Kiplings store Australien rejse
Antal dage: 24
Priser fra: Kontakt os
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Kiplings store Australien rejse

Oplev de fantastiske naturområder i nord, et eksklusivt krydstogt ved Great Barrier Reef, strandliv og storby

 

På denne tur har vi sammensat et uovertruffet program, der samler det bedste af Australien med oplevelser i både nord, syd, øst og den fascinerende røde midte.

 

Dette er den ultimative Australiensrejse, hvor programmet er spækket med det ene herlige højdepunkt efter det andet. • Darwin og teltsafari i Kakadu og Litchfield Nationalpark
 • Red Centre med Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon
 • Krydstogt til Great Barrier Reef med badning, snorkling og eksotiske øer
 • Afslappende stranddage i Port Douglas, tæt på Daintree Nationalparken
 • Charmerende bymiljø i Sydney
1.

Afrejse med fly fra København

Dag 1

Afrejse fra København. 

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Flyrejse til Darwin

I er stadig på farten, da det tager et par dage at komme til Darwin, Australien. 

3.

Ankomst til Darwin

I ankommer til Darwin tidligt om morgenen. I kan bruge dagen på at restituere lidt oven på den lange flyvetur og måske få set lidt af Australiens nordligste by, Northern Territorys hovedstad. Byen er opkaldt efter Charles Darwin, som opdagede en naturhavn her i 1839. Darwin blev ramt af orkanen Tracy i 1974, som forårsagede voldsomme ødelæggelser og krævede genopbygning af mange tusinde huse. Hovedparten af turisterne i Darwin besøger byen primært for at besøge Kakadu Nationalparken, og det er lige præcis, hvad morgendagen vil byde på. Med tre dage i de fantastiske omgivelser er der god tid til at nyde naturen.

Overnatning i Darwin.

4.

Darwin – Mary River. Teltsafari

I vil blive hentet tidligt om morgenen og kørt til opsamlingsstedet, hvor resten af gruppen på max 16 personer støder til. Ved at starte tidligt får I mest muligt ud af jeres eventyr. Derfra går turen til Litchfield Nationalpark, hvor I vil se nogle meget smukke tropiske vandfald, som fosser ned fra et sandstensplateau. Her i parken findes også regnskov, termithøje, og historiske steder. I kan tage jer en forfriskende svømmetur og spise frokost, inden turen går videre til Mary River, hvor der er imponerende fugleliv at se og høre i vådområderne.

På et eftermiddagscruise kan I forsøge at spotte krokodiller, og hernæst vil I ankomme til jeres overnatningssted og nyde aftensmåltidet.

5.

Mary River – Kakadu. Teltsafari

Kakadu er et helt specielt sted, som også figurerer på UNESCO’s lister over verdensnatur- og kulturarv. Et stort antal endemiske planter og dyrearter er fundet her, og de komplekse økosystemer er helt unikke. Samtidig er det et sted, der har været beboet i over 40.000 år, og hulemalerier, stenudskæringer og arkæologiske steder vidner om livsstilen for både forhistoriens jæger-samlere og aboriginerne, som stadig bor i området. Der er tale om et vildmarksområde, hvor alle sanser bliver vakt til live. De gamle velbevarede aboriginske hulemalerier skal I inspicere ved klippeområdet Ubirr. Herefter kan I klatre op til en fabelagtig udsigt udover Nardab flodsletten. Maguk, tidligere kaldt Barramunddi Gorge, er næste stop på ruten, hvor en lille vandretur bliver belønnet med en opfriskende svømmetur i bassinerne.

I overnatter på den permanente lejr i Kakadu.

6.

Kakadu – Darwin

I dag står den på action med firehjulstrækkeren i det noget ufremkommelige terræn. En af Kakadus juveler skal I besøge, nemlig Jim Jim Falls. Der vandres hen til det 200 meter høje vidunder, som naturen har skabt, og herefter går turen videre til Twin Falls. Oplev de mægtige vandfalds skønhed og den smukke slugt til lands og til vands. Inden I kører retur til Darwin, er der stop ved Warradjan Aboriginal Cultural Centre for at lære mere om Australiens oprindelige befolkning. Turen vil slutte omkring kl. 19.

Efter en tur med god spejderånd i et spændende område er I tilbage i Darwin for endnu en nat.

7.

