Rejser til Tyskland

Oplev Tysklands oversete men storslåede landskaber og spændende kultur


Rejser til Tyskland

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Forbinder du en Tysklandsrejse med storbyferie i Berlin, Outlet-shopping i München eller julemarked med Lübeck? Så lad os vise dig en frodig, landlig del af Tyskland, som du ikke kendte til. Her venter alpetoppe, grønt landskab og brusende floder. En rejse til Tyskland kan være den perfekte naturferie.

Tag med Kipling Travel på vandring i Tyskland. Vi tager dig med på besøg i de hyggeligste bjerglandsbyer. Besøg Tegernsee ølbryggeri ved bredden af den glasklare flod med samme navn. Eller lad os traske i fodsporene på Kong Ludvig 2. Og hans betagende historie. Glæd dig til en uforglemmelig rejse i et endnu ukendt Tyskland.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Tyskland

Byer i Tyskland

Rejsetyper i Tyskland

Spørgsmål fra de rejsende

Tyskland har et tempereret klima, men grundet landets størrelse er der temperaturforskelle mellem den nordlige og sydlige del af landet.

Nordtyskland er præget af kystklima, hvilket giver mildere vintre og somre. Alperne i Sydtyskland gør, at temperaturene ofte er noget køligere der. Det varmeste og mest nedbørsfattige område finder du ved Rhindalen og i den vestlige del af Tyskland.

Som rejsebureau kan vi ikke vælge ét enkelt sted at besøge i Tyskland. Landet rummer mange spændende steder, der er et besøg værd — både for natur- og kultur-elskere. Du vil opleve stor diversitet, når du kører ned gennem landet. Det gælder for landskabet såvel som for de tyske traditioner.

Er du til aktive rejser, er Sydtyskland en oplagt destination. Her kan du tage på vandring i alperne, sejltur på Rhinen og Mosel, og besøge vingårde og bryggerier omkring Bayern.

Du skal have et gyldigt pas for at kunne rejse ind i Tyskland. Passet skal være gyldigt under hele opholdet. Forlængede pas, samt danske og EU-nødpas anerkendes for ind- og udrejse.

Som dansk statsborger skal du ikke bruge visum for at rejse ind i Tyskland. Med det blå EU-sygesikringskort dækkes du af den offentlige sygesikring i EU, læs mere om EU-sygesikringskortet her.

I Tyskland anvender de euro. Det er ofte en god idé at have kontanter med, men de fleste steder i Tyskland er det muligt at anvende betalingskort. Er du i tvivl, om dit betalingskort kan bruges i udlandet, bør du kontakte din bank forinden afrejse.

Tyskland er placeret i Central- og Vesteuropa, hvor det dækker et areal på næsten 360.000 km2. Landet rummer alt fra verdensklasse vinområder, romantiske middelalderbyer med traditionelle bryggerier, shopping i storbyer og store naturområder med alper, store grønne skove og dybe søer.

Vi har sammensat flere forskellige pakkeløsninger, som både byder på aktive naturoplevelser og besøg ved kulturelle seværdigheder. Det tyske køkken er spændende at dykke ned i, da specialiteterne ændrer sig enormt fra sted til sted.

Der bliver hovedsageligt produceret tysk vin i den sydlige og østlige del af landet, da der i disse områder er de bedste klimaforhold. Du kan opleve vinmarker langs floderne Rhinen og Moles, hvor der produceres hvidvin i verdensklasse.

Tyskland værdsætter god øl, derfor er der stor tradition for ølbrygning i hele landet. I Berlin finder du flere nyere specialbryggerier, mens Bayern er kendt for sine ølbyer.

Tegernsee Bryggeri er et af Tysklands ældste bryggerier. Bryggeriet ligger tæt ved Tegernsee-sø, syd for München og et oplagt sted at drikke en god øl.

Ja! Tag på en af vores selvguidede vandreture, hvor vi klare alt det praktiske. Vandreferie i Tyskland er lig med frodige dale, høje bjerge og uspoleret natur.

Nyd den friske luft i de høje bjerge ved Tyrol og Zugspitze, på begge ture kommer vi også til nabolandet, Østrig. Efter vandring i de Sydtyske Alper, er det oplagt at afslutte en aktiv dag med Bayersk øl. Læs mere om vores vandreferier i Tyskland, og se hvilke spektakulære oplevelser der venter dig.

Vi har klaret alt det praktiske for jer, så I har tid til at nyde Tyskland i et roligt tempo. I kommer til at bo på stemningsfulde hoteller, gasthof og Bed & Breakfast. Hvordan I foretrækker at komme til Tyskland lader vi være op til jer, men vi sørger for at transportere jeres bagage på turen, så I kan nøjes med en turrygsæk.

Mange holder af kør-selv-ferie til Tyskland, da der på de fleste tyske motorveje og autobahn ikke er en hastighedsgrænse for personbiler eller motorcykler. Vær dog opmærksom på den anbefalede højeste hastighed er 130 km/t.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.