Rejser til Borneo og Malaysia

Rejs til Borneo og Malaysia med højt specialiseret rejseleder


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Verdens tredjestørste ø, Borneo, er opdelt i tre dele. Den sydlige del af øen tilhører Indonesien, imens den nordlige del af Borneo er splittet mellem Malaysia og Brunei. Seks verdenshave, herunder Det Sydkinesiske hav, omkredser den maritimt beriget ø. 

Borneo har ca. 18,5 millioner indbyggere. Alt efter hvilken side af øen du besøger, tales her indonesisk eller malaysisk. På en rejse til Borneo bliver du mødt af et tropiske klima og et dertilhørende frodig landskab og et varieret dyreliv. Kipling Travel rejser til den malaysiske del af øen, hvor du kan opleve orangutanger, næseaber, gibbonaber, løveaber og pygmæelefanter.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på Borneo og i Malaysia

Steder du skal opleve på Borneo og i Malaysia

Rejsetyper på Borneo og i Malaysia

Trekking på Borneo

Trekking på Borneo og i Malaysia

Med Kipling Travel vil du kunne trekke i det mest særprægede og flotte område på Borneo. Vi kommer forbi Kota Kinabalu - hovedstaden i Sabah-provinsen. Byen er opkaldt efter Mount Kinabalu, et af Sydøstasiens højeste bjerge.

Se trekkingrejser her

Dyr du skal opleve på Borneo

Malaysia og Borneo er særligt kendt for det rige dyre- og planteliv, og det er blandt de mest biologisk mangfoldige steder på jorden. Det estimeres faktisk, at 20% af det samlede antal dyrearter på planeten findes i Malaysia. Det er bredt fordelt på den nordlige side af Borneo og ligeledes halvøen, der udgør det malaysiske fastland.

Det varierende landskab i Borneo består af regnskov, floder, Sydøstasiens højeste bjerg, åbne vidder, mangroveskove og meget mere. Deraf kommer et rigt dyreliv. På Malaysias 330.803 kvadratkilometer store areal bor ca. 210 pattedyrarter, 620 fuglearter, 250 slags krybdyr samt 150 typer frøer.

Med så mange dyr at holde styr på, får du her vores bud på de dyr, du i hvert fald skal glæde dig til at opleve på Borneo. Nedenfor kan du se et meget lille udvalg af de dyr, som du kan komme til at opleve på Borneo og i Malaysia. Glem dog ikke næseaben, saltvandskrokodillen, sølv languren, fiskefuglen og mange flere.

Se gibbonaben på din Borneo rejseGibbonaben
Se elefanten på din Borneo rejseElefanten
Se orangutangen på din Borneo rejseOrangutangen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik