Sommervandring i Lille Tibet
Antal dage: 13
Priser fra: 18.998,-
Rejseform: Grupperejse

Se priser & book

Sommervandring i Lille Tibet

Forrevne klippelandskaber, farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder og hvidvaskede klostre. Oplev Indiens magiske Himalayaregion til fods og verdensberømte Taj Mahal.

 

Denne enestående rejse byder på skønne vandreoplevelser i nogle af verdens mest spektakulære landskaber.

Rejsen giver samtidig et spændende indblik i Indiens Himalayaregion, der står med det ene ben i det 21. århundrede og det andet i en ældgammel bjergkultur med åndetro og særegne skikke.

Tempoet er let til moderat, og alle i almindelig god fysisk form kan være med. Vores bagage bliver fragtet af mulddyr og jeeps under vandreturen.

 

 

Det gamle kongerige Ladakh kaldes også Lille Tibet pga. dets stærke tibetanske kultur og farverige buddhisme.

Vi besøger Ladakh i den korte sommer, hvor landsbyerne summer af liv, og hvor vinterens snedækkede landskaber er forvandlet til saftige græsgange og nøgne klippesider.

Vi kommer langt væk fra de gængse turistruter og vandrer gennem traditionelle bjerglandsbyer, over pas og gennem dybe dale. Undervejs besøges også en lokal bjergskole.

Vi slutter af i lavlandet med et besøg ved verdensberømte Taj Mahal.


1.

Afrejse fra København

Air India Delhi

Vi rejser fra Københavns lufthavn med Air India nonstop mod Delhi, Indien hovedstad.

2.

Ankomst til Delhi, Indien. Med cykelrichshaw gennem den gamle bydel og besøg i Gandhis mindepark

Vi lander i Indiens hovedstad Delhi tidligt om morgenen. Efter en god morgenmad og lidt afslapning er det tid til at kigge nærmere på Delhi. Vi starter i den gamle bydel ShahJahanabad også kaldet Old Delhi. Old Delhi var hovedstad i Indien en del af 1600-tallet, da stormogulerne herskede over Indien, og der er stadig mange bygninger fra den tid.

For at komme helt tæt på det lokale gadeliv i den gamle bydel, kører vi med cykelrickshaws gennem basaren og nyder stemningen og det farverige udvalg af krydderier, sølv og guld og smukke stoffer. I den lille gade Kinari Bazaar sælges udelukkende tilbehør til bryllupper, og her kan man købe alt fra smykker og pynt til broderede borter og bryllupssarier. Det er et meget populært indkøbssted blandt Delhis kvinder, og selv byens meget velhavende kvinder lægger vejen forbi her, når der skal forberedes bryllupsfest.

Der er altid et utroligt liv i de smalle basargader. Bydelen står i stærk kontrast til de grønne, åbne boulevarder i briternes New Delhi og til de ultramoderne bydele, der gennem de sidste årtier er skudt op rundt om det centrale Delhi.

Vi spiser frokost ude i byen og herefter går turen til Raj Ghat, en smuk mindepark for en række af Indiens prominente regeringsoverhoveder. Her står en mindesten for Mahatma Gandhi, og en evig flamme brænder på det sted, hvor han blev kremeret. Gandhi er en af de mest betydningsfulde personer i Indiens historie, og han spillede en væsentlig rolle i kampen for Indiens selvstændighed. Gandhi nærede et stort ønske om at skabe fred mellem landets hinduer og muslimer, men han havde mange fjender blandt hindunationalister, der ønskede et hinduistisk domineret Indien. Gandhi blev dræbt af en hindufundamentalist i 1948, året efter Indiens uafhængighed.

Vi er tilbage på hotellet sidst på dagen.

3.

Morgenfly til Leh. Afslapning og introduktion til Ladakh

Vi står tidligt op og kører til indenrigsterminalen for at flyve til Leh i Ladakh.

Ved ankomsten til Leh tjekker vi straks ind på vores hotel og spiser morgenmad.

Leh ligger 3500 meter over havets overflade, og vi bruger hele dagen på at vænne os til den tynde luft. Det meget vigtigt, at vi foretager os så lidt som muligt, så vi bliver på hotellets område hele dagen.

Vi mødes til frokost og drikker herefter te og kaffe i hotellets hyggelige have, hvor rejselederen giver en introduktion til det ladakhiske samfund.

Vi spiser aftensmad i hotellets restaurant.

4.

Leh. Gåtur i byen og paladsbesøg. Tid på egen hånd i hyggelige basargader (2-3 timers gåtur)

Op af formiddagen er det blevet tid at snøre vandrestøvlerne. Vi lægger ud i et stille og roligt tempo, da vi stadig skal vænne os til den tynde luft i højderne. Vi går en tur op gennem byen og ender ved Lehs gamle kongepalads. Paladset blev bygget til den royale familie i 1600-tallet og er bygget med det spektakulære Potala-palads i Lhasa, Tibet som forbillede. Paladset har ni etager og fra toppen er der en fabelagtig udsigt over byen og ned gennem Leh-dalen.

Midt på dagen vender vi tilbage til hotellet for at spise frokost. Om eftermiddagen er der tid på egen hånd til at slentre rundt i Lehs hyggelige handelsgader. Butikkerne bugner af smykker, sjaler, røgelse og lokalt kunsthåndværk.

Desuden er der gode muligheder for at købe vandrestøvler og diverse trekkingudstyr til fordelagtige priser.

 

tid streg
2-3 timers gåtur   Hotel
5.

Leh to Likir og trek til Yangthang (4-5 timers vandring). Overnatning i telt-camp

I dag starter vores vandreeventyr for alvor. Vi forlader Leh efter morgenmaden og kører mod den lille by Likir i Sham-dalen ca. 50 kilometer fra Leh. Likir ligger i smukke omgivelser og op over byen knejser byens kloster. Vi kigger nærmere på klostret, der er beboet af munke fra Gelukpa-ordenen og flankeret af en næsten 8 meter høj guldbuddha. Fra Likir kører vi endu et lille stykke og forsætter herefter til fods. Undervejs spiser vi vores medbragte frokost i det fri midt i det dramatiske landskab.

Klosterliv i Ladakh:

I den buddhistiske del af Ladakh spiller klostrene en vigtig rolle i samfundet. Der bor både voksne munke og unge novicer på klostrene, og der findes også enkelte nonneklostre.

Mange fattige familier i Ladakh vælger at sende et af deres børn i kloster for at sikre barnet undervisning og en god opdragelse - og for at tilføre familien lidt god karma... Tilværelsen som novice i et buddhistisk kloster er ganske anderledes end den novicernes jævnaldrende har. Novicerne bor i klosteret og bliver opdraget af ældre munke. Deres skolegang er domineret af undervisning i Buddhas lære og religiøs praksis, men de bliver også undervist i verdslige fag som engelsk, hindi og IT. At det samtidig giver familien god karma at have et familiemedlem i kloster er jo bare en ekstra gevinst!

Det er ikke alle novicerne, der bliver boende i klostrene i deres voksenliv. Mange af novicerne forlader klostret efter endt ’uddannelse’ og tager sig et almindeligt job og stifter familie.

Dagens mål er den lille landsby Yangthang, hvor vores telt-camp er slået op. Efter ankomsten er der tid til afslapning og til at udforske landsyen omkring campen.

 

tid streg
4-5 timers vandring   Telt camp
6.

Yangthang til Hemis Shukpachan (6-7 timers vandring). Overnatning i telt-camp

Efter morgenmaden pakker vi sammen og forlader vores teltcamp. Vi har lokale hjælpere til at pakke vores camp sammen og fragte den til det næste overnatningssted, så vi skal bare sørge for at have snøret vandrestøvlerne og påført en god mængde solcreme.

Målet for dagens vandring er landsbyen Hemis Shukpachan, hvor vi skal overnatte. Vi har en 5-6 timers vandretur forude, og for at nå til landsbyen skal vi krydse Tsermanchenla-passet, der ligger i 3850 meters højde.

Vi ankommer til landsbyen over middag. Her er vores frokost klar og vi nyder måltidet i idylliske omgivelser: Hemis Shukpachan er omgivet af rismarker, rislende kilder og gamle, smukke cedertræer, der har givet navn til landsbyen (Skukpachan betyder ceder på nepali).

Efter frokost får vi mulighed for at opleve det traditionelle liv i landsbyerne, og vi bliver inviteret indenfor hos en lokal familie og ser, hvordan de bor. 

 

tid streg
6-7 timers vandring   Telt camp
7.

Hemis Shukpachan til Temisgam (5-6 timers vandring) Overnatning i telt-camp

Hemis Shukpachan til Temisgam

Vi forlader Hemis Shukpachan efter morgenmaden og bevæger os ud på den sidste del af vores trek. Dele af ruten går ad en spektakulær snoet bjergvej, som på imponerende vis er hugget ind i klippesiden.

På dagens rute skal vi krydse hele to pas. Det første er Lago på 4.000 meter og det næste er på 3.750 meter. På den anden side af passene når vi til landsbyerne Ang og Temisgam. Her er vores teltcamp slået op og vores lokale hjælpere står klar med velfortjente forfriskninger.

Om aftenen tænder vi lejrbål og skåler for en veloverstået vandretur!

 

tid streg
5-6 timers vandring   Telt camp
8.

Temisgam. Besøg på bjergskole og gåtur til nonnekloster. Kørsel til Leh (1-2 timers vandring)

Inden vi forlader landsbyen, besøger vi den lokale skole og får et indblik i, hvordan skolegangen foregår her i en af de mest afsides beliggende områder af Indien. Vi kigger også inden for på et lille nonnekloster og hører om livet som nonne i Lille Tibet. Der er ca. 1000 nonner i Ladakh og kun omkring 10 nonneklostre. Mange nonner lever ikke i klostre, men bor og praktiserer deres nonnetilværelse hjemme hos familien.

Midt på dagen pakker vi sammen og bliver hentet af jeeps, som skal køre os tilbage til Leh.

Vi er tilbage på vores hotel i Leh sidst på eftermiddagen.

 

tid streg
1-2 timers vandring   Hotel
9.

Leh to Khardungla & Shanti Stupa (2 timers gåtur)

Der venter os en enestående oplevelse i dag, hvor vi efter at spist morgenmad på hotellet i Leh kører op til Khardungla-passet. Med med sin beliggenhed i ca. 5.500 meters højde er det et af verdens højeste farbare pas for motoriserede køretøjer. Fra passet er der en helt ubeskrivelig smuk udsigt over Himalaya. Luften er meget tynd heroppe, så vi opholder os her kun i kort tid. På turen tilbage til Leh gør vi holdt et rart sted og nyder vores medbragte madpakker i det fri.

Inden vi vender tilbage til hotellet, skal vi ud på en lille gåtur op til den smukke Shanti-stupa. Stupaen ligger på et højdedrag lige uden for byen, og gåturen til toppen bliver belønnet med en fantastisk udsigt ud over Leh-dalen. Vi går tilbage til hotellet og har resten af dagen til at slappe af.

 

tid streg
2 timers gåtur   Hotel
10.

Leh. Hele dagen er fri til afslapning, shopping og aktiviteter på egen hånd

Hele dagen er sat af til aktiviteter på egen hånd og til at slappe af oven på vandreturen. Man kan vælge at hygge og sole sig i hotellets have eller tage på eventyr i området på egen hånd. Dagen kan også bruges på at ose rundt i Lehs hyggelige handelsgader, hvor de små butikker frister med tørlæder, tøj, gudefigurer, røgelsespinde og skønne smykker. Rejselederen står naturligvis til rådighed med tips og gode forslag til udflugter etc.

 

11.

Fly til Delhi, kørsel til Agra. Tid til pool og afslapning

Ladakh vandreferie

Vi forlader Leh om morgenen og flyver tilbage til Delhi. Herfra forsætter vi med bus sydpå til byen Agra. Gangessletten i lavlandet står i skærende kontrast til den friske luft og de måneagtige landskaber, vi kommer fra i Ladakh. Varmen er bastant, trafikken tæt, og her er mennesker og aktivitet overalt, hvor man kigger. Vi ser kvinder i farvestrålende sarier, mænd med turbaner, hellige køer, oksetrukne kærrer og et virvar af små interimistiske boder flankeret af shoppingcentre i stål og glas.

Vi ankommer til Agra hen på eftermiddagen. Agra var hovedstad i størstedelen af stormogulernes regeringstid. Stormogulerne kom til Indien fra Centralasien i starten af 1500-tallet og regerede landet i mere end 300 år. Deres tilstedeværelse havde enorm indflydelse på det indiske samfund, og ikke mindst inden for arkitekturen satte de deres markante præg. Nogle af Indiens mest imponerende bygningsværker blev opført, mens stormogulerne var ved magten, heriblandt det verdensberømte gravmausoleum Taj Mahal.

Vi spiser frokost i Agra og får tid til at slappe af og tage en svalende dukkert i swimmingpoolen.

 

12.

Taj Mahal og Det Røde Fort. Kørsel til Delhi. Afskedsmiddag og overnatning i Delhi

Vi starter dagen med at besøge Indiens mest berømte byggeri Taj Mahal. Taj Mahal blev bygget af stormogulen Shah Jahan til minde om hans elskede hustru Mumtaz Mahal, der døde i barselssengen i en ung alder. Taj Mahal stod færdig i 1653 og tog 22 år for 20.000 mennesker at færdiggøre. Taj Mahal er blevet beskrevet som et af de mest elegante og harmoniske bygningsværker i verden, og vi har god tid til at dvæle ved mausoleet og det fine parkanlæg omkring.

Inden vi forsætter turen tilbage til Delhi, besøger vi Agra Fort, et storslået palads- og fæstningsanlæg, hvor stormogulerne havde deres hovedsæde. Stormogulerne havde mange fjender, og hele anlægget er omgivet af en høj ringmur. To voldgrave med krokodiller og vilde dyr skulle yderligere holde ubudne gæster væk.

Fra Det Røde Fort er der en fin udsigt til Taj Mahal, som ligger længere nede af den hellige flod Yamuna.

Efter besøget forsætter vi mod Delhi, hvor vi spiser afskedsmiddag og overnatter.

 

13.

Afrejse og ankomst til Danmark

Leh fly

Midt på formiddagen starter vi vores rejse tilbage mod Danmark og lander i København sidst på eftermiddagen - igen flyver vi nonstop med Air India.

Velkommen hjem - vi håber at se jer på nye eventyr med Kipling Travel.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
Pris per person KUN 4 PLADSER LEDIG
7. juli 2018
Garanteret
18.998,-


INKLUDERET

 • Dansk ekspertejseleder
 • Alt transport inkl. fly Kbh-Delhi retur nonstop med Air India
 • Indenrigsflyvning Delhi-Leh (Lille Tibet) retur
 • Alle transporter rundt i Lille Tibet med chauffør
 • Lokale kultur- og vandreguider
 • Alle udflugter og entreer ifølge program
 • Alle skatter og afgifter
 • Helpension (eksklusiv drikkevarer) 
 • Overnatninger på hoteller i byerne
 • Overnatninger i teltcamps under vandretur
 • Mulddyr og jeeps til at fragte bagage under vandreturen
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (ca. kr. 330). Nb. Visum til Indien fås onine. Vi fremsender guide til ansøgning af visum i forbindelse med tilmelding
 • Drikkepenge (beregn ca. 50-60 USD)
 • Alt der ikke er nævnt under ‘Prisen inkluderer’
Praktisk information

Lille gruppe: 10 - 18 deltagere

Varighed: 13 dage

Aktiv rejse: Rejsen indeholder vandreture med moderat fysisk aktivitet. Alle med almindelig fysisk form kan være med. Bagagen bliver fragtet af mulddyr og jeeps under vandreturen, så man ikke selv skal bære sin bagage. Vandreturen kræver vandrestøvler eller sko (fx løbesko), der er gode at gå i.

 

Pas, Pakkeliste, højder mv.

Pas, visumkvittering og rejseforsikring!

Husk at medbringe jeres pas og den kvittering, I fik per mail, da I ansøgte om visum (se

vedhæftede visumguide). Medbring også en kopi af jeres rejseforsikring.

 

Check-in bagage og håndbagage

Jeres check-in bagage må maksimalt veje 15 kg og håndbagagen maksimalt 7 kg. Når I pakker jeres håndbagage, skal I huske, at beholdere med væsker skal opbevares i en klar plastikpose. De enkelte beholdere må indeholde maksimalt 100 ml. væske. Håndbagagen må ikke indeholde lightere, ekstra batterier (udover dem I har siddende i jeres kamera etc.), skarpe genstande som sakse og neglefile etc..

Hvis I medbringer vigtig medicin, så pak det i håndbagagen - ikke i den bagage, der tjekkes ind.

(se også under ‘Bagage under vandreturen’).

 

Valuta

Det er en god ide at medbringe både kontanter (euro eller dollars) og kreditkort. Euro og dollars kan veksles til indiske rupies på hotellerne og i lokale vekselbureauer. I Delhi, Agra og Leh er der mulighed for at hæve penge i hæveautomater. I Leh i Lille Tibet er der dog kun nogle få automater, og da de ofte løber tør for penge, er det en god ide at have rigelig valuta med. Vi sørger, at komme forbi en hæveautomat i Delhi, inden vi flyver til Leh.

På markeder og i lokale butikker betales der kontant med lokal valuta. I finere butikker og restauranter er der mulighed for at betale med kreditkort og nogle steder også mulighed for at betale med dollars og euro.

Der er helpension på rejsen, så man skal primært bruge kontanter til drikkevarer og drikkepenge.

 

Påklædning

Da vi besøger mange lokale steder, er det en god ide at medbringe ‘tækkeligt’ tøj. Dvs. nederdele/kjoler/bukser, der minimum går ned til knæene og overdele, der dækker skuldrene. På hotelområderne er det helt fint med shorts og soltoppe. Det kan være køligt om aftenen og om morgenen i Lille Tibet/Ladakh, så medbring en jakke, fleece el. lign.. Medbring desuden et par sandaler og/eller sko, der er gode at vandre i.

Der er en god ide at medbringe et sjal/tørklæde til at lægge over skuldrene i forbindelse med besøg i templer og andre helligdomme. I restauranter etc. kan der være aircondition så medbring en lille jakke eller cardigan.I lavlandet (Delhi og Agra) er det meget varmt. Her anbefales tøj i lette bomuldstoffer. (se også pakkeliste som medsendes ved bestilling)

Det er muligt at få vasket tøj på hotellerne undervejs.

 

Helbredet i højden

Når vi lander i Leh, lander vi 3.500 meter over havet. Det kan mærkes, men er ikke ubehageligt, hvis man følger nogle simple retningslinjer. Vejrtrækningen kan føles lidt besværet de første dage, og derfor slapper vi helt af og begynder opholdet i Lille Tibet i et meget roligt tempo. Det er meget vigtigt at drikke rigeligt vand og at holde pauser i løbet af dagen. Selvom man føler sig helt frisk den dag, vi ankommer til Leh, vil vi på det kraftigste anbefale, at I bliver på hotelområdet hele dagen. Der er af samme grund ikke lagt aktiviteter ind. Vi bliver på hotellet hele dagen og kan fx slappe af med en kop kaffe i hotellets hyggelige have.

Først et godt stykke op ad formiddagen på 2. dagen tager vi på udflugt, og denne dag bevæger vi os omkring i et roligt tempo.

Pauserne giver sig selv, for man trættes hurtigt i højden. Det kan være sværere at huske at drikke vand nok, men husk, at man mister 2 liter vand i kroppen om dagen, blot på grund af højden. Så vi skal meget gerne drikke 4 liter vand, sodavand, juice etc. om dagen. Det lyder af meget, men det virker! Det er også vigtigt at holde sig fra alkohol de første dage.

 

Vandreturen

Vores vandretur går gennem Sham-dalen. Trekket er henvendt til hygge-vandrere og ikke hardcore-vandrere, men vi skal alligevel nok blive udfordret og få sved på panden. Vi har mulddyr til at fragte vores bagage og nogle steder køres den med jeep. Vi har også altid adgang til jeep, der kan køre tilbage til hovedbyen Leh, hvis en af deltagerne af en eller anden grund skulle få det dårligt på turen.

Under vandreturen vandrer vi ca. 6-7 kilometer om dagen. Når vi skal op over passene, tilbagelægger vi 500-650 højdemeter til toppen, hvilket tager ca. 90 minutter. Vi sørger selvfølgelig for at holde hvil undervejs, når det er nødvendigt. Vi kommer også til at passere nogle enkelte små vandløb undervejs (afhængig af vandstanden).

Ud over den danske rejseleder, vil der være en lokal trekkingguide med på turen samt diverse personale som mulddyrdrivere, chauffører, kok etc.

På rejsens 3. dag flyver vi op i Himalayabjergenene til Lille Tibets hovedby Leh. Den første dag i Leh holder vi helt fri og akklimatiserer. På 2. dagen i Leh skal vi gå nogle lette ture og stille og roligt vende os til højden. På 2. dagen er der også mulighed for at købe udstyr, hvis man skulle mangle noget til turen. På 3. dagen starter vi den egentlige vandretur.

 

Bagage under vandreturen

Den bagage, vi medbringer på vandreturen, fragtes af mulddyr og jeeps. Det anbefales, at man ud over sin ’store bagage’ medbringer en lille rygsæk, som man kan vandre med, og hvor man kan have en flaske vand, en ekstra bluse, regnfrakke etc.

Den bagage man ikke ønsker at medbringe på selve vandreturen, kan opbevares på hotellet i Leh. Man kan ikke have sin kuffert med på selve vandreturen. Kufferten skal efterlades på hotellet i Leh. Den bagage som skal bruges under vandringen, skal enten pakkes i en rygsæk eller en stor sportstaske. Hvis man ikke har en rygsæk, man kan tage med hjemmefra, kan man købe en lækker, praktisk sportstaske i kraftigt i gummi Leh til ca. 25 USD. Vi kan bede vores lokale samarbejdspartner om at købe sportstaske til dem, der måtte mangle. Store og små rygsække kan også købes i Leh.

 

Campen

Undervejs på vandreturen overnatter vi i komfortable telt-camps. Vi har vores egne telte, som er indrettet med madrasser. Man skal selv medbringe en sovepose. Dem som har bestilt enkeltværelse, får deres eget telt, mens dem som har bestilt dobbeltværelse deler med deres

rejsemakker. Ud over deltagerne i vores gruppe vil der på vores teltcamp være en kok, mulddyrejere, jeepchauffører, hjælpere etc. Det er muligt at få et varmt bad på campen (ikke med bruser men med en øse og spande med dejligt, varmt vand!).

