Hoteller i Indien

Her er en oversigt og beskrivelse af de hoteller, vi primært benytter os af.

Oplev Indien. Ligefra backwaters med husbåde til hyggelige homestays og Havelis. Ikke at forglemme de herlige strande ved Kovalam samt selvfølgelig den lille delstat Goa.

 

Backwaters, flodbådssejlads

Kipling Classic

Keralas berømte backwaters husbåde, er en autentisk og meget anderledes oplevelse. På båden er der dobbeltværelse med eget bad/toilet samt et lille overdækket loungeområde, hvor alle måltider bliver serveret og der er plads til hygge og afslapning. Der bliver tændt for aircondition på værelset kl. 21.00 og slukkes igen kl 6.00 morgen (medbring evt. ørepropper til natten). Ombord har vi en kaptajn, en hjælper og en kok, der tilbereder dejlige måltider under enkle forhold. Forvent ikke luksus, men en vidunderlig og absolut original oplevelse.

Goa - Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort er et charmerende hotel beliggende på den populære Calangute Strand.
Hotellet byder på en frodig have der danner en smuk ramme om hovedbygningen hvor standard og superior værelserne ligger, alle med egen balkon eller terrasse. I selve haven, tættest på stranden ligger de hyggelige små superior cottages med egen terrasse. Det lille poolområde giver mulighed for en kølig dukkert hvis du ønsker et alternativ til det til tider meget livlige Arabiske Hav.

Loungeområdet ved siden af restauranten byder på solsenge og parasoller hvor du kan nyde dagene i fred og ro, kun afbrudt af gåturen hen over stranden til bølge blå.

Den hyggelige restaurant ligger lige ned til stranden. Her kan du sidde med en herlig cocktail og en skøn udsigt til solnedgangen over det Arabiske hav, inden middagen som frister med et variereret menukort med alt fra lokale goanske specialiteter til skøn seafood.

Velkommen til Chalston Beach Resort.

Goa - Terra Paraiso

Terra Paraiso har gennem snart 15 år været vores standardhotel i Goa. Terra Paraiso ligger i den nordlige ende af Calangutestranden, blot et par hundrede meter fra vandet. Terra Paraiso har 64 værelser, alle pænt indrettet med gode faciliteter. Hotellet er bygget op om en lille have og dejlig swimmingpool og der er en sti der på få minutter fører direkte til Calangitestranden. Der er en hyggelig bar og restaurant og på alle måder er Terra Paraiso et rigtig stærkt valg i turistklassen - en klar anbefaling!

 

Goa - ITC Grand

Beliggende i fredfyldte sydlige Goa, med en frodig og imponerende have på hele 45 hektar, svajende kokospalmer og små laguner ligger ITC Grand Resort & Spa. Med direkte adgang til den uberørte Arossim-strand, får du her alle ingredienserne til en afslappet ferie i lækre omgivelser.

Hotellets arkitektur er inspireret af indo-portugisisk vintage stil og blander klassisk elegance med et lokalt islæt hvor tradition og moderne komfort mødes i allerfineste kombination, det værende sig både i service, atmosfære og ikke mindst de kulinariske oplevelser der venter i hotellets hele 6 restauranter.

De velindrettede værelser og suiter vender ud mod enten de frodige tropiske haver, de fredelige laguner, den indbydende swimmingpool og naturligvis er værelser med havudsigt også en mulighed. Alle værelser og suiter har eget uderum i form af balkon eller gårdhave.

Hotellets spa er et kapitel for sig og her findes alle muligheder for den ultimatgive forkælelse.

Det ultramoderne fitnesscenter er åbent 24 timer, og er tilpasset alle ønsker til til en sund og aktiv livsstil.

Swimmingpoolen er en dejlig overraskelse og et kapitel helt for sig selv. Med et spændende design der er anlagt over flere niveauer, og med en betagende udsigt over Det Arabiske Hav.

Den sydlige del af Goa er væsentlig mere stille end det mere livlige Nordlige Goa.
Der er længere afstande mellem de små byer, og udvalget af restauranter og butikker ligger ikke lige udenfor døren. På den anden side….. med et hotel som ITC Grand Goa har du sikkert slet ikke lyst til at forlade hotellet.

Goa - Sonesta Inn i Candolim

Sonesta Inn er et dejligt boutiquehotel der ligger på grænsen mellem Candolim og Calangute. Sonesta Inn har 52 værelser, som er pænt indrettet med gode faciliteter. Værelserne ligger fordelt i flere små blokke på kun 2 etager, omkring den dejlige swimmingpool, og små gangstier og broer forbinder den hyggelige bar, restauranten og haven hvor kokospalmerne svajer blidt i brisen. Herfra har du direkte adgang ned til stranden og det Arabiske hav, hvor du kan sidde med fødderne i sandet og nyde den spektakulære solnedgang.

