Rejser til Portugal

En vandreferie med Kipling Travel til skønne Madeira vil give minder for livet


Rejser til Portugal

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Portugal udgør den ene halvdel af den Iberiske Halvø, mens Spanien udgør den anden. På en rejse til Portugal befinder du dig mellem 10,5 millioner indbyggere, hvor cirka en halv million er bosat i hovedstaden Lissabon. Til Portugal hører en række betagende øer, heriblandt Madeira som ligger et stenkast fra hovedstaden Lissabon.

Hos Kipling Travel tilbyder vi rejser til Portugal, der blandt andet bringer dig på vandretur på den portugisiske ø Madeira. Med Kipling Travel kan du komme på vandretur i øens frodige vulkanske landskab, hvor du undervejs får rig mulighed for at dyppe tæerne i naturlige kilder, mens du nyder de fantastiske panorama udsigter.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Portugal

Byer at opleve i Portugal

Rejsetyper i Portugal

Spørgsmål fra de rejsende

Du kan rejse til Portugal på alle tider af året. Landet har et forholdsvist mildt klima, hvilket gør en aktivitet som vandreture på Madeira muligt hele året rundt. Faktisk er Portugal et af de varmeste lande i Europa med en årlig gennemsnitstemperatur på mellem 13 og 18 grader. Der er altså rig mulighed for at få lidt varme på ferie i Portugal.

Madeira er en portugisisk ø, der ligger syd for Lissabon i det østlige Atlanterhav. For at komme til øen, rejser du til Portugal og herfra tager du et fly ud til øen.

Hovedstaden i Portugal er den smukke kystby Lissabon. I byen bor omtrent en halv million indbyggere og en stigende population af expats. Byen er særligt kendt for dens stejle smalle stræder og de gule sporvogne, der bringer dig trygt rundt i byen på rejser til Portugal.

Du behøver ikke kunne tale portugisisk for at besøge Portugal. Bevæger du dig rundt i de større byer som Lissabon og Porto, der er vant til turister, så kan du langt hen af vejen begå dig på engelsk. Du kommer dog altid langt med at lære et par fraser for at vise din velvilje og interesse i landet på rejser til Portugal. Lad være med at tale spansk; selvom sprogene måske lyder ens for os, så er der forskel.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik