Rejser til Centralasien

Oplevelser for livet - uden for lands lov og ret!

 

Siden tidernes morgen har Centralasien været omgærdet af mystik, og lige så længe har regionen været beboet af mange forskellige folkefærd. Dette er blandt andet takket være de to floder Syr Darya mod nord og Amu Darya mod syd, som indrammer Uzbekistan, men også på grund af den essentielle placering regionen havde mellem Vest og Øst, som gjorde regionen ideel som handelsrute for handel af kostbare vare mellem Kina, Indien og Europa. Der er således gemt utallige kulturelle skatte i denne del af verden.

Rejser til Centralasien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Centralasien er som at rejse ind i et velskrevet eventyr. Himalaya kaster skygger fra syd og De Sajanske Bjerge danner klippevæg i nord. Vest for slår bjergkæden Pamir bølger mens de brusende kinesiske flodsletter snor sig i øst. Kulissen er fortryllende, uanset i hvilken retning du hviler dit blik.

Tag med Kipling Travel på en centralasiatisk rejse af den historiske Silkevejen, hvor karavanernes handelsliv udfoldede sig gennem mere end 1.500 år. Vi besøger de historiske oaser på vejen, hvor natur, arkitektur og et fantastisk kulturliv stadig lever i bedste velgående. Der er mange måder at opleve Centralasien på, og vi gør det muligt for dig, at tilpasse din rejse, præcis som du ønsker den.

Spring direkte til:

Lande i Centralasien

Rejsetyper i Centralasien

Oplevelser i Centralasien