Rejser til Norge

Oplev Norges fantastiske natur og kultur

Norge byder på fantastiske landskaber, imponerende dyreliv og meget andet. Norge er, trods sin korte distance fra Danmark, meget anderledes fra Danmark, og derfor er Norge blevet et populært rejsemål for rigtig mange. Hvad end man er interesseret i en afslapningsferie eller en aktivitetsrejse er Norge bestemt et interessant rejsemål.

Se Kipling Travels rejser til Norge  Læs mere om Norge

Rejser til Norge

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Oplev Norge med Kipling Travel

Norge har en eventyrlig natur, spækket med fjeldtoppe og fjorde. På trods af den fabelagtige natur, er Norge også langt mere end dette. I Norge kan du blandt andet komme ud på nogle action-spækkede cykelture, få en afslappet dag på vandet eller tager tættere på naturen med en guidet wildlife-safari. Mulighederne er uendelige i Norge, og det vil uden tvivl være et ophold, du sent vil glemme.


Rejser til Norge – tæt på, meget anderledes

Norge er næsten vores naboland, og befinder sig geografisk set ikke så langt væk fra Danmark. På trods af det, byder rejser til Norge stadig på dyreliv, naturliv og seværdigheder, som er langt fra det, vi har her.

Det kan du opleve i Norge med Kipling Travel

Mulighederne i Norge er uendelige, og hvilke oplevelser man ikke kan leve uden, er afhængigt af, hvad man sætter pris på. Der er dog fri mulighed for at opleve natur som ingen andre steder i verden, tage på safari eller tage en afslappende dag på vandet.

Her er nogle af de fantastiske ting, som Norge kan byde på:

Fantastisk rå natur

Vil man opleve den rå natur, så er Norge uden tvivl stedet, man skal besøge. Den norske natur har en helt speciel energi, og man kan sagtens fornemme, at naturen er uforstyrret. De norske fjorde er blandt andet blevet anerkendt som en af verdens største turistattraktion i verden, af National Geographic.

Nogle af de bedste kystudsigter

Ønsker man en af de bedste kystudsigter i verden, skal man tage til kysten i den nordlige del af Norge. Det er også muligt at tage et cruise langs disse kyster og nyde udsigten af den dramatiske og vilde natur i Norge, fra vandet.

Wildfire-safari

En af de oplevelser man ikke må gå glip af, er wildlife-safari. Disse ture giver dig mulighed for at se Norges majestætiske dyr i deres naturlige omgivelser. På disse ture er der blandt andet mulighed for at opleve kongekrabber, hvaler, sæler, moskusokser, elge og rensdyr.

Disse safariture i Norge giver et helt andet indblik i dyrenes liv, da man får lov at se dem i deres normale omgivelser fremfor i en zoologisk have. Det er imponerende syn der venter, når man oplever disse fantastiske dyr udfolde sig frit.

Aktive oplevelser i Norge

Vil du have massere af aktivitet på din ferie, kan Norge blandt andet tilbyde gletsjervandring, der uden tvivl vil få den adrenalin til at sparke. Dette er både en fantastisk måde at være aktiv, men også en befriende måde at opleve de smukke norske landskaber på.

Vil du hellere have luft under vingerne, så kan du ligeledes komme ud og prøve kiting, hvor du kommer op på 100 kilometer i timen.

Afslapningsferie i Norge

Efter de mange ture på land og vand i Norge kan man få brug for lidt afslapning, og så er det tid til at gå op på en af Norges mange spa-hoteller. Her vil du kunne komme helt ned i gear og nyde en afslappende massage. Om aften kan mange af Norges restauranter anbefales, der kan servere både traditionel og moderne nordisk mad.


De bedste oplevelser for børnene

Det vil ikke være en udfordring at tage børnene med til Norge – tværtimod er der fantastiske muligheder for børnene. Der findes flere aktiviteter, hvor de vil blive underholdt og samtidig have mulighed for at lære en masse. Læs med herunder og find ud af hvordan dine børn kan få den bedst mulige tur til Norge.

Akvarie i Bergen

I Bergen ligger et akvarie, der har omkring 60 store bassiner. Akvariet har både tropiske fisk, sæler og pingviner, men ligeledes lidt mere eksotiske dyr som krokodiller og slanger. Akvariet har tit aktiviteter hvor de eksempelvis kan få lov at fodre nogle af dyrene, det giver børnene mulighed for at komme tættere på dyreverdenen og giver dem en anden forståelse for dyr. I Ålesund ligger der ligeledes et kæmpe akvarie. Akvariet ligger midt i et friluftsområde og giver rig mulighed for dykning, vandreture og ydermere er der mulighed for at fiske.

Forlystelses- og dyreparker i Norge

Vil man ud i forlystelsesparker er der ligeledes et fantastisk udvalg af disse i Norge. I Norge er der blandt andet forlystelsesparken TusenFryd, der ligger blot 20 kilometer fra Oslo. Forlystelsesparken har over 20 forlystelser og en stor vandland hvor børnene rigtig kan slå sig løs. I Norge er der ligeledes et stort udvalg af dyreparker hvor man kan få lov at se vilde dyr fra udlandet såvel som fra Norge.

Man skal ikke holde sig tilbage med at tage børnene med til Norge, da der er rig mulighed for at de kan få en underholdende og eventyrlig ferie i det smukke Norge.


Vejr og terræn i Norge

Der er stor forskel på vejret i Norge, og man skal derfor overveje, om man vil besøge den nordlige del af norge eller den sydlige del af norge, da forskellene mellem her er ret store.

Norge byder generelt på et varieret klima. Om sommeren kan norge byde på 25 - 30 grader og sol 20 timer i døgnet, hvor vinteren kan byde på op til 40 minusgrader, og hvor solen nærmest ikke når at stå op.

Varierende dagslængder

Norge er meget påvirket af deres placering så langt oppe mod Nord, dette resultere også i at dagenes længder er meget skiftende. Norge har derfor fået navnet ‘’Midnatssolens land’’, da solen i sommerperioderne næsten ikke går ned, og kan være oppe i op til 20 timer dagligt. Til gengæld om vinteren kommer solen meget sjældent op – dette være sig både i nordnorge og sydnorge.

Fantastisk terræn og natur

Norges natur er overvældende og ubeskriveligt. Landet er blevet udnævnt som det tredje bedste land til at beskytte og bevare deres utrolige naturområder. I Norge finder du de mest eventyrlige naturområder med bjerge, fjorde, dale og fabelagtige kystudsigt. Den norske natur er et sandt eventyr for enhver der sætter pris på naturens skønhed.


Kom til Norge med Kipling Travel

Har vi vækket din interesse omkring Norge, og ønsker du at få den ultimative oplevelse med dette fantastiske land? Så lad vores mangeårige rejseerfaring komme dig til god nytte. Vi skræddersyer gerne rejsen for dig, så du får rejsen præcis som du ønsker den.