Piemonte - det bedste i Norditalien

Kultur, natur, gastronomi og vin i verdensklasse

Vi kan næsten ikke skjule vores begejstring over Piemonte og de små byer og hyggelige overnatningssteder det byder på. Med udgangspunkt i vores utroligt hyggelige vingårde og agriturismoer, ligger arnestedet for Slow Food og nogle af verdens bedste vine lige for døren. Her er oplevelser for både krop og sjæl i vin-mekkaet over dem alle, vidunderlige Piemonte. Hvad enten interessen er vin og specialiteter, pragtfulde landskaber og hyggelige byer eller spændende historie, er mulighederne i dette område enorme.

 

Og som altid - Kipling Travels Italien rejser er for dig, der vil opleve den italienske kultur uden for store feriekomplekser og charterområder.

Du kan rejse ud af Billund og København til denne særpris, men vær hurtig - for der er relativt få pladser til rådighed. Velkommen til Piemonte! • Italiens mangfoldige oplevelser, hvor to af Kiplings absolutte favoritter sættes sammen til en skøn helhed
 • Ophold ved San Gimignano på vores historiske herregård Casale del Cotone, og i Piemonte på den herlige vinproducerende herregård Marchesi Incisa delle Rochetta
 • En rejse der kombinerer Toscanas kulturbyer med Piemontes superbe vine, middelalderbyer og underskønne bakkede landskaber
 • Billeje inkluderet i hele rejseperioden 
 • Uanede muligheder i områder, der ikke er spoleret af masseturisme - det ægte Italien ind under huden
1.

Afrejse til Italien. Kørsel til Rocchetta Tanaro

Dag 1

Afrejse fra København til Italien. Afhentning af bil i lufthavnen og ca. to timers kørsel til Rocchetta Tanaro og den dejlige vingård Azienda Agricola Marchesi Incisa della Rochetta (La Corte Chiusa), der drives af greve Filiberto Incisa.

Gården og den tilhørende borg i Rocchetta har været i Incisa-familiens eje siden middelalderen. Lad Filiberto anbefale et dejligt frokoststed (der er ikke mange at vælge imellem) eller prøv den lokale beverding på samme side som vingården lige inden torvet. Maden er absolut under middel efter lokal standard, men oplevelsen er 5-stjernet, da landsbyens originaler kommer her for at udveksle nyt og sceneriet på alle måder er som trukket ud af en Fellini-film. Prøv efterfølgende at slentre en tur rundt i byens små gader og lad jer betage af det ægte Italien.

2.

Monferrato-området til Canelli og Barbaresco

Dag 2

Hyggeligt morgenbord på vingården og efterfølgende tur i lokalområdet. Hvad enten interessen er vin og specialiteter, pragtfulde landskaber og hyggelige byer eller spændende historie, er mulighederne i dette område enorme.

Selve Monferrato-området er spækket med Romersk historie, middelalderborge, klostre, kirker og museer. Her er uanede muligheder i et område, der ingenlunde er spoleret af masseturisme. Velkommen til det ægte Italien!

Efter godt 20 minutters kørsel op over bakkerne, er man i Barbaresco. Alene navnet får de fleste vin-interesserede til at spærre øjnene op, men også landskabet er betagende. Alene en køretur i området er en oplevelse. På vejen til Barbaresco kommer man til den skønne gamle middelalderby Canelli, der ligesom Alba er kendt for sine hvide trøfler og interessante Enoteca’er. Et besøg i landsbyerne Barbaresco og Neive er også et must. Barbaresco mest fordi man har lagt navn til distriktet og den dejlige vin. Neive fordi det er en sjælden perle med sine snørklede gader, fantastiske barok arkitektur og de mange kirker og igen den dejlige vin.