Darwin – Alice Springs

I rejser fra Darwin til Alice Springs. I lufthavnen står jeres firehjulstrækker klar. Alice Springs er den største by i outbacken, og herfra er der meget langt til nærmeste større by. I får derfor en fornemmelse af at være langt ud i ødemarken, og det må siges at være en helt anden oplevelse end ude ved kysten – men en lige så stor del af at opleve det gigantiske land. I Alice Springs har I mulighed for at tage forbi The Royal Flying Doctor Service – de flyvende læger, som I måske kender fra tv-serien af samme navn. De store afstande betyder, at fly må sættes ind, når uheldet er ude i de områder, som er mere eller mindre afsondret fra omverdenen.

Overnatning i Alice Springs.

8.

Alice Springs – Kings Canyon

Nu begynder turen ind i den australske outback for alvor, hvilket også betyder, at I kan være heldige at spotte spændende dyreliv. At se de vilde kameler løbe i horisonten er et betagende syn, som sammen med det røde støv og de endeløse vejstrækninger unægtelig vil bidrage til en følelse af at være langt ude i ingenmandsland. Kænguruer findes også i området, desværre ses de ikke sjældent i rabatten som ofre for trafikken. Dagen starter med West MacDonnell Ranges, hvorfra I fra Tylers Pass i den vestlige ende har en betagende udsigt over en mægtig cirkulær klippeformation, der er formet omkring en gigantisk meteor, der ramte jorden for 130 millioner år siden. Fortsæt til Finke Gorge, hvor vejen følger et udtørret flodleje gennem slugten. Finke Gorges røde klipper og sandklitter giver en storslået kontrast til resten af landskabet, men husk at tage turen med ro. Den sidste del af Mereenie Loop bringer jer gennem Watarrka, Palm Valley Glen Hellen og Hermannsburg, inden I kommer til verdens næststørste kløft Kings Canyon.

Overnatning i Kings Canyon.

9.

Kings Canyon – Ayers Rock

Kings Canyon er verdens næststørste kløft efter USAs Grand Canyon. Forskellige mindre vandreture er at finde her og at vandre rundt i kløften er en oplevelse, der byder på kuperet terræn, overdådigt smukke panoramaer, orangefarvede vægge af sandsten, klippeformationen ”Lost City” og frodig vegetation i dalen ved navn ”Garden of Eden”. Husk endelig at beskytte jer mod den stærke sol med hat, solcreme og rigelige mængder vand. Efter at have nydt omgivelserne ved Kings Canyon kører I mod Ayers Rock. Den lille hotelby ligger 15 km fra selve Ayers Rock, men da I har bil, ligger det jer frit for, hvornår I ønsker at se denne næststørste sten i verden – den største er i øvrigt også australsk. Mødet med verdens mest berømte sten på 350 meter er for de fleste mennesker spektakulært og mindeværdigt. Dens aborigine navn er Uluru, og af aboriginerne anses den for hellig. Det kan anbefales at time jeres oplevelse, så I er ved Ayers Rock ved solnedgang – her får I nemlig et fejende flot farvespil at se, hvor stenen kommer til at se rødglødende ud, når solen kysser horisonten godnat. Nuancerne ændrer sig dog ikke kun i solnedgangen – når det regner, vil stenen få et sølvgråt, metallisk udseende. Den hellige sten kan altså spille på flere magiske tangenter. Husk, at hvis I ønsker at gå rundt om monolitten, tager det cirka fem timer.

Overnatning i Ayers Rock.

10.

Ayers Rock, The Olgas

The Olgas, eller Kata Tjuta på aborigin, består af en samling røde klippeformationer. Også her er der tale om et helligt sted for aboriginerne. Det er et område, hvor mytologien og legenderne lever i bedste velgående. Endnu engang har I fordelen ved den fri bevægelighed, idet I ikke som turistbusserne er afhængige af faste tidspunkter. Når I ankommer til slugten ved The Olgas, kan I nemt bruge seks timer. Ligesom det er tilfældet med Ayers Rock, er der tale om et fladt landskab, hvor der så pludselig stikker disse gigantiske skulpturelle sten op fra det rene ingenting Den flotteste tur foregår til fods ind i "Vindens Dal", hvor I kan vælge mellem to-, fire- eller sekstimers ruter. Inde i dalen finder I krystalklare vandløb, der sommetider løber hen over den nøgne klippe eller strækker sig gennem kløfter omgivet af det snehvide træ, "Ghost gum", der tegner sig som skulpturer mod de røde klipper. I kan også besøge Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre, hvor I kan få indblik i områdets aborigine historie og kulturelle baggrund, som er stærkt præget af det oprindelige folks tilstedeværelse.

Overnatning i Ayers Rock. 

11.

Ayers Rock – Cairns

I har formiddagen i Ayers Rock, måske frister et sidste møde med stenen ved solopgang. Om eftermiddagen afleverer I bilen, og I flyver til kystbyen Cairns, som er udgangspunkt for morgendagens krydstogt.

Overnatning i Cairns.

12.

Coral Princess Cruise, Thetford Reef

Har I drømt om at cruise mellem smukke ubeboede øer, slappe af på øde sandstrande, tage på opdagelse på regnskovsklædte øer og udforske det farverige koralrev ved Great Barrier Reef – ja så er dette den helt rigtige tur for jer. Der er dømt tropisk paradis på denne tur, hvor der kan snorkles, dykkes og sejles i båd med glasbund, således at det spektakulære koralrev kan opleves fra flere forskellige vinkler. Selv hvis I aldrig har prøvet at dykke før, er det muligt at prøve kræfter med den spændende vandaktivitet. I fire dage sejler Coral Princess med et lille intimt selskab mellem øerne ud for Queenslands kyst. Undervejs er der landgang på forskellige øer og svært fremkommelige kyststrækninger. Om bord er der både en marinebiolog og en naturguide, der altid er klar med information. Der serveres forrygende mad om bord, og I vil også opleve en dejlig barbecue på stranden. Rejsen starter i Cairns, hvor I går om bord og første stop bliver Thetford Reef, hvilket vil være jeres første mulighed for at stifte bekendtskab med undervandslivet. Dernæst sejler I til Sudbury Cay. Om aftenen vil der blive serveret et lækkert måltid.

13.

Coral Princess Cruise, Hinchinbrook Channel og Pelorus Island

Et højdepunkt finder sted allerede fra morgenstunden, hvor vi sejler gennem den 22 kilometer lange Hinchinbrook Channel. Der findes et mylder af dyreliv her, og det gælder op at holde øjnene åbne, når der sejles gennem kanalen, i håbet om at spotte delfiner, søkøer, krokodiller og andre spændende dyrearter. Derefter er der endnu et højdepunkt på programmet, nemlig udflugt til krydstogtselskabets private ø, Pelorus. Her skal I nyde en gourmetfrokost tilberedt på grillen – en ”beach barbeque” med tropisk paradis som kulisse, og ovenpå måltidet er planlagt en gåtur på tværs af øen med naturalisteksperter, der vil informere om øens flora og fauna. Herefter er lagt op til at nyde tilværelsen på vores egen private tropestrand – tag nogle svømmetag ude i det krystalklare vand, eller vælg at dase i skyggen under et palmetræ. Der er yderligere mulighed for at dykke eller tage ud på en lille ekskursion med glasbundsbåden. 

14.

Coral Princess Cruise, Dunk Island og Nathan Reef

Dagens agenda byder på landgang, dagens ø er beklædt med regnskov, og en guidet tur vil føre os gennem den smukke vegetation. Det vil være en god ide at holde udkig efter det spændende lokale fugeliv. Op ad eftermiddagen går turen videre til Nathan Reef, hvor der er god tid til at nyde vandaktiviteterne inden den sidste aftensejlads på Great Barrier Reef.

15.

Coral princess Cruise, Fitroy Island. Cairns – Port Douglas

Denne sidste dag på havet kan lokke med et besøg på Fitzroy Island. Også her er der fantastiske muligheder for en svømme- eller snorkletur, og derudover kan dyre- og plantelivet udforskes. Inden afslutningen på turen skal vi nyde en sidste delikat frokost om bord på skibet, alt imens Trinity Bay krydses. Derefter er det tid til at sige farvel til skibet, der har fungeret som temmelig skønt midlertidigt hjem i nogle dage. I ankommer til Port Douglas sidst på eftermiddagen. Port Douglas er en sofistikeret plet, hvor I kan sippe kølig hvidvin og mæske jer i de kulinariske udfoldelser, som lige netop jeres smagsløg higer efter. Måske trænger I til at slippe helt af med ødemarkens røde støv ved en spabehandling eller at få musklerne masseret. Det tropiske paradis med det klare vand og de gyldne strande er i hvert fald det helt perfekte sted at forkæle sig selv. 

16.

