Genovesa-øen

Denne lille ø ligger godt mod nord og ”mangler” en del arter, som de andre øer har. Man mener, at det er fordi, den ikke modtager de havstrømme fra sydøst, hvorfra dyrene oprindeligt kom flydende. Øen kan være meget varm at besøge i den varme tid, men har et meget spændende fugleliv. Man besøger typisk 2 steder.

Prince Philips Steps
Tør landing og vandring gennem buskvegetation til den anden side af øen (få hundrede meter) – men her kan være MEGET varmt og ulideligt i den varme tid. Man finder her den Rødfodede sule (kun her man ser den på sin tur). Den har reder i træerne, og når man kommer til den anden side af øen, er der fregatfugle, Nazca sule og tusindvis af Stormsvaler (en havfugl) der yngler i lavahuler. Er man vildt heldig, kan man se den lille endemiske hornugle, der jager stormsvalerne i dagslys. Det er en ganske smuk tur, og der er meget at kigge på. Der er også havleguaner og andre fuglearter.

Darwin Bay
Denne lille beskyttede bugt har en fin lille strand, og man kan bade og snorkle herfra. Der er normalt ringe sigtbarhed, men god chance for at se rokker, også små ørnerokker.

Man kan gå en rigtig fin tur i mangroven. Der er også en lille tidevandsflod, og man kan se fugle tæt på. Ofte god mulighed for fine fotos af svalehalemåge og rødfodede sule samt lavemåge. Evt. havleguan.