Rejser til Østrig

Østrig - et af Alpernes smukkeste lande


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Østrig må siges at være et af Alpernes smukkeste lande. Her kan rejser byde på alt fra det pulserende og kunstneriske byliv i hovedstaden Wien til smukke uberørte landskaber, hvor kronhjorte og kongeørne hersker frit. Sidstnævnte naturoplevelse må du ikke snyde dig selv for på rejser til Østrig.

Med Kipling Travel kan du komme på vandretur omkring det enestående landskab, hvor du kan opleve Tysklands højeste bjerg Zugspitze, der balancerer på grænsen til Østrig. Du kan også nyde de krystalklare bjergsøer i landets mange naturskønne dale. Østrig er den perfekte rejsedestination, hvis du ønsker en naturrig vandreoplevelse.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Østrig

Byer at opleve Østrig

Rejsetyper i Østrig

Spørgsmål fra de rejsende

Zugspitze er Tysklands højeste bjerg med en højde på 2,962 meter. Mange vandreture på rejser til Østrig og Tyskland lægger vejen forbi det majestætiske bjerg. Du kan også nyde udsigten fra toppen af bjerget på rejser til Østrig med en kabelvogn.

Det er vidt forskelligt, hvad du skal pakke til en vandretur afhængig af, hvor rejsen går hen. Derfor har vi udarbejdet en række pakkelister, som er tilpasset de forskellige destinationer og ruter. Vejret i Østrig kan være lige så uforudsigeligt, som det vi kender fra Danmark, og det er derfor altid godt at være forberedt på lidt af hvert på rejser til Østrig.

Ved alle vores vandre- og trekkingture har vi angivet ruternes sværhedsgrad ud for dem. På den måde er det nemmere for dig selv at vurdere, om en given tur passer med dine færdigheder og præferencer. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, inden du booker rejser til Østrig.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.