Port Douglas

I kan vælge at trække stikket ud og bare koble helt og aldeles af, eller I kan tage ud og opleve seværdighederne i området – områdets to skinnende juveler er i hvert fald i verdensklasse, og de figurerer begge på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Nedenfor finder I en række forslag til disse udflugter, som kan foretages fra Port Douglas. I skal regne med, at det vil være heldagsture.
Great Barrier Reef

Port Douglas kan prale af at have Great Barrier Reef til nabo. I har allerede stiftet bekendtskab med koralrevet på krydstogtet, men måske har I mod på flere undervandseventyr. En af Australiens allerstørste attraktioner skal findes under havoverfladen. Verdens største koralrev med en længde på over 2000 km ligger parallelt med den australske nordøstkyst, og hvis I bare er en smule glade for vandaktiviteter, så er det næsten et must, når I nu er på disse kanter. Koralrevet er et underværk skabt af naturen. Desværre har Great Barrier Reef mistet over halvdelen af sine koraller i løbet af de sidste 20-30 år, blandt andet på grund af klimaforandringer, forurening og en særligt aggressiv søstjerne, som tager livet af korallerne. Der bliver dog arbejdet hårdt på at bevare det følsomme økosystem og øge bæredygtigheden. Uanset om I er til dykning eller snorkling er der fine muligheder for at stifte bekendtskab med den magiske stilhed under bølgen blå. At tage på en snorkle- eller dykkertur er som at blive introduceret til en helt ny verden, som man hurtigt bliver helt opslugt af. Korallernes forskellige nuancer changerer, når solens stråler rammer dem. Farvestrålende fiskestimer svømmer forbi jer, og er I heldige, får I også havskildpadder, rokker og andre større dyr at se. Biodiversiteten i området er imponerende stor. Det er et spektakulært syn og en oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Selv om I ikke har dykkercertifikat, er det flere steder muligt at foretage et såkaldt introduktionsdyk, og et mere ikonisk sted at iføre sig dykkermasken findes næppe.

Daintree Nationalparken

Ligesom med koralrevet har dette bud på en fascinerende oplevelse naturen som omdrejningspunkt, det våde element er blot skiftet ud med frodige og grønne omgivelser krydret med et vandhul hist og her. Verdens ældste regnskov findes i Daintree Nationalparken, som lokker med et tropisk vildnis. Sjældne plante- og dyrearter findes i hobetal her, også så eksotiske og frygtindgydende varianter som pythonslangen og saltvandskrokodillen, der har opholdssted i Daintree River. Sandstrandene er lange og vide, hvor det smukke blå vand står flot til den grønne baggrund. Den bedste oplevelse får I nok på en guidet tur, hvor en guide vil forklare jer om stedets biologiske og kulturelle forhold. Mange af turene byder på gåture i regnskoven, krokodille-cruise og lækre, krokodillefri, svømmeture. Det er også muligt at tage ud på egen hånd, men så vil det være nødvendigt at sætte sig godt ind i området og måske også leje bil for at komme dertil.

17.

Port Douglas

I kan vælge at trække stikket ud og bare koble helt og aldeles af, eller I kan tage ud og opleve seværdighederne i området – områdets to skinnende juveler er i hvert fald i verdensklasse, og de figurerer begge på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Nedenfor finder I en række forslag til disse udflugter, som kan foretages fra Port Douglas. I skal regne med, at det vil være heldagsture. 
Great Barrier Reef

Port Douglas kan prale af at have Great Barrier Reef til nabo. I har allerede stiftet bekendtskab med koralrevet på krydstogtet, men måske har I mod på flere undervandseventyr. En af Australiens allerstørste attraktioner skal findes under havoverfladen. Verdens største koralrev med en længde på over 2000 km ligger parallelt med den australske nordøstkyst, og hvis I bare er en smule glade for vandaktiviteter, så er det næsten et must, når I nu er på disse kanter. Koralrevet er et underværk skabt af naturen. Desværre har Great Barrier Reef mistet over halvdelen af sine koraller i løbet af de sidste 20-30 år, blandt andet på grund af klimaforandringer, forurening og en særligt aggressiv søstjerne, som tager livet af korallerne. Der bliver dog arbejdet hårdt på at bevare det følsomme økosystem og øge bæredygtigheden. Uanset om I er til dykning eller snorkling er der fine muligheder for at stifte bekendtskab med den magiske stilhed under bølgen blå. At tage på en snorkle- eller dykkertur er som at blive introduceret til en helt ny verden, som man hurtigt bliver helt opslugt af. Korallernes forskellige nuancer changerer, når solens stråler rammer dem. Farvestrålende fiskestimer svømmer forbi jer, og er I heldige, får I også havskildpadder, rokker og andre større dyr at se. Biodiversiteten i området er imponerende stor. Det er et spektakulært syn og en oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Selv om I ikke har dykkercertifikat, er det flere steder muligt at foretage et såkaldt introduktionsdyk, og et mere ikonisk sted at iføre sig dykkermasken findes næppe.

Daintree Nationalparken

Ligesom med koralrevet har dette bud på en fascinerende oplevelse naturen som omdrejningspunkt, det våde element er blot skiftet ud med frodige og grønne omgivelser krydret med et vandhul hist og her. Verdens ældste regnskov findes i Daintree Nationalparken, som lokker med et tropisk vildnis. Sjældne plante- og dyrearter findes i hobetal her, også så eksotiske og frygtindgydende varianter som pythonslangen og saltvandskrokodillen, der har opholdssted i Daintree River. Sandstrandene er lange og vide, hvor det smukke blå vand står flot til den grønne baggrund. Den bedste oplevelse får I nok på en guidet tur, hvor en guide vil forklare jer om stedets biologiske og kulturelle forhold. Mange af turene byder på gåture i regnskoven, krokodille-cruise og lækre, krokodillefri, svømmeture. Det er også muligt at tage ud på egen hånd, men så vil det være nødvendigt at sætte sig godt ind i området og måske også leje bil for at komme dertil.

18.

Port Douglas

I kan vælge at trække stikket ud og bare koble helt og aldeles af, eller I kan tage ud og opleve seværdighederne i området – områdets to skinnende juveler er i hvert fald i verdensklasse, og de figurerer begge på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Nedenfor finder I en række forslag til disse udflugter, som kan foretages fra Port Douglas. I skal regne med, at det vil være heldagsture. 
Great Barrier Reef

Port Douglas kan prale af at have Great Barrier Reef til nabo. I har allerede stiftet bekendtskab med koralrevet på krydstogtet, men måske har I mod på flere undervandseventyr. En af Australiens allerstørste attraktioner skal findes under havoverfladen. Verdens største koralrev med en længde på over 2000 km ligger parallelt med den australske nordøstkyst, og hvis I bare er en smule glade for vandaktiviteter, så er det næsten et must, når I nu er på disse kanter. Koralrevet er et underværk skabt af naturen. Desværre har Great Barrier Reef mistet over halvdelen af sine koraller i løbet af de sidste 20-30 år, blandt andet på grund af klimaforandringer, forurening og en særligt aggressiv søstjerne, som tager livet af korallerne. Der bliver dog arbejdet hårdt på at bevare det følsomme økosystem og øge bæredygtigheden. Uanset om I er til dykning eller snorkling er der fine muligheder for at stifte bekendtskab med den magiske stilhed under bølgen blå. At tage på en snorkle- eller dykkertur er som at blive introduceret til en helt ny verden, som man hurtigt bliver helt opslugt af. Korallernes forskellige nuancer changerer, når solens stråler rammer dem. Farvestrålende fiskestimer svømmer forbi jer, og er I heldige, får I også havskildpadder, rokker og andre større dyr at se. Biodiversiteten i området er imponerende stor. Det er et spektakulært syn og en oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Selv om I ikke har dykkercertifikat, er det flere steder muligt at foretage et såkaldt introduktionsdyk, og et mere ikonisk sted at iføre sig dykkermasken findes næppe.

Daintree Nationalparken

Ligesom med koralrevet har dette bud på en fascinerende oplevelse naturen som omdrejningspunkt, det våde element er blot skiftet ud med frodige og grønne omgivelser krydret med et vandhul hist og her. Verdens ældste regnskov findes i Daintree Nationalparken, som lokker med et tropisk vildnis. Sjældne plante- og dyrearter findes i hobetal her, også så eksotiske og frygtindgydende varianter som pythonslangen og saltvandskrokodillen, der har opholdssted i Daintree River. Sandstrandene er lange og vide, hvor det smukke blå vand står flot til den grønne baggrund. Den bedste oplevelse får I nok på en guidet tur, hvor en guide vil forklare jer om stedets biologiske og kulturelle forhold. Mange af turene byder på gåture i regnskoven, krokodille-cruise og lækre, krokodillefri, svømmeture. Det er også muligt at tage ud på egen hånd, men så vil det være nødvendigt at sætte sig godt ind i området og måske også leje bil for at komme dertil.

19.

Port Douglas – Sydney

Efter ankomsten til lufthavnen i Sydney tager I med taxa eller tog ind til centrum af den hyggelige storby med utallige muligheder for oplevelser. I overnatter i Sydneys smørhul, byens ældste kvarter, "The Rocks", hvorfra I let kan gå rundt til byens bedste attraktioner. Sydney er lidt af en lækkerbisken af en storby. Byen må siges at være en af de skønneste i verden, og den er hektisk, chick og cool samtidig med at være relativt afslappet – den beboes trods alt af jordnære australiere. Placeringen ved den smukke havn, med Harbour Bridge og Operahuset som de ikoniske kendetegn, gør den yderst indbydende at kaste sit blik på. Byen oser af australsk charme – tilsat et udlandsk touch, idet byen har tiltrukket mange udlændinge. Den karakteristiske australske accent kan dog stadig høres i Sydneys lydbillede.

I har fire overnatninger i Sydney.

20.

Sydney

Dagene er til fri disposition, og der er et hav af muligheder for at gå på opdagelse i byen. Vi har sammensat nogle forslag til, hvad man kan se i Sydney. Oplagt er det at nævne Operahuset fra 1973, som den danske arkitekt Jørn Utzon har tegnet. De hvide buer minder om sejlene på en masse skibe, og dermed passer den fint ind i havnens kulisse. Musik- og kulturarrangementer i stort tal finder sted inde i den særprægede bygning. En anden berømt bygning ligger meget tæt på, nemlig Sydney Harbour Bridge, som forbinder den sydlige og nordlige del af byen. Broen kan inspiceres på et såkaldt ”bridge climb”, hvor I til fods forcerer den store bro helt oppe på øverste niveau. Det er selvsagt en tur, der kræver, at I har hang til højder.

Grønne, fredfyldte oaser findes også i Sydney, Botanisk Have og Hyde Park er to populære valg, når en picnic skal nydes, eller en frisbee kastes. Det er skønne steder at smide sig på græsset og tage sig et pusterum fra storbyens hektiske atmosfære. Et andet oplagt sted at slappe af og få lidt sand mellem tæerne er på en af Sydneys mange strande, Bondi Beach er den mest kendte af dem, men Coogee og Manly er bestemt også interessante steder at besøge. Ofte vil der være surfere ude i vandet, og surfing må jo siges at være en af Australiens mest kendte sportsaktiviteter. Sjovt er det at være med på en kigger, når de forsøger at ramme den helt rigtige bølge.

Darling Harbour er Sydneys byfornyede underholdningscentrum med restauranter, barer, museer og teatre. Her ligger også Sydney Aquarium – det største akvarium i verden. Kvarteret Kings Cross er ligeledes spækket med barer og natklubber, og i noget af området er der tale om Sydneys svar på et red light district. En dagstur til Blue Mountains lidt uden for Sydney er også en mulighed. Der er her udsigt til imponerende klippeformationer i sandsten. De tre søstre er navnet på den mest berømte af formationerne. I kan tage ud af byen på egen hånd eller tage med på en guidet tur.

21.

Sydney

Dagen er til fri disposition, og der er et hav af muligheder for at gå på opdagelse i byen. Vi har sammensat nogle forslag til, hvad man kan se i Sydney (se dag 20 for forslag).

22.

Sydney

Dagen er til fri disposition, og der er et hav af muligheder for at gå på opdagelse i byen. Vi har sammensat nogle forslag til, hvad man kan se i Sydney (se dag 20 for forslag).

23.

Sydney - København

Den australske odyssé er ved at være slut, og i dag kører I til lufthavnen for at flyve retur til Danmark. 

24.

Ankomst til København

Det sidste punktum er sat for jeres store rejse, og I er nu tilbage i Danmark.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering

Vi har ingen planlagte afgange på nuværende tidspunkt.

Du er velkommen til at kontakte os for specifikke ønsker.


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Darwin/Sydney-København med Qantas
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Flyrejser indenrigs: Darwin-Alice Springs, Ayers Rock-Cairns, Cairns-Sydney
 • Transport Cairns-Port Douglas t/r
 • Alle overnatninger uden pension
 • 4 dages leje af 4wd i »Red Center«
 • 5 dages leje af Nissan Pulsar automatgear i Melbourne
 • 3 dage / 2 nætter Kakadu teltsafari inkl. måltider
 • Cruise 4 dage / 3 nætter Coral Princess i State room inkl. alle måltider
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Kontakt os vedrørende jule- og nytårspriser. 

Praktisk information

Bedste rejsetid: Maj til oktober

Type: Individuel kultur- & naturrejse

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Campere: Australien

 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.