Malerejse på Sicilien

Fattoria Mose er Pias nye "home away from home" - her arbejder vi omgivet af marker med økologiske appelsiner, citroner og mandler.


Vi flyver direkte fra København til Catania, hvortil vi ankommer først på aftenen. Herefter køres med privat bus til Agrigento og Fattoria Mose for indkvartering. Vi råder over 4 singleværelser med eget bad, resten er lejligheder med 1-4 værelser, hvor man må påregne at dele bad med de øvrige gæster i lejligheden. Værelser fordeles efter ”først til mølle”.
Sig til hvis du ønsker at dele værelse med en kursist af samme køn, vi arrangerer gerne hvis muligt så du sparer singletillægget

Dag 1

Undervisning på Fattoria Mose kl 9 – 17, inkl. 2 timers frokostpause.

Fattoria Mose er en typisk, Siciliansk agriturismo, omgivet af marker med økologisk produktion af oliven, mandler og nødder. Vores værtinde og madmor, Chiara Agnello, har siden 2001 haft besøg af en engelsk malegruppe, og har derfor god erfaring med at huse kreative grupper. Se de skønne billeder på www.fattoriamose.com

Vi finder de smukkeste motiver i Fattoria Moses rustikke omgivelser, og har et dejligt, overdækket område til rådighed, hvor vi kan arbejde og lade vores ting ligge under hele opholdet. Chiara sørger for stole og borde, du skal selv medbringe alle nødvendige materialer – spørg evt. efter vores pakkelister for hhv. akryl og akvarel på info@kreativt-netvaerk.dk

Fattoria Mose ligger ca 4 km uden for Agrigento by, og stedet besidder præcis den ro og charme vi drømmer om, når vi tager udenlands for at male og søge ny inspiration.

Vi er blot 4 km fra Templernes Dal og 6 km fra stranden. Chiara sørger godt for sine gæster, taler et godt engelsk, og fortæller gerne om områdets mange muligheder. Hun er gerne behjælpelig med at arrangere dagture på den undervisningsfrie dag, for de som ønsker at tage på tur.

 

Dag 2

Undervisning på Fattoria Mose kl 9 – 17, inkl. 2 timers frokostpause.

Dag 3

Tirsdag er undervisningsfri. Pia tager på tur, alle er velkommen til at tage med, turen besluttes på stedet. Udgifter til transport og entre er ikke inkluderet i prisen, men betales på dagen.

Undervisning på Fattoria Mose kl 9 – 17, inkl. 2 timers frokostpause.

Undervisning på Fattoria Mose kl 9 – 17, inkl. 2 timers frokostpause.

Undervisning på Fattoria Mose kl 9 – 17, inkl. 2 timers frokostpause.

Efter en rolig morgen siger vi farvel til Chiara og Fattoria Mose og kører mod Piazza Amerina, hvor der er indlagt tid til et besøg ved Kejservillaen, som især er kendt for sine mange smukke, detaljerede og farverige mosaikgulve hvor jagtmotiver, dyr og kvinder er de gennemgående temaer. Entre er ikke inkluderet i prisen, betales på stedet.

 Herefter køres til lufthavnen for hjemrejse med ankomst til København lige over midnat. 

Afrejse
Pris
 

INKLUDERET

 • Fly København-Catania retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Kursusprogram som beskrevet ovenfor
 • Transfer fra Catania lufthavn til/fra Fattoria Mose, Agrigento - på hjemturen via Kejservillaen i Piazza Amerina
 • 7 nætter på Fattoria Mose, Agrigento i delt dobbeltværelse 
 • Morgenmad dag 2-8
 • Aftensmad med vin samt frokost dag 2-7
 • Kaffe og the i løbet af dagen
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Rejseforsikring (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris og skal bestilles sammen med rejsen)
 • Flyafrejse fra ex. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte
 • Personlige udgifter og drikkevarer udover den nævnte
 • Eventuelle udflugter under kurset
 • Entré til Kejservillaen på hjemrejsedagen, ca. EUR 14 per person
 • Kursusmaterialer
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

TILKØB

 • Evt. tillæg for enkeltværelse: 998,-
 • OBS!  Vi råder over 4 singleværelser med eget bad, resten er lejligheder med 1-4 værelser, hvor man må påregne at dele bad med de øvrige gæster i lejligheden. Værelser fordeles efter ”først til mølle”.
Praktisk information

Gruppestørrelse: Max. 14 deltagere

Type: Malekursus i gruppe med dansk underviser

Vejret: Palermo

Pakkeliste: Malerejse

 

Pia er uddannet på Afdeling for Maleri på Konstfack i Stockholm og på Kunstakademiet i København og Göteborg. Hun har arbejdet fuldtids med maleriet siden 1984 og har udstillet på bl.a. Charlottenborg, Den Fri, Frederikshavns Kunstmuseum, Lilljevalch´s i Stockholm, samt på mange andre gallerier og kunstmuseer i Danmark og udenlands.
 
Pia er en højt engageret kunstner, og finder stor inspiration i at rejse og undervise. Hun har værksted i København og Sverige, og kontrasten mellem at ”være på” som kursusleder i New York, Marokko, Italien eller Spanien, og at fordybe sig i maleriet på værkstedet, giver rigtig god mening for Pia. At male og fokusere på maleriet er en indadvendt proces, hvor indtryk fra rejserne bearbejdes. At rejse og se på kunst sammen med en gruppe kursister er som at ”komme op efter luft”, og tilfører maleriet frisk ilt.
 
Pia har undervist siden 1989, bl.a. 11 år som billedlærer på Kunsthøjskolen Thorstedlund, og siden 2010 på Arbejdernes Kunstforenings Kunstskole i København. Alle kan deltage på Pias kurser, undervisningen bygger på individuel sparring og vejledning, blandet med fælles oplæg og billedgennemgang. Det handler om at du skal finde frem til hvilken slags maler du er, og hvilket billedsprog der passer dig. Se mere på www.piafonnesbech.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik