Rejser til Norge

Oplev Norges fantastiske natur og kultur

Norge byder på fantastiske landskaber, imponerende dyreliv og meget andet. Norge er, trods sin korte distance fra Danmark, meget anderledes fra Danmark, og derfor er Norge blevet et populært rejsemål for rigtig mange. Hvad end man er interesseret i en afslapningsferie eller en aktivitetsrejse er Norge bestemt et interessant rejsemål.

Se Kipling Travels rejser til Norge  Læs mere om Norge


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Tag med Kipling Travel til Norge på en eventyrlig rejse gennem fjord og fjeld i Europa. Her bugter naturen sig ufortrødent gennem et areal svarende til ni gange Danmarks størrelse. Selvom der kun er fem timers kørsel fra København til den norske grænse, er der en verden til forskel på det landskab vi kender og det der venter os på rejsen til Norge. Norges natur giver ‘storlåethed’ en ny betydning.

I de norske fjelde gemmer sig et landskab, som kun få steder i verden kan måle sig med. Fjorden, som både kan virke fredelig og frygtindgydende, snor sig mellem krummende klippeformationer. I fjeldet bor både moskusoksen, fjeldræven, jærven, bjørnen og mange flere interessante dyrearter. De mange nationalparker maler en enestående kulisse for din rejse til Norge. Her på siden kan du læse meget mere om, hvilken fortryllende ferieoplevelse, der venter på dig kun få timer herfra.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Norge

Byer at opleve i Norge

Rejsetyper i Norge

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik