Rejser til Storbritannien


Rejser til Storbritannien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Storbritannien er en stat, der består af England, Wales, Nordirland og Skotland. På rejser til Storbritannien kan du derfor opleve alt fra det pulserende London til idylliske naturoplevelser i det skotske højland. Briterne er kendt for deres gæstfrihed, og du kan derfor også glæde dig til lokale oplevelser, hvis du begiver dig lidt uden for de større byer.

Hos Kipling Travel tilbyder vi vandreture i Storbritannien, der blandt andet bringer dig tværs gennem Skotland. Med Kipling Travel kan du komme på vandretur i Skotlands højland, hvor du får lov til at opleve den skotske natur fra dens allerbedste side. Glæd dig til udsigten over høje bjerge, dybe bjergsøer og brusende floder på rejser til Storbritannien.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Storbritannien

Byer at opleve Storbritannien

Rejsetyper i Storbritannien

Spørgsmål fra de rejsende

Under Storbritannien hører England, Wales, Nordirland og Skotland. Hovedstaden er, ligesom for England, London. På rejser til Storbritannien kan du blandt andet tage på vandretur i det skotske højland.

På alle vores vandre- og trekkingture har vi angivet sværhedsgraden. På den måde er det nemmere for dig selv at vurdere, om en given tur passer med dine kompetencer og præferencer. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ben Nevis er navnet på Skotlands højeste bjerg som du kan opleve på rejser til Storbritannien. Navnet siges at betyde to ting: “det giftige bjerg” og “bjerget med hovedet i skyerne”. Så kan du frit vælge, hvilken oversættelse du foretrækker.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.