Lad værtsfolkene anbefale jer eventuelle smagesteder og enoteca’er. Ofte kræves der introduktion for at få lov til at besøge vingårde og smage på deres vine – de kan ikke have turister rendende i tide og tide, ligesom de heller ikke knapper deres bedste vine op til alle og enhver. Ofte kan jeres vinhandler måske hjælpe med en introduktion. I visse tilfælde kan vi måske hjælpe med introduktion via vores samarbejdspartner og foretrukne vinleverandør ”Toscavini”. Mange vingårde, der laver mere ordinær vin, reklamerer ofte med gårdsalg af vin og specialiteter samt smagninger.

En af Monferratos mest velrenommerede vingårde, Braida, er nabo til La Corte Chiusa. Braida var faktisk det første hus, der formåede at forædle barbera vinen, så der nu også produceres verdensklassevine på denne spændende drue. Det er formodentlig nødvendigt med introduktion fra Barbara og Filiberto.

Prøv at bestille bord på Trattoria Bologna og bered jer på en meget speciel oplevelse. For at nyde den lækre mad, må man finde sig i ”vor fatters” lettere excentriske opførsel. Det må påregnes, at man i vinkælderen er underlagt de velmenende råd og ikke kan få oplyst pris på flaskerne. Der er dog ingen, der bliver snydt, og normalt prakkes man ikke urimeligt bekostelige vine på ærmet. Mama Mia, hvilken mad.

Morgenmad er inkluderet.

3.

Rocchetta Tanaro - Monteu Roero

Itailen-Toscana

Efter morgenmaden køres til La Morra, der udover at være en hyggelig og klassisk piemontesisk by på toppen af en bakketop, lægger marker til nogen af regionens ypperste vinproducenter.

Vi er i hjertet af Barolodistriktet og et besøg hos Nina og Renato på deres hyggelige vingård Barolo Ferrero i udkanten af La Morra, kan på det varmeste anbefales. Har man korresponderet med danske Nina i forvejen og aftalt besøg, viser hun gerne rundt og fortæller familiens historie. Her for uden diskes der op i smagelokalet med gårdens vine og lækker ost.

Trænger sulten sig på omkring frokost kan man frekventere vingårdens udmærkede nabo, eller købe lidt brød og lækre specialiter og nyde en picnicfrokost med den skønneste udsigt over vinmarkerne. Der er også flere fremragende restauranter og vinbarer i selve La Morra by. Vær opmærksom på at man ikke altid kan stole på de faste åbningstider på restauranter i Italien.

Ud på eftermidagen køres til Cascina Vrona, en herlig lille Agriturismo beliggende med den skønneste udsigt i bakkerne ved landsbyen Monteu, tæt på Canale. Vi er nu i Roero distriktet, der ligger lige op ad Barolo distriktet.

Vores herlige værtspar Piera og Rino tager i mod, og Piera tryller herlige egnsretter frem til middag, mens Rino diverterer gæsterne og sørger for, at ingen tørster i restauranten. Dette lille sted byder simpelthen på det mest fænomenale vinkort...og så til yderst rimelige priser.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

4.

Barolo by og eventuelle smagninger i omegnen af Canale

Dag 4

 Om formiddagen går turen til Barolo by. Ad snørklede veje kommer man til det meget fotograferede byskilt med borgen i baggrunden. Byen er smukt beliggende i godt 300 meters højde, omgivet af vinmarker, der bølger op og ned over bakketoppene. Man parkerer ved den første centrale parkeringsplads umiddelbart overfor Hotel Barolo og slentrer op i det hyggelige borgmiljø.

Allerede på vej op til borgen møder man de første faldgruber i form af hyggelige kælderenoteca’er, der kan være svære blot at passere uden at skulle ned og smage. Udsigten fra borgen er betagende smuk og med denne i ryggen bevæger vi os ned gennem byens smalle gader, hvor kendere undervejs vil kunne nikke genkendende til mange af Barolo-producenternes reklameskilte.

Afficionados skal naturligvis besøge proptrækkermuseet, og man bør også lægge vejen forbi Enoteca Communale, hvor man for 5 euro får lov til at smage på dagens 3 udvalgte Barolo'er.

