Rejser til Schweiz

Bjerge, dale og kultur i Alpernes perle


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det er svært ikke at tabe underkæben, når du for første gang står ansigt til ansigt med den schweiziske natur. Det imponerende landskab er præget af Alperne, som optager mere end halvdelen af landets areal. Du vil derfor opleve en overflod af mineralske søer, vandfald og sneklædte bjergtoppe.

Men Schweiz byder ikke kun på natur; her er også fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i de små landsbyer, der blandt andet præger Mattertal Dalen. Med Kipling Travel kan du vælge mellem en række togrejser, der lader dig glide ubesværet gennem det betagende landskab, samtidig med at du får mulighed for at udforske den schweiziske kultur.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Schweiz

Byer at opleve i Schweiz

Rejsetyper i Schweiz

Spørgsmål fra de rejsende

Du skal have et gyldigt pas for at rejse til Schweiz. Passet skal være gyldigt under hele opholdet. Forlængede pas, samt danske og EU-nødpas anerkendes for ind- og udrejse.

Schweiz er ikke en del af EU, men indgår i Schengen Aftalen. Du skal som dansk statsborger derfor ikke bruge et visum for at rejse til Schweiz. Som rejsende har du ansvar for at følge de aktuelle ind- og udrejseregler, hvilket du kan læse mere om hos Udenrigsministeriet.

Schweiz minder temperaturmæssigt om Nordeuropa med varme sommermåneder og kolde vintermåneder. Alperne har stor betydning for klimaet. Derfor vil du opleve regionale forskelle i temperaturene.

Der findes næppe et dårligt tidspunkt at rejse til Schweiz på. I vinterperioden er det oplagt at tage på skiferie i de sneklædte alper, mens resten af året indbyder til storslåede vandreture i den friske bjergluft.

Det er absolut værd at tage børnene med på oplevelser i Schweiz, særligt hvis I er en aktiv familie der holder af natur og fysiske udfordringer. Det er intet problem at rejse i børnenes skoleferier. En familietur til Schweiz er smuk både i sommerferien, efterårsferien og vinterferien.

Valutaen i Schweiz er Schweiziske Franc (CHF). Det er muligt at veksle til Schweiziske Franc hjemmefra og i Schweiz. De fleste steder er det muligt at bruge betalingskort. Er du i tvivl kan du undersøge med din bank, før du tager afsted, om dit betalingskort kan bruges i Schweiz.

Der venter dig utrolige naturoplevelser i Schweiz. Over halvdelen af landets areal prydes med de prægtige Alper. Her finder du mineralske søer, vandfald og sneklædte bjergtoppe. De schweiziske byer rummer traditioner, som forener dem med de omliggende bjerge.

Holder du af friheden i selv at kunne køre på ferie, så er det oplagt at tage en kør-selv-ferie til Schweiz. Her finder du gode veje, som også føre dig til nogle af de flotteste vandreture i alperne.

Du finder nogle af verdens flotteste togstrækninger i Schweiz. De schweiziske bjergbaner kører igennem alperne, hvor du har rig mulighed for at nyde udsigten undervejs. Tager du toget, kan du opleve flere alpinske byer, og lade turen føre dig videre ned til Italien.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.