Togrejse gennem Alperne til Venedig

Bernina expressen over Alperne på Europas flotteste togrejse - oplev Chur, Comosøen og VenedigTogrejsen gennem Europa begynder

Din store rejse gennem Europa begynder med en let togtur til Hamburg. Her bor du på et historisk firestjernet boutique-hotel lige ved banegården, og få skridt fra byens søer, kanaler og historiske centrum. Vi anbefaler et besøg i byens nye arkitektoniske vartegn, Elbphilharmonie, efterfulgt af en sejltur på Elben ud til den pittoreske og historiske Blankenese forstad, der hæver sig stejlt over floden.

Overnatning i Hamborg.

Tog tværs gennem Alperne

Hamburgs levende natteliv lokker, men husk at du skal meget tidligt op for at rejse med direkte ICE-højhastighedstog på første klasse tværs gennem Tyskland og Schweiz. Toget medfører spisevogn hele vejen, og vi anbefaler derfor, at du spiser morgenmad på toget. Hvis du indtager en sen frokost, vil du samtidig med desserten se Alperne tårne sig op. Midt på eftermiddagen er du fremme i smukke og historiske Chur, en af de ældste byer i Schweiz og beliggende ved foden af storslåede naturoplevelser.

Overnatning i Chur.

Tog tværs gennem Alperne fra Tyskland til Italien

Kultur og bjergstier i Chur

Med to nætter i Chur har du en fuld dag til at opleve byens bjergtagende nabolag. Du kan tage en svævebane direkte fra byen op vandre på nemme, højtliggende stier med udsigt over hvide bjergtider, eller tage med en spektakulær bjergbane langs den smalle, snoede kløft, som Rhinen har skåret ud af bjergene. De lokale kalder kløften for Schweiz’ Grand Canyon, og du er her ganske nær den store flods udspring.

Overnatning i Chur.

Morgenmad er inkluderet.

Bjergstier i Chur

Med Bernina Expressen til Comosøen

Næste morgen stiger du om bord på en af Europas mest spektakulære jernbaner. Bernina Ekspressen kører langsomt og forsigtigt ad en smal bjergbane op ad stejle bjergsider, over næsten 200 broer og gennem 55 tunneller, langs både bjergsøer og en stor gletsjer, altid med udsigt til snedækkede tinder, før toget endelig når det højeste punkt på over 2.200 meter og begynder sin nedstigning fra de frosne bjergegne til det varme Italien.

Efter et meget enkelt og let togskifte fortsætter du eventyret langs Comosøen, hvor du stiger af i Varenna, den måske smukkeste og mest charmerende af alle byer ved søen. Den billedskønne lille bys brostensbelagte stræder strækker sig stejlt fra sø-promenaden op mod Piazza San Giorgio, middelalderpladsen der er byens centrum, og hvor dit lille firestjernede boutique-hotel ligger.

Overnatning ved Comosøen.

Morgenmad er inkluderet.

Bernina ekspressen til Comosøen

Varenna ved Comosøen

Varenna er en pittoresk lille landsby beliggende på Comosøens vestbred. Blandt byens smalle, snoede gader, kan du gå på opdagelse blandt gamle kirker, åbne pladser og små butikker og kaffeshops. Byen har en utrolig charme, og selvom den kun ligger ca. en time fra milionbyen Milano, er her ikke overrendt med turister, og du finder en dejlig fred og ro.

Overnatning i Varenna.

Morgenmad er inkluderet.

Togrejse til Varenna

Bjergstier over Varenna

Bjergene over Varenna gemmer på smalle vandrestier til slugter, borgruiner og udsigtspunkter, mens små passagerfærger giver mulighed for at nyde udsigten over bjerge og byer fra vandsiden, og på blot 15 minutter bringer dig til verdensberømte, glamourøse Bellagio, der ligger på spidsen af en halvø lige over for Varenna.

Overnatning i Varenna.

Morgenmad er inkluderet.

Togrejse over Alperne

Como til Venedig

Efter tre nætter ved Comosøen fortsætter du via Milano og med højhastighedstog i et par timer, før du kører over lagunen og ind i Venedig. Den sidste kilometer til feriens endelige mål er blandt rejsens mest magiske: Din private vandtaxa vente, lige for neden ad trappen foran Santa Lucia togstationen.  Du sejler både gennem smalle kanaler og på selve Canal Grande, før du bliver sat i land lige ved dit firestjernede hotel.

Overnatning i Venedig.

Morgenmad er inkluderet.

Togrejse gennem Europa

Venedig er verdensberømt for sine mange kanaler og de slanke gondoler, der nærmest svæver langsomt gennem vandet under gondolierens kontrol. Der findes også masser af små gader i Venedig, og flere af kanalerne kan endda krydses via smukke broer, men man må alligevel ikke snyde sig selv for mindst én sejltur gennemde snoede kanaler. 

Overnatning i Venedig.

Morgenmad er inkluderet.

Venedig rejse

Med to hele dage i Venedig er der god tid til at nyde byen både fra landet og på land. Venedig er fyldt med små stenbelagte gader, der gemmer på masser af små skatte. Hvor som helst finder du små kaffeshops og restauranter langs vandkanten - de asfalterede veje er ingen steder at se!

Også den berømte Markusplads er en af byens absolutte højdepunkter. Pladsen er Venedigs største, og den eneste, der bærer titlen "piazza". Her er masser af små caféer, hvor man kan slå sig ned og betragte det kosmopolitiske liv. For enden af pladsen glimter Markuskirkens mange gyldne kupler i solen - en sand fryd for øjet!

Overnatning i Venedig.

Morgenmad er inkluderet.

Gondol i Venedig

Eventyret slutter

Selv transferen til lufthavnen er mindeværdig: Du sejler direkte fra dit hotel med vandtaxa gennem byen og over lagunen, før du træder lige ind i lufthavnsterminalen og flyver hjem. På en god dag passerer flyet lige over Venedig før det sætter kursen over de samme søer og bjerge som du har rejst til med tog.

Flyrejse hjem.

Morgenmad er inkluderet.

Bro i Venedig
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. feb. - 12. dec. 2020
21.998,-


INKLUDERET

 • Togrejse fra København, Odense eller Aarhus til Hamborg med regionaltog på 1. klasse
 • Togrejse fra Hamborg til Chur og Como til Venedig med højhastighedstog på 1. klasse
 • Togrejse med Bernina Ekspressen fra Chur til Como på 1. klasse
 • Flyrejse Venedig-København enkelt på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejse via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transfers i Venedig til hotel og lufthavn med egen vandtaxa
 • Overnatninger på 4-stjernet hoteller i delt dobbeltværelse 
 •   1 nat på Reichshof hotel i Hamborg 
 •   2 nætter på ABC Swiss Quality i Chur, Schweiz
 •   3 nætter på Royal Victoria i Varenne, Comosøen 
 •   3 nætter på Hotel dei Dragomanni i Venedig
 • Morgenmad dag 3-10 jf. program
 • Privat byvandring i Venedig med lokal insider 
 • Moms, særordning for rejsebureauer
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 

OBS!!! Ovenstående priser er gældende ved bestilling min. 70 dage før afrejse.

Foredrag
Periode
Sicilien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik