Forlæng ferien med 4 dages badeferie på Deep Blue Boutique Hotel på Isla de Providencia i Caribien

Prisen for dette tilkøb: Fra 7.498,-

Har man lyst til lidt ekstra luksus og afslapning, kan man vælge at forlænge ferien med 4 dage/3 nætter badeferie på det prisvindende Deep Blue Boutique Hotel på Isla de Providencia i Caribien.

Prisen inkluderer 3 nætter i Ocean View værelse, morgenmad og fly fra Cartagena eller Bogota til Isla de Providencia (via San Andres) tur/retur. Vær opmærksom på, at der er en restriktion på 10 kg. bagage pr. pers. på flyet fra San Andres til Isla de Providencia (ekstra bagage kan opbevares i Cartagena/Bogota eller i San Andres).
Prisen inkluderer ikke: Tourist Card skat ved rejse til Providencia el. San Andres, betales lokalt (kontant) i lufthavnen ca. COP 116.500,- (ca. DKK 220,-) per person.

Deep Blue Boutique Hotel har vundet flere priser, senest prisen fra "Conde Naste Johansens" for bedste hotel ved kysten i Mellem- og Sydamerika.

Hotellet har egen restaurant, hvor man kan få frokost og aftensmad. Der er WIFI på fællesområdet, men bemærk venligst, at Isla de Providencia ligger midt i Havet, og WIFI-forbindelsen kan derfor ikke forventes at være af samme kvalitet som på fastlandet.

Hotellet har ikke pool (der er et 40 cm dybt bassin), og kysten ud for hotellet er ikke velegnet til badestrand, men Isla de Providencia er en lille paradisø med mange fine, hvide sandstrande i kort afstand til hotellet.

TilvælgTilbage til rejsen

Priser


5. januar - 31. marts 2022
7.498,-

1. april - 30. april 2022
8.498,-

1. maj - 31. juli 2022
7.498,-

1. august - 31. august 2022
8.498,-

1. september - 18. december 2022
7.498,-
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik