Bartolome-øen

Dette er en af de kendteste og mest besøgte af alle øerne på Galapagos. Og det kan man godt forstå. Den har det meget smukke Pinnacle Rock, som knejser lige ved den lille bugt og rundt omkring hvilken, man kan snorkle. Desuden er landskabet dramatisk vulkansk, og man kan vandre op til toppen på 30 minutter ad en sti delvis af træ.

Man besøger typisk 2 steder på den lille ø:

Toppen af øen
Her er en tør landing, og man vandrer så ad markeret og meget nem sti op til toppen. Der er flotte udsigter til det dramatiske vulkanlandskab og ”splatter cones” (små vulkaner) og en forrygende udsigt over Pinnacle Rock og Santiago øen samt Stillehavet (man er ca. 30 km syd for Ækavtor her).

Stranden
Våd landing på stranden og herfra kan man bade og sole sig og gå lidt rundt. Der er typisk lidt søløver og ofte pingviner i vandet eller på klipperne på vej ind i gummibåden (DET ER DET BEDSTE STED AT SE PINGVINER FOR DE FLESTE). Mange snorkler fra stranden ud og rundt om Pinnacle Rock, eller man hopper i vandet derude fra gummibådene og svømmer ind mod stranden.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.