Rejser til Storbritannien


Rejser til Storbritannien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Oplev Storbritannien med Kipling Travel

Storbritannien er fuld af oplevelser for alle aldre. Hvad end man er til natur, shopping, sport eller blot elsker et godt måltid mad, så kan du finde noget lige for dig i Storbritannien. I nogle lande vil du finde myter, legender og mysterier, som aldrig er løst. Andre områder vil give dig det perfekte terræn for udendørs sport. Tager man til Storbritannien må man dog ikke glemme den vidunderlige natur og de mange eventyrlige musikoplevelser. En tur til Storbritannien er et eventyr for livet.

Det skal du opleve i England

England er et eventyrligt land med så mange forskellige områder, kulturer og historier. Landet er ikke blot en skattekiste for de eventyrlystne, men har også en af de største byer i hele Europa - nemlig London. England består af 9 distrikter, hvor hvert distrikt har sit helt eget præg, hvilket kan være lige fra ubeskrivelige naturområder til små charmerende byområder.

Et område i England man ikke må misse er Cotswolds-området. Cotswolds er sprængfyldt med smuk natur, charmerende små landsbyer og historiske bygninger. Når man skal se Cotswolds er det en god idé at tage en guidet tur, da det vil give lidt struktur i alle de ting man skal se.

Et af de steder der vil efterlade enhver mundlam er ved det fantastiske slot Warwick, der er et ægte middelalderslot. Slottet er åbent for offentligheden og det er endda muligt at komme ned og se de gamle fangehuller i slottet. Ønsker du at se, hvor den kendte skuespil-forfatter William Shakespeare levede, kan du tage til Stratford-Upon-Avon, her vil du kunne komme ind og se unikke huse fra 1600-tallet eller endda se en af de gamle Trinity-kirker.

Selvom naturen i England er enestående, så har landet meget mere at byde på. Går man op i mode, kan det i høj grad anbefales, at man tager ind til landet hovedstad, London. London er en af de største modebyer i Europa og er et sandt mekka for modeglade mennesker. Byen er en af de byer, der har stor indflydelse på vestens mode.

I London er der muligt at shoppe, ligemeget om du er ude efter high-end eller om du shopper på budget. Du vil i London finde et stort udvalg inden for alle stilarter. Ønsker man at shoppe på nogle af de store gader er Oxford Street uundgåeligt. Er du ude efter en lidt mere vintage stil, skal du ned mod Portobello eller Camden. Da det regner meget i Storbritannien er der flere indendørs shoppingcentre, så intet kan stoppe dig. Får man for meget shopping, kan man tage en pause med en tur forbi Big Ben eller Tower Bridge, der begge er fantastiske.

Det skal du opleve i Skotland

Skotland omtales tit som et magisk land, og det er der i høj grad grund til. Skotland har noget af det smukkeste og dynamiske natur i verden, der kan efterlade dig hypnotiseret af dens skønhed. Skotland er ligeledes et land af fabelagtig whiskey og gode muligheder for et spil golf i vidunderlige omgivelser.

Det store Edinburgh slot kan man ikke komme uden om. Slottet har en lang historie og er omgivet af flot natur. I Skotlands højland kan du også opleve det største bjerg i Storbritannien, Ben Nevis. Når du skal opleve den smukke natur i Skotland, kan det varm anbefales at tage en guidet tur, da det sikre dig, at du får set de smukkeste steder i Skotland.

Skotland er sprængfyldt af natteliv og musik, hvor den kendte sækkepibemusik præger byen og giver en helt særlig stemning, du ikke finder andre steder.

Skotland er hjemby for golf og højlandet giver det optimale terræn for et godt spil golf. Vil du derfor slappe af med et godt spil golf, er der over 500 golfbaner, du kan vælge imellem, i blandt disse baner er også golfbanerne brugt til World Championship.

Det er ikke en hemmelighed, at Skotland er kendt for de lækre gyldne dråber, Whiskey. Folk der sætter pris på god whiskey vil finde dem selv rigtig godt til rette i Skotland, der er fri mulighed for at tage på nogle af de mange whiskysmagninger eller blot tage på en hyggelig pub og nyde deres udvalg.

