Rejser til Tyskland

Oplev Tysklands oversete men storslåede landskaber og spændende kultur


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Tyskland leder ofte tankerne hen på storbyferie i Berlin, Outlet-shopping i München eller julemarked i Lübeck.

Men lad os introducere dig for det frodige, landlige Tyskland, med åbne græsmarker og udfordrende alpetoppe. Tyskland har mange sider, og vi ynder at åbne op for de mindre kendte.

Rejs med til Tyskland i i de historiske fodspor af Kong Ludwig den 2., eller gennem Rhindalen, hvor enorme alper skaber kulissen. Her er garanti for gode minder!

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Tyskland

Byer i Tyskland

Rejsetyper i Tyskland

Spørgsmål fra de rejsende

En rejse til Tyskland byder på et klima, der minder meget om vores eget i Danmark. Tyskland har et tempereret klima, men grundet landets størrelse er der temperaturforskelle mellem den nordlige og sydlige del af landet.

Nordtyskland er præget af kystklima, hvilket giver mildere vintre og somre. Alperne i Sydtyskland gør, at temperaturene ofte er noget køligere dér. Det varmeste og mest nedbørsfattige område finder du ved Rhindalen og i den vestlige del af Tyskland.

Som rejsebureau kan vi ikke vælge ét enkelt sted at besøge. Tyskland rummer mange spændende steder, der er værd at rejse til — både for natur- og kultur-elskere. Du vil opleve stor diversitet, når du kører ned gennem landet. Det gælder for landskabet såvel som for de tyske traditioner.

Er du til aktive rejser, er Sydtyskland en oplagt destination. Her kan du tage på vandretur i de tyske alper, sejltur på Rhinen og Mosel, og besøge vingårde og bryggerier omkring Bayern.

Du skal have et gyldigt pas for at kunne rejse ind i Tyskland. Passet skal være gyldigt under hele opholdet. Forlængede pas, samt danske og EU-nødpas anerkendes for ind- og udrejse.

Som dansk statsborger skal du ikke bruge visum for at rejse ind i Tyskland. Med det blå EU-sygesikringskort dækkes du af den offentlige sygesikring i EU, læs mere om EU-sygesikringskortet her.

I Tyskland anvender de euro. Det er ofte en god idé at have kontanter med, men det er muligt at anvende betalingskort de flester steder i landet. Er du i tvivl, om dit betalingskort kan bruges i udlandet, bør du kontakte din bank inden din rejse til Tyskland.

Tyskland er placeret i Central- og Vesteuropa, hvor det dækker et areal på næsten 360.000 km2. Landet rummer alt fra verdensklasse vinområder, romantiske middelalderbyer med traditionelle bryggerier, shopping i storbyer og store naturområder med alper, skov og dybe søer.

Vi har sammensat flere forskellige pakkeløsninger, som både byder på aktive naturoplevelser og besøg ved kulturelle seværdigheder. Det tyske køkken er spændende at dykke ned i, da specialiteterne ændrer sig enormt fra sted til sted.

For at opleve vinmarkerne og nyde de dyrbare dråber heraf, anbefaler vi en rejse til Tysklands sydlige og østlige egne. Der bliver hovedsageligt produceret tysk vin i denne del af landet, da der i disse områder er de bedste klimaforhold. Du kan opleve vinmarker langs floderne Rhinen og Moles, som særligt er kendt for deres fantastiske hvidvin.

Tyskland værdsætter god øl. Derfor er der stor tradition for ølbrygning i hele landet. I Berlin finder du flere nyere specialbryggerier, mens Bayern er kendt for sine ølbyer.

Tegernsee Bryggeri er et af Tysklands ældste bryggerier. Bryggeriet ligger tæt ved Tegernsee-sø, syd for München og et oplagt sted at drikke en velbrygget øl.

Ja! Tag på en af vores selvguidede vandreture, hvor vi klarer alt det praktiske. Vandreferie i Tyskland er lig med frodige dale, høje bjerge og uspoleret natur.

Nyd den friske luft i de høje bjerge ved Tyrol og Zugspitze, på begge ture kommer vi også til nabolandet, Østrig. Efter vandring i de Sydtyske Alper, er det oplagt at afslutte en aktiv dag med Bayersk øl. Læs mere om vores vandreferier i Tyskland, og se hvilke spektakulære oplevelser der venter dig.

Vi har klaret alt det praktiske for jer, så I har tid til at nyde Tyskland i et roligt tempo. I kommer til at bo på stemningsfulde hoteller, gasthof og Bed & Breakfast. Hvordan I foretrækker at komme til Tyskland lader vi være op til jer, men vi sørger for at transportere jeres bagage på turen, så I kan nøjes med en turrygsæk.

Mange holder af kør-selv-ferie til Tyskland, da der på de fleste tyske motorveje og autobahn ikke er en hastighedsgrænse for personbiler eller motorcykler. Vær dog opmærksom på den anbefalede højeste hastighed er 130 km/t.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.