Huayhuash. Vi skal dog krydse Pampallamac passet 4.400 meter, inden vi kan gå ned mod Llamac og vejen.

Her siger vi farvel til vore staff og kører 4-5 timer tilbage til Huaraz – hvor det hele begyndte.

Overnatning på Hotel 

Morgenmad og frokost er inkluderet

Tid
4 timer
Op
500 m. op
Ned
1.600 m. ned
Lodge
Hotel
16.

Fra Huaraz til Lima

Dag 16

Fra bjergene og Huaraz, kører vi tilbage til Lima med ankomst om aftenen.

Hotel

Morgenmad er inkluderet

17.

Fridag i Lima og hjemrejse

Dag 17

Dagen fri i Lima

Lima er Perus fantastiske og mangfoldige hovedstad, hvor hele 7,2 millioner indbyggere har hjem. Dette vil sige, at over en fjerdedel af Perus befolkning har sin hverdag i Lima. Byen blev grundlagt den 18. januar år 1535 af spanske Francisco Pizarro.

Ved grundlæggelse blev byen egentlig kaldt “Ciudad de los Reyes”, hvilket betyder “Kongernes By”. Dette kommer sig af, at beslutningen om byens grundlæggelse blev truffet på Hellige Tre Kongers Dag.

Om aftenen checker vi ind og begynder hjemrejsen.

18.

Velkommen hjem

Dag 18

Ankomst Danmark

Velkommen hjem

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
Pionértrek FÅ PLADSER TILBAGE
18. september 2019
Garanteret
26.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Lima-København med KLM
 • Lufthavnsskatter og afgifter fra København
 • Dansk rejseleder (fra Lima)
 • Bus Lima-Huaraz retur
 • Transfer og transporter 
 • Lokale trekking guider og køkkenhold
 • Huascaran National Park and Huayhuash Reserve indgange
 • Alle overnatninger i telt på trekkingturen
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på trekkingturen
 • Pakdyr til al fællesudstyr samt til din bagage (du skal kun bære en dagturssæk)
 • Hotelovernatninger i delt dobbeltværelse på turistklasse i Lima og Huaraz
 • Morgenmad i byerne
 • Lokal engelsktalende trekkingguide, bærere og pakheste
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingture over 4.000 meter
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge (beregn 95-120 USD)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Type: Pionér trekkingtur med dansk rejseleder

Sværhedsgrad: C - som Everest base camp (Diablomundo er 2C)

Pakkeliste: Trekking

Foredrag

Peru og Inkariget

20. oktober 2019 · Klokken 13:00 - 13:30

Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.