Rejser til Schweiz

Bjerge, dale og kultur i Alpernes perle


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det er svært ikke at tabe underkæben, når du for første gang står ansigt til ansigt med den schweiziske natur. Det imponerende landskab er præget af Alperne, som optager mere end halvdelen af landets areal. Du vil derfor opleve en overflod af mineralske søer, vandfald og sneklædte bjergtoppe.

Men Schweiz byder ikke kun på natur; her er også fyldt med kulturelle og historiske oplevelser i de små landsbyer, der blandt andet præger Mattertal Dalen. Med Kipling Travel kan du vælge mellem en række togrejser, der lader dig glide ubesværet gennem det betagende landskab, samtidig med at du får mulighed for at udforske den schweiziske kultur.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Schweiz

Byer at opleve i Schweiz

Rejsetyper i Schweiz

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.