Agra - Amarvilas

Oberois Amarvilas overgår de flestes fantasi - her er vi oppe i de højeste luftlag i Agra. Alene når man træder ind i foyeren og kigger direkte hen på Taj Mahal er man solgt, for Amarvilas er sin egen oplevelse. Oberoi kæden er Indiens mest luksuriøse hotelkæde med hoteller i særklasse som Vanyavilas, Udaivilas og her Amarvilas

- ja alle Oberoi hoteller er ren femstjernet luksus.

Agra - Coral Tree homestay

Vil du overraskes af hygge og hjertevarme er Coral Tree helt sikkert Agras bedste bud. Coral Tree opkaldt efter koralbusken i området, er bygget op om en dejlig have og har blot seks lyse og gode rene værelser med pænt bad og toilet samt lille verandah/balkon. Det er en helt anden oplevelse, end de klassiske hoteller i Indien - og så i superb kvalitet. Ejerne Vandna og Gopal gør sit til at opholdet bliver specielt - og det lykkes. Det er ikke klassisk luksus men i den grad oplevelsesmæssig luksus og Coral Tree kan kun anbefales som et dejlig sted i turistklassen.

Bemærk at Coral Tree er meget svært at få plads på, grundet den store efterspørgsel, hvorfor man skal være tildligt ude. 

Velkommen til Coral Tree homestay i Agra med Kipling Travel

Delhi hotel Regent Grand

Kipling Classic***

Vores standardhotel i Delhi er Regent Grand, beliggende i Delhis handelskvarter ved Karol Bagh og Patel Nagar.

Regent Grand har 52 pæne værelser, hvor vi benytte de 23 Premium Roms, der har alle faciliteter og byder på et godt hotel i sin klasse (3*) til trods for at de giver sig selv fire stjerner. Regent Grand har desuden en restaurant og der er et lille caféområde på hotellet.

Velkommen til Regent Grand i Delhi.

Hotel Regent Grand 2/6 East Patel Nagar, New Delhi

Delhi - Oberoi Maidens

Oberoi gruppens Maidens hotel i Delhi, er et klassisk Heritage Hotel i kolonistil bygget tilbage i 1903. Maidens er et klassisk 4-stjernet hotel med en flot stor have og dejlig swimmingpool. Det forekommer stort i sin grandiøse stil, men der er blot 55 værelser, der er luftige og gode i sin klasse - og Oberoi Maidens er en god opgradering uden klassisk luksus. 

Et atmosfærefyldt hotel i Delhis mylder.

Delhi - Imperial

Hotel Imperial er et af Indiens bedste hoteller og har utallige gange været beskrevet i internationale medier og vundet priser - og beliggenheden nær Connaught Place ved Janpath, gør ikke ligefrem The Imperial Hotel, mindre attraktivt. 

Imperial er et 5+stjernet kolonistils hotel og vi kan egentlig ikke anbefale det for meget. Eneste problem kan være prisen - men det er hver en krone værd. 

Delhi - Dhamapura Haveli

Dharampura Haveli er noget så sjældent som et luksuriøst Heritage Hotel beliggende i Old Delhis mylder af smalle gader med blot 13 dejlige værelser i klassisk indisk Rajasthani-stil. Dharampura Haveli er en ener beliggende nær Old Delhis Chandni Chowk og stammer tilbage fra 1887. Det er en forrygende opgradering i et mindre byhus med en lille gårdhave og hyggelig tagterrasse. 

Delhi - Royal Plaza hotel

Royal Plaza har en forrygende beliggenhed på Ashoka Road ikke langt fra Connaught Place. Royal Plaza er begunstiget af en lille dejlig have, hvor især den dejlige swimmingpool gør godt.

Hotellet har en lidt grandiøs lobby, men værelserne er pæne og ordentlige. På alle måder er Royal Plaza et anbefalelsesværdigt opgraderet turistklassehotel i den 4-stjernede kategori. 

Delhi Aerocity - Ibis

Ibis i Delhis moderne Aerocity fungerer optimalt ved sene ankomster og tidlige afgange, hvorved man undgår Delhis mildt sagt tunge trafik. Ibis er indrettet i helt moderne stil med flotte pnktlige værelser med alle faciliteter. Der er en fin swimmingpool til afslapning og på alle måder er det et optimalt sted at bo i forhold til Delhis logistik med en rigtig god kvalitet.

 

Delhi Aerocity - Pride Plaza

Pride Plaza i Delhi Aerocity nær lufthavnen er et ret godt 5-stjernet hotel beliggende i praktiske Aerocity nær Indira Gandhi International Airport. Pride Plaza har alle faciliteter og pæne værelser, samt en god swimmingpool og er en god opgradering til det 3-stjernede Ibis hotel.

 

Jaipur - Alsisar Haveli

Alsisar Haveli er en klassiker i "paladshotel" kategorien. Vi har arbejdet med familien Gaj Singh siden 2003 og kan kun anbefale Alsisars mildt sagt eksotiske Maharaja udtryk.

Det er et af Indiens berømte Heritage hoteller og er bygget op om en dejlig gårdhave og swimmingpool og har 45 pæne værelser i absolut Rajasthani stil. 

Alsisar kan kun på det varmeste anbefales som en behersket opgradering i Jaipur. 

Jaipur - Mandawa Haveli

Mandawa Haveli er en klassiker blandt Jaipurs 3-stjernede paladshoteller og er den gode blanding af moderne indslag og klassisk Rajasthan arkitektur og stil. Ordet paladshotel kan gdt give klang af syv stjerner, og det skal vi straks afmontere - det er mere en oplevelse, end luksus. Men Mandawa Haveli er et fantastisk hotel i turistklassen og milevidt bedre end kønsløse og moderne turistklassehoteller i samme klassificering. 

Mandawa Haveli har en lille pool, dejlig have og gode forhold. Der er 28 standardværelser, 28 deluxeværelser og 9 mini-suiter. PÅ alle måder lever Mandawa Haveli op til det at værei Rajasthan - man er simpelthen en del af de skøre, smukke og sjove bygninger i herlige omgivelser.

 

Jaipur - Narain Niwas Palace

Beskrivelse kommer

 

Udaipur - Jagat Niwas

Jagat Niwas i Udaipur er nn af vore gamle favoritter i dejlige Udaipur. Alene beliggenheden helt ud til Picholasøen er fantastisk. Værelserne er klassisk rajasthani-stil og den hyggelige gårdhave giver indtryk af et gammelt "palads". Værelserne er i den 3-stjenede kategori og de få Lake View værelser (som skal bestilles i meget god tid - og som koster noget mere) er i særklasse. Men alle værelser har sit lokalpræg og kan varmt anbefales. 

Restauranten byder på superb udsigt - og ikke mindst mad og tagteeasserne giver frt udsyn over Picholasøen og Lake Palace.

Jagat Palace ligger i smalle gyder i Udaipurs hyggelige handelskvarter og et helt forrygende sted.

 

Udaipur - Lake Palace

Lake Palace er sindssygt lækkert og sindssygt dyrt. Kort og godt 5+ stjernet luksus fra Taj køden, når det er allerbedst.

 

Udaipur - Karohi Haveli

Et pittoresk men utrolig stemningsfuldt kulturarvshotel. Karohi Haveli er bygget i 1820 og indrettet i traditionel rajasthani-stil. Der er både have og pool og skøn udsigt over Pichola-søen. Atmosfæren og stilen, ikke mindst udsigten er nøgleord for Karohi og du skal ikke forvente et luksushotel, men et helt specielt sted.

Hyg dig med en bog i haven eller nyd en kop kaffe eller en Kingfisher-øl på den pragtfulde tagterrasse. Alle værelserne er forskellige og indrettet med hver deres særpræg. 

Outside Chandpole Lake, Udaipur, Rajasthan 313001, Indien

Udaipur - Udai Kothi

Beskrivelse kommer

 

Kovalam - Thapovan Heritage

Kipling Classic

Thapovan Heritage Home er et af Kovalams bedste bud på et Kipling Classic hotel. Thapovan Heritage er opdelt i en øvre del i klassisk Kerala Teaktræsstil, hvorfra der er fantastisk udsigt til havet, samt en nedre del beliggende ud til stranden, hvor man bor i en af deres ni Beach Bungalows beliggende i en dejlig have ved stranden. I den øvre del er der værelser med aircondition, i beach haven, er det havets brise, der udgør det for aircondition. Der er to restauranter, en øvre og en nedre, hvor der serveres klassiske indiske og Kerala-retter, foruden europæiske retter. Hotellet har desuden en god ayurveda afdeling. Thapovan ligger ved Nellikunnu Beach, ca. fem km. fra selve Kovalam i et stille, skønt område og kan kun på det varmeste anbefales. Absolut en af vores egne favoritter.

Thapovan Heritage Home, Indien

Delhi Aerocity - Earo Novotel

Beskrivelse kommer

 

Delhi - Jyothi Mahal

Beskrivelse kommer

 

Delhi - Hotel Florence Inn

Beskrivelse kommer

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.