Kan man klare 7 retter til frokost også, så kunne man køre tilbage til agriturismoen og spise, og så spadsere ned til vingården Negro, hvor de giver en superspændede rundvisning i kældre og produktion, efterfulgt af smagning af deres meget lækre vine.

For de meget vininteresserede kan både besøg hos Deltetto og Chicco på det varmste anbefales. Førstnævnte laver bl.a. fantastisk spumante på champagnemetoden. De ligger begge i og omkring Canale, 5-6 km. fra Cascina Vrona.

For livsnyderne vil et besøg i Pollenzo og Bra, hvor det gastronomiske universitet, Slow Food Society og Vinbanken (La Banca del Vino) befinder sig, også være en mulighed.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

5.

Udflugt til Alba

Dag 5

Kørsel få kilometer nordpå til en af regionens skønneste byer, Alba, som ligger i hjertet af Langhe.

Det første indtryk er byens majestætiske middelaldertårne. På den centrale plads, Piazza Risorgimento, ligger Palazzo Communale, rådhuset, hvor vi finder Freskoer og malerier fra det 14. til 16. århundrede.

Alba har flere smukke kirker, der varierer i stilarter og et regionalt arkæologisk museum, der bl.a. fremviser romerske fund fra lokalområdet. Ellers byder byen på hyggelige snørklede gader med specialbutikker, specialiteter som nødder, chokolade, pølser og naturligvis vin. Der er et væld af fremragende restauranter, enoteca’er og cafeer, og frokosten bør absolut indtages her.

Om lørdagen er der marked i den gamle bydel og her er et leben uden lige. Byen er kendt for sine hvide trøfler og i september og oktober er der trøffelfestival i byen.
Der bør afsættes tid til en spadseretur i vinmarkerne oppe over byen og naturligvis aflægges besøg hos de vinproducenter, der tillader det. Her midt i Langhe produceres sublime vine og selv om mange af Barolo’erne virker urealistiske i prisen, laves der skøn Langhe Nebbiolo, der i visse tilfælde slår de lidt billigere Barolo’er med flere længder. Barbera-druen dyrkes også livligt her og der venter et ”hårdt” smagearbejde forude.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

6.

Hjemrejse

Dag 6

I dag er det blevet tid til at tage afsked med vidunderlige Piemonte, efter morgenmaden køre vi til lufthavnen for hjemrejse.

Morgenmad er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. marts - 11. april 2019
5.798,-

12. april - 23. april 2019
7.798,-

24. april - 14. juni 2019
6.198,-

16. juni - 15. august 2019
8.798,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Milano retur med Easyjet eller RyanAir
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Billeje (Lancia Ypsilon, 2-dørs med aircondition el. tilsvarende kategori) med køreforsikringer og fri km
 •   2 nætter på La Corte Chiusa i dobbeltværelse
 • Morgenmad på La Corte Chiusa
 •   3 nætter på Cascina Vrona i dobbeltværelse
 • Morgenmad og aftensmad på Cascina Vrona
 • Moms, særordning for rejsebureauer
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

http://www.cascinavrona.eu/?lang=enIKKE INKLUDERET

 • Selvrisikoannulleringsforsikring til bilen (fra DKK 300,- per uge afhængig af biltype) OBS! Mange kan allerede have denne dækning via egen forsikring. Vi anbefaler desuden Gouda årsrejseforsikring, der indeholder dækning for selvrisiko op til DKK 10,000 i forbindelse med billeje.
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Turistskat (afregnes lokalt på hotellerne)
 • Envejsleje og ekstra chauffør ifbm billejen
 • Forplejning udover den nævnte
 • Personlige udgifter
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Afrejse: På udvalgte afgange ud af København og Billund - rejsen kan forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Type: Individuel rejse med fly, bil og vores spændende overnatningssteder   

Hoteller: Italien

Vejret: Torino

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Foredrag

Sicilien

20. februar 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Sicilien

2. april 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.