Kør-selv-ferie til naturskønne Tyskland

På kør-selv-ferie til Tyskland starter feriefølelsen allerede hjemmefra. Så snart I har sat jer til rette i bilsædet, kan turen og oplevelserne begynde.

Vi ønsker at klæde jer godt på til rejsen, inden I tænder for motoren og sætter kurs mod det tyske. Derfor kan I på denne side finde vigtig information om pakkeliste, samt svar på ofte stillede spørgsmål.

Ikke mindst kan I læse mere om de fantastiske destinationer, som en kør-selv-ferie i Tyskland kan tage jer til. Glæd jer til dejlige oplevelser i vores naboland.


Rejser til Kør-selv-ferie til Tyskland

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Nyd køreturen og lad os planlægge

Hos Kipling Travel finder I rejser til Tyskland, hvor kør-selv-ferie er en del af løsningen. Ferien starter således hjemme i indkørslen, når I sætter kurs mod de mange oplevelser, der venter jer i det tyske.

Tag på en fantastisk kør-selv-ferie til Tysklands umættelige Alpeland, frodige natur og mange imponerende slotte. Rejsen går gennem hyggelige bjergbyer, langs vinmarkerne og forbi historiske monumenter.

Vi har planlagt en masse kør-selv-ferier til Tyskland på forhånd. Alt I skal gøre, er at vælge den rejse, I helst vil opleve. Hoteller og oplevelser er allerede valgt ud for jer, så I blot skal nyde ferien. Rigtig god køretur.

Spring direkte til:

Oplevelser på kør-selv-ferie i Tyskland

Pakkeliste

Ofte stillede spørgsmål

Fordelene er mange. Friheden er større, og I er langt mere fleksible på jeres rejse. Desuden skal I aldrig tænke på transport til og fra seværdigheder, for den har I lige ved hånden.

Noget helt fantastisk ved bilferier er, at I forvandler rejsetid til ferietid. Når I tager bilen til Tyskland, er der masser af tid til nærvær og ekstra oplevelser, som I ikke vil have mulighed for, når I rejser med fly. Sæt nogle dage af til køreturen, så I kan stoppe undervejs og opleve de byer, I rejser forbi.

Tyskland er et stort og derfor meget varierende land. Storbyer som München og Berlin giver gode shoppe-muligheder og kulturelle oplevelser på stribe. Naturområder som Bayern er perfekte for vandreglade rejsende. Vil I mærke adrenalinen pumpe? Så tag til Garmisch-Partenkirchen, som er et populært skisportssted.

I har sikkert hørt om, at der ikke er nogle hastighedsbegrænsning på de tyske motorveje. Det gælder dog kun nogle steder. Man anbefaler altid, at man maksimalt kører 130 km/timen på de tyske motorveje.

Det er en god idé at sætte sig ind i de tyske færdselsregler, inden I drager på kør-selv-ferie hertil. Det kan I gøre på FDMs hjemmeside.

Det er en god idé at få lavet et ferietjek af sin bil, inden I kører afsted. Ligeledes bør I altid tjekke op på rejseforsikring, udløbsdatoen på jeres pas, bilforsikringer og lignende. Tjek vores pakkeliste til tysk kør-selv-ferie for mere information herom.

Ja, absolut. Kør-selv-ferie giver jer en fleksibilitet, som I ikke får, når I rejser med fly. Er der brug for at ændre planerne undervejs, er det supernemt for jer. For mange børn er køreturen til feriedestinationen en afslappende og behagelig oplevelse. Det kan naturligvis blive lidt ensformigt på bagsædet, så det er en god idé at pakke en masse underholdning til turen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.