 

Måltider på vandreturen

Morgenmaden spiser vi på campen. Til frokost spiser vi medbragte madpakker undervejs på

vandreturen, og om aftenen vil kokken på vores camp lave varm mad til os.

 

Klima i Lille Tibet

Sommeren i Lille Tibet går fra juni til september og har lune temperaturer som en god dansk sommer. For det meste skinner solen, men man kan også forvente en byge hist og her, så glem ikke regntøj.

Temperaturen i Leh (hovedbyen i Ladakh) er ca. 25 grader om dagen og ned til 11 grader om aftenen. Ude på campen kan temperaturen om natten komme ned til ca. 8 grader, mens det om dagen er varmt og sommerligt.

 

Mobil og internet

I lavlandet (Agra og Delhi) kan man bruge sin danske mobiltelefon. I Leh kan man kun bruge mobiler med lokale sim-kort. I Leh findes der internet-cafeer. Forbindelsen er dog meget svingende. Det er en god ide hjemmefra at give sin familie og venner besked på, at de ikke så nemt kan komme i kontakt med jer, mens I er i Ladakh. I kan vælge at give telefonnummeret på hotellet i Leh til jeres familie eller venner, så de kan kontakte jer derigennem.

 

Pakkeliste

Pakkelisten er vejledende. Det er dog en rigtig god at medbringe godt fodtøj og en sovepose. Hvis I ikke selv har en sovepose, kan I evt. spørge om I kan låne en af familie eller venner – ellers må I lige give besked, så finder vi ud af noget…

 • Hat
 • Solbriller
 • Lommelygte eller pandelampe (kan købes i Leh)
 • Vandrestøvler eller tilsvarende. Løbesko er også ok, hvis man da ikke har svage ankler.
 • Sovepose (kan evt købes i Leh)
 • Evt. vandrestav
 • Fleece eller varm trøje
 • Lange bukser - og evt. vandrebukser, der kan lynes af til shorts (fås også i Leh)
 • Kort- og langærmede bomuldsbluser
 • Shorts
 • Strømper/sokker
 • Regnjakke
 • Sandaler der er gode at gå i
 • Noget varmt at sove i - fx skiundertøj eller lignende
 • Halstørklæde
 • Sjal
 • Vaskeklud
 • Hurtigtørrende håndklæde
 • Lille rygsæk
 • Stor rygsæk/sportstaske til have bagage i under vandreturen (alternativt kan man købe en    sportstaske i          Leh til ca. 25 USD) – kufferten kan opbevares på hotellet i Leh under vandreturen).
 • Solcreme med høj faktor
 • Vabelplaster
 • Vådservietter
 • Evt. ørepropper, hvis man sover let
 • Let og tækkeligt sommertøj (det er meget varmt i lavlandet, i Delhi og Agra)
 • Badetøj (der er pool på hotellerne i Delhi og Agra)
 • Myggespray (kan med fordel købes i Indien)

 

Rigtig mange ting så som vandrestøvler og fleecetrøjer kan købes billigt i Lille Tibet. Der bliver tid til at ose rundt i Lehs handelsgader dagen efter, vi ankommer til Leh, og inden vi drager ud på den store vandretur. Mht vandrestøvler er det en god idé at have købt dem hjemmefra og at have gået dem lidt til inden afrejse.

 

Programmet

Rejsen kommer i udgangspunktet til at køre i henhold til det trykte program. Der kan dog forekomme mindre ændringer løbende f.eks. ift. rækkefølgen af de enkelte programpunkter, hvis dette vurderes som en fordel for afviklingen af det samlede program.

 

Hvis I mangler at få svar på nogle ting inden afrejse, er I altid meget velkommen til at ringe eller maile til os. Vi ønsker jer en rigtig god og eventyrlig rejse!

 

Foredrag

Bhutan og Tibet

21. marts 2018 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K