Antal dage: 7
Priser fra: 14.498,-
Rejseform: Grupperejse
Næste rejse: 20/09/2020

Se priser & book

Skrivekursus ved Amalfikysten

Bliv skarp på flowskrivning, og styrk din skrivepraksis i inspirerende omgivelser


Afgang fra Kastrup Lufthavn til Napoli, hvorfra vi bliver transporteret til Villa Giusso, hvor vi skal bo.

Villa Giusso ligger godt tilbagetrukket fra kystens trafik og menneskemylder. Her finder vi ro til fordybelse. Når du står i haven, kan du nyde udsigten over Amalfikysten, og mod den anden side kan du på husets terrasse skue over mod Napolibugten. Vi er langt væk fra alle forstyrrelser, du kan roligt slippe hverdagens mange krav, og give dig hen til dine kreative processer.

Villa Giusso er indrettet med oprindelige, antikke møbler og inderetningsdetaljer, og det er en æstetisk nydelse at tage ophold på stedet. Mange oplever, at den historiske atmosfære giver næring til fortællerglæden, og vi glæder os til at give skriveholdet muligheden for at arbejde i den gode atmosfære.

Amalfikysten

Udenfor Ville Giussos murer venter smukke udsigter og en have fyldt med Middelhavets mangfoldige urter, blomster og træer. Hvis du foretrækker at sidde ude under den blå himmel og arbejde, er der flere muligheder – du finder bare en ny krog hver dag, og lader dig inspirere af det der omgiver dig.

Vi glemmer alt om indkøb, madlavning og hverdagens pligter, alle måltider er inkluderet i opholdet. Vi får kaffe og the i løbet af dagen, og vin og vand til middagen om aftenen – du skal bare lade dig forkæle mens du fordyber dig i din egen læring og skriveproces.

Den daglige kursusrytme består af korte, fælles skriveøvelser i de første morgentimer fra kl. 9-11. Du får hver dag oplæg til en længere skriveøvelse, som du kan arbejde med på egen hånd i løbet af dagen, eller du kan arbejde videre med dit eget projekt. Sidst på eftermiddagen samles vi igen og slutter dagen med feedback på hinandens tekster.

I løbet af dagen kan du slå dig ned og arbejde overalt på stedet. Uanset om du foretrækker at finde et sted i den smukke have, om du vil nyde udsigten fra tagterrassen mens du skriver, eller om du vil finde en hyggelig krog indendørs i de mange stuer, så finder du her både fred, ro og inspiration.

Mads vil i ugens løb finde tid til en-til-en sparring med den enkelte, det aftales nærmere når arbejdet er godt igang.

Italien indtager en helt særlig plads i dansk og skandinavisk litteratur. Her fandt blandt andre H.C. Andersen, Henrik Ibsen og Karen Blixen inspiration til flere af deres verdenskendte værker – i denne uge er det vores tur. 

Mads vil inddrage stedets særlige atmosfære og skønhed på flere måder i ugens løb. En af øvelserne består af en fælles mindfulness-gåtur i det smukke område som afsæt for skriveøvelser, hvor du bringer alle sanser i spil. Alt for ofte ser vi ikke verden omkring os, men når vi retter opmærksomheden udad og aktiverer sanserne, åbner verden sig. Det er denne åbning du lærer at skrive fra.

Hvis der er stemning og mulighed for det, vil Mads arrangere en fælles tur til det nærliggende Vesuv og Pompei, da det er oplagt at hente inspiration fra de dramatiske historier, der gemmer sig bag skønheden her.

Hvis du er godt i gang med dit skrive-projekt, kan du vælge at blive hjemme og arbejde på egen hånd. Udflugten er frivillig, og arrangeres i samarbejde med Villa Giusso, når vi er ankommet. Bemærk venligst, at udflugten ikke er inkluderet i rejsens pris.

Skrivekurset giver en unik mulighed for, at alle deltagere kan være med på det niveau, hvor de befinder sig, og det er ikke væsentligt hvor meget du har skrevet tidligere. Du kan bruge kurset til at komme godt i gang med at skrive, eller du kan bringe dit skriv og dine skriveprocesser til et nyt niveau hvis du allerede er godt i gang.

Måske har du brug for øvelser som hjælper dig til at variere dit sprog, eller har du svært ved at finde dit flow? Det kan også være, du lider af skriveblokkeringer, eller at du mangler teknikker, som kan hjælpe dig med at komme videre eller afslutte, eller måske er du bare aldrig rigtig kommet i gang, selvom du både har lysten iog idéerne.

I dag siger vi farvel til Villa Giusso og Italien.

Der er hjemrejse efter morgenmaden. Vi afhentes af privat transfer, som kører os til lufthavnen for afgang til CPH.

Velkommen hjem.

Afrejse
Pris
 
20. sep. - 26. sep. 2020
14.498,-


INKLUDERET

 • Fly Kastrup-Napoli med flyskifte på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Indtjekket bagage 
 • Lufthavnsskatter og -afgifter 
 • Kursusprogram med dansk underviser
 • Transfer fra lufthavn fra/til Villa Giusso
 • 6 nætter på Villa Giusso i delt dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad 
 • 6 x aftensmad med vin, vand, kaffe og te
 • 5 x let frokost
 • Kaffe og te i løbet af dagen
 • Moms, særordning for rejsebureauer
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Rejseforsikring (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Eventuelle udflugter og entréer
 • Turistskat EUR 2-3 per person/per nat
 • Forplejning ud over den nævnte
 • Personlige udgifter
 • Kursusmateriale skal medbringes hjemmefra
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 798 kr./person
Praktisk information

Type: Skrivekursus i gruppe med dansk underviser

Max. antal deltagere: 12

Afrejse: København

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik