Rejser til Vandring i Schweiz

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Der er ikke tal på, hvor mange sæt vandrestøvler, vi, hos Kipling Travel, har slidt tynde i på vandring i Schweiz. De himmelsøgende Alper danner grundlaget for et utal af smukke vandreruter. Det er med sus i maven, når vi bevæger os rundt i Alpernes imponerende højder.

Tag med os på de schweiziske vandre-eventyr. Eller lad os klæde dig på til din selvguidede vandreferie i ruterne. Vi tør godt garantere dig en smuk oplevelse, som du sjældent glemmer. Her på siden kan du læse meget mere om vores fantastiske vandringer i Schweiz.

Spring direkte til:

Find din vandrerute i Schweiz

Spørgsmål fra de rejsende

Når du vandrer i Schweiz, vil du formentlig befinde dig i alperne. Derfor er det oplagt at tage på vandring i sommeren eller tidligt efterår. På denne tid af året har du bedst chance for at undgå tåge og udfordrende temperaturer. Vintrene kan nemlig være bidende kolde oppe i højderne.

Når du vandrer i Schweiz er der på vores ruter ikke krav om overvældende særudstyr. Vandrestave anbefales som regel, og derudover er vandrestøvler nærmest uundværlige. På siden for den rejse, som du ønsker at opleve, vil du også kunne finde en pakkeliste. Hos Kipling gør vi alt, hvad vi kan for at forberede dig bedst muligt.

På vores ruter i Schweiz kan de fleste deltage. Som det gør sig gældende ved de fleste vandreferier, så vil en god fysisk form være nødvendig. Om du har vandret før er dog ikke så vigtigt. Når du klikker på en given rejse, vil du kunne se og læse om sværhedsgraden for den valgte vandreferie.

Ja, det kan du sagtens. Vi har både ruter som er selvguidet, og ruter som er i ledsagelse med Kiplings skarpe rejseguides. Uanset om du rejser alene eller med os, så sørger i altid for, at du hjemmefra føler dig godt klædt på til turen. Undervejs vil du altid have mulighed for at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt videre på dit eventyr.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.