Indien rejser - Indien med Kipling Travel

Indienrejser, kultur og natur og altid dybt fascinerende


Rejser til Indien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Indien udgør hovedparten af det indiske subkontinent og har 7.000 km kystlinje ud til Det Indiske Ocean. Landet grænser blandt andet op til Pakistan, Kina, Nepal og Bhutan. I Indien er verdens fem hovedreligioner repræsenteret og både hinduismen og buddhismen er opstået her. Indien har det næsthøjeste antal indbyggere i verden bestående af over 1 milliard mennesker.

Der bor 13 millioner i Indiens hovedstad, New Delhi. Hos Kipling Travel sørger vi for at arrangere den perfekte Indien rejse til dig. Vi har årligt rundrejser i Indien og har et indgående kendskab til, hvad Indien har at byde på. Med os vil du komme rundt og oplever alle Indiens skatte. Kiplings rundrejser i Indien vil give dig og dine medrejsende en uforglemmelig oplevelse.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Indien

Steder at opleve i Indien

Rejsetyper i Indien

Amber Fort i Indien

Kulturrejse i Indien

Rundrejser i Indien vil spække din bagage med kulturchok og vilde indtryk. Forbløffende konstruktioner som Mattancherry-paladset og det verdensberømte Taj Mahal vil være uforglemmelige oplevelser, som vil printe sig fast på din nethinde.

Se kulturrejser her

 

Trekkingtur i Indien

Trekking i Indien

En populær aktivitet på rundrejser i Indien er trekking. Det er idyllisk og anderledes at opleve Indiens natur til fods. Tag eksempelvis på sommervandring i lille Tibet hvor du på vejen kan opleve bjergskoler, nonneklostre og Gandhis fantastiske mindepark.

Se trekkingrejser her

Populære dyr du kan opleve i Indien

Indien er et stort land og strækker sig over flere klimaer, hvilket beriger rundrejser i Indien med alskens forskellige dyrearter samt et meget varierende landskab. For de som drømmer om at opleve dyrevildt i deres naturlige miljø, der er Indien et oplagt land at besøge.

Her kan du både møde bengalske og indiske tigere, leoparder, elefanter, næsehorn, asiatiske løver, krokodiller og aber. Dette er blot et lille udpluk af de spændende dyr, der findes i Indien. Det smukke land er også hjemsted for mange unikke og farvestrålende fugle.

Koen som vi kender hjemmefra, hvor den er en vigtig del af vores landbrugsindustri, er et helt særligt dyr for inderne. Koen symboliserer nemlig moderskab og frugtbarhed, og den forbindes derfor med helligdom. I størstedelen af landet er det forbudt at slagte køer, og når de færdes på vejene, skal man vise respekt og hensyn.

Elefant i IndienElefanten
Tiger i IndienTigeren
Leopard i IndienLeoparden
Løve i IndienLøven
Næsehorn i IndienNæsehornet
Indisk gaurDen indiske gaur
Gylden løve abe i IndienDen gyldne løveabe
Gylden løvehale makak i IndienLøvehale makaken
Læbebjørn i IndienLæbebjørnen
Næsehornsfugl i IndienNæsehornsfuglen

Spørgsmål fra de rejsende

Ja - visum kan søges online, inden afrejse.

Det helt korte svar er; ja - det er sikkert at rejse til Indien. Indien er dog et enormt land, og der er enkelte stater og områder, som frarådes for turister. Rejser du til Indien med os, er du naturligvis i sikre hænder, da vi udelukkende rejser i sikre omgivelser.

Taj Mahal findes i den nordlige del af Indien, placeret i byen Agra - som er placeret lidt sydøst for hovedstaden, New Dehli.

Taj Mahal blev opført i perioden 1632-1653, og det siges, at der var omkring 20.000 arbejdere med til at bygge mausoleummet og over 1.000 elefanter rygtes at være blevet brugt til at transportere materialerne.

Indien er et stort land, hvilket også betyder, at klimaet varierer. Ud over nogle måneder med meget regn (fra juni til september), så kan man rejse til Indien alle måneder - dog er november til marts højsæson for rejser til Indien.