Rejser til Vandring i Italien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Vandring i Italien er muligvis en af de mest varierende vandreoplevelser, du kan finde. Perfekte ruter ligger planlagt og klar. Nogle tager dig gennem majestætiske bjergpas og imponerende alper med sne på toppen. Andre fører dig af snoede gader i Rom, Firenze eller Toscana.

Oplevelserne spænder bredt; kom til tops på en aktiv vulkan, besøg historiske middelalderbyer eller læg vejen forbi klassiske italienske vingårde. Vandring i Italien kan lidt ad hvert, og det er op til dig, hvad du ønsker, at få ud af rejsen. Vi står klar til at guide dig.

Spring direkte til:

Gode steder for vandring i Italien

Spørgsmål fra rejsende

Det er muligt at vandre i Italien på alle tidspunkter af året. I sommerperioden kan det blive lige lovligt varmt at vandre i mange timer gennem Italiens tætter gader. Ligeledes kan vinteren være bidende koldt og nogle gange også umuligt, hvis du bevæger dig fra langt op i alperne. Vælg derfor din rute efter hvornår du rejser — eller hvornår du rejser efter din rute. Spørg os gerne til råds! Læs mere om vejr og klima i Italien.

Det afhænger af, hvilken rute du ønsker, at begive dig ud på. De fleste af vores ruter kræver kun det basale udstyr såsom et par gode vandrestøvler. Tjek gerne vores pakkelister til trekking og bjergbestigning, hvor du forhåbentlig kan blive klogere.

Ja. Nogle af vores ruter er selvguidet. Her søger vi for at du er godt rustet hjemmefra og har det fulde overblik over ruten. Ligeledes har du altid os hos Kipling Travel at ringe til, hvis noget skulle opstå. Andre ruter er med guide. Du kan læse mere om dette, når du klikker dig ind på den rejse, du drømmer om.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.