Rejser til Rejse med vandring i Alperne

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

På Kipling Travels rejser er det rig mulighed for at tage på vandring i de europæiske Alper. Den 1.200 lange bjergkæde snor sig gennem Frankrig, Italien, Schweiz, Tyskland, Slovenien og Østrig. Med vores kyndige rejseledere til at guide dig, eller på egen hånd med en Kipling Travel som din livslinje, baner vi vejen for et alpint eventyr.

En rejse med vandring i Alperne kan udforme sig på mange forskellige måder: Lad størstedelen af rejsen gå med tog mod Venedig, spænd vandrestøvlerne og bevæg dig rundt i Bayerns græsgrønne enge, eller pak ekstraudstyret og tag på en adrenalinfyldt rejse mod toppen af Mont Blanc. Her på siderne kan du læse mere om mulighederne for enestående vandreferie i Alperne, når du rejser i selskab med os hos Kipling Travel.

Spring direkte til:

Hvor skal turen gå hen?

Spørgsmål fra de rejsende

Alperne er en bjergkæde, som strækker sig over 1.200 kilometer. Alperne dækker i alt et areal på cirka 176.000 km2.

Det højeste punkt i Alperne er at finde på toppen af bjerget, Mont Blanc. Mont Blanc har en højde på 4.808 meter over havet, hvilket også gør det til Europas højeste bjerg. De næsthøjeste punkter i Alperne er Monte Rosa (4.634 m.o.h.) og Dom (4.545 m.o.h.).

Alperne bugter sig gennem seks europæiske lande; Frankrig, Italien, Schweiz, Tyskland, Slovenien og Østrig. I sidstnævnte land dominerer Alperne og fylder hele 62 % i landskabet.

Ja, alle kan vandre i Alperne. Der er ruter for alle. Det er dog vigtigt, at du vælger din vandrerute med omhu, så du er sikker på at din rejse med vandring i alperne bliver en succes. Alt andet ville være synd, da Alpernes skønhed kan nydes på så mange forskellige måder.

Når man er på rejse med vandring i Alperne, vil man ofte opleve at skulle overnatte i højderne. Det er intet problem, da Alperne er spækfyldte med små bjerglandsbyer og hyggelige hytter. Hos Kipling Travel har vi et stort netværk, og heriblandt masser af samarbejdspartnere, som giver overnatningsmuligheder i Alperne.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.