Rejser til Vandring i Spanien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Sydens eksotiske centrum, Spanien, er en overset vandredestination. Gennem landet smyger bjerg- og klippestier sig i kilometervis. I en sammensmeltning danner de nogle af Europas smukkeste vandreruter.

Tag med os på vandring i Spanien, hvis du vil have natur under fødderne, som ændrer sig for hvert skridt, vi tager. Vi lover dig et eventyr, der er værd at huske. Læs med her på siden og lad os overbevise dig om, at vandring i Spanien også er for dig.

Spring direkte til:

Find din vandrerute i Spanien

Spørgsmål fra de rejsende

Det kommer an på, hvor i Spanien, du ønsker at vandre. Vandring på Tenerife kan grundet øens milde klima finde sted i både sommer- og vintermånederne. Ønsker du at vandre i Pyrenæerne eller på Mallorca, er sent forår til tidlig sommer eller sent sommer til midt efterår at foretrække.

Der er ikke de store forventninger til udstyr, når du tager på vandring i Spanien med os. Din vandretur vil dog altid kunne optimeres med et par gode vandrestøvler og vandrestave. Under hver rejse finder du vores guide til, hvad du bør pakke rygsækken med

Ja, absolut. Vandring i Spanien kan varieres, så langt de fleste kan være med.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.