Autocamper i Australien

Ved at leje en autocamper i Australien får I ubegrænsede muligheder for en afslappet ferie uafhængig af hotelreservationer og restaurationspriser.

I kan lægge planer fra dag til dag eller blot køre ud i det blå og lade tilfældighederne råde. Autocamperer er nemme at køre – kræver blot et almindeligt kørekort og er praktisk indrettede med plads fra 2 til 6 personer.

Kipling Travel hjælper med det praktiske for jeres Australien rejse og foretager også hotelelr samt udvalgte udflugter, hvis I ønsker enkelte faste holde punkter. Selvom I er på egen hånd så vil Kipling Travel altid udlevere individuelle rejseforslag.

Inkluderet når I lejer gennem Kipling Travel
- Nyeste campere på markedet – KEA campers er maks 2 år
- inkl. alle forsikringer til camperen* (nul i selvrisiko )
- Fuldt udstyr til camperen (også picnic bord/stole)
- GPS navigation
- Kort og detaljeret materiale om Australien
* forsikringer dækker ikke skader forvoldt ved køresel på ikke asfalteret veje samt floder

Evt. Tilkøb
- Satellittelefon

I det følgende kan I læse mere om forskellen på hhv. nye og ældre autocamper mordeller. Samtidig kan I nedenfor klikke på billederne for at se de enkelte autocamperes indretning samt dag/nat konfiguration.

 

KEA Camper 2x2 (uden bad)

Billigt alternativ for 2 voksne og 2 børn som ikke har behov for bad/toilet i vognen.

Bilen: Volkswagen T5 2,5L Turbo Diesel, Transmission: Automatgear gear
Brændstof: Diesel 100 liter (10-11 km/l)
Indvendig... Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.