Det skal du opleve i Nordirland

Nordirland er det mindste land i Storbritannien, hvilket også gør det nemt at komme rundt i, som turist. Har man fundet et godt centralt sted at bo i landet, kan man komme rundt næsten alle steder uden at skulle overnatte i et nyt område hver dag, hvilket gør det et fantastisk turistmål. På trods af landets størrelse er der en kæmpe mundfuld at opleve. Landets store bjergområder og små tætte dale, gør landet langt større end det er.

I Nordirland skal man uden tvivl opleve det område der kaldes Giant’s Causeway, der er mange myter omkring dette område. Området består af en masse kæmpe klippesten, der er placeret på en helt bestemt måde. Myten siger at disse sten er placeret af kæmper, og når du ser stedet vil du ikke være i tvivl om, hvorfor man tror, at det ikke er naturen, der har placeret dem, som de ligger. Myten peger på en bestemt kæmpe, der blandt andet var en del af kongens hær. Stedet er et mysterie, som skal opleves.

Vil du ind under huden på Nordirland er vejen dertil maden. Maden i Nordirland er himmelsk og et must for madelskere. På hvert et hjørne i landet kan du finde en lille restaurant, der kokkerere mange af de lokale retter på traditionel vis. Mange af disse restauranter er ligeledes prisvindere, og det er umuligt at se Nordirland uden at besøge disse restauranter.

Det skal du opleve i Wales

Wales er et land med smuk natur, nationalparker, de reneste strande og dynamisk byliv. Wales er et utroligt kompakt land, der har det hele. Det er uden tvivl et land, der fortjener din tid som turist i Storbritannien.

Det ville være en skam ikke at nævne strandene i Wales, da der i Wales er nogle af de reneste og mest sikre strande i verden. Dette er de også blevet belønnet for, med deres utallige blå flag på strandene, disse blå flag er et internationalt system, der gives til de strande, der er bedst vedligeholdt og beskyttet. På strandene i Wales kan man finde alt fra surfere og badenymfer til børn der bygger slotte i sandet. En af de mest prisvindende strande i Wales er stranden Pembrokeshire, som skal opleves.

Er du til sport vil Wales ikke skuffe dig, i landet kan du både opleve rugby, hestevæddeløb og fodbold. I Cardiff er der blandt andet en årlig rugby-weekend, der kan mætte sportssulten på alle. Vil du selv ud og dyrke sport, fremfor at kigge på det, er der stor mulighed for dette. I Wales er der mulighed for at komme ud i rigtig mountain-bike-terræn, der vil give dig en tur, du aldrig glemmer. Der er ligeledes massere steder, hvor du kan få lov at prøve bjergbestigning. Wales er et perfekt sted for udendørs sport.


Klima og terræn i Storbritannien

Storbritannien består primært af lavland i syd og øst, mens den nordvestlige del er præget af bjergterræn. Bjergterrænet består af mindre bjerge, der alle er under 1.000 meter.

Floder i Storbritannien

Storbritannien byder desuden på store frodige naturområder og floder. De primærer floder i Storbrianien er Themsen, Severn og Humber. Themsen ligger i det sydlige England, denne flod løber gennem London. Severn er den længste flod i Storbritannien, og strækker sig hele vejen fra Wales til det Irske hav, med flodens 354 km. Humber ligger i den nordøstlige del af England og til forskel fra de andre, bliver Humber påvirket af tidevandet.

Vejret i Storbritannien

Vejret i Storbritannien bliver i høj grad påvirket af havet, da man altid vil være forholdsvis tæt på havet. Vejret er der for fugtigt, og det regner ofte. Trods der ofte er regn, så er regnvejret for det meste hurtigt overstået. Atlanterhavets påvirkning på Skotland og Wales gør, at disse områder er mere våde, og der er en stor del mere vind end de andre områder i Storbritannien.

Den fantastiske variation

Det fantastiske ved Storbritannien er, at de forskellige områder også har meget forskelligt vejr, grundet beliggenhed i forhold til havet og grundet det skiftende terræn. Man kan opleve sne i det ene område, hvor der ikke er et eneste snefnug i andre områder.


Om Storbritannien

Storbritannien er den største del af øgruppen, De Britiske Øer og består af over 1000 øer. England, Skotland, Nordirland og Wales er de lande der udgører Storbritannien som er et monarki. Hovedstæderne i disse land er London i England, Edinburgh i Skotland, Belfast i Nordirland og Cardiff i Wales.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik