Antal dage: 8
Priser fra: 11.498,-
Rejseform: Grupperejse
Næste rejse: 09/06/2020

Se priser & book

Akvarelkursus i Nafplio med Ida Ferdinand

Bliv inspireret af det smukke Grækenland, og fordyb dig i akvarellens verden.


Vi flyver fra København direkte til Athen og køres herefter til vores hotel Hotel Dias, beliggende i Nafplio på Peloponnes halvøen. Vi passerer undervejs Korinther kanalen.

På akvarelkurset i Nafplio vil Ida vise dig byen, som af mange betegnes som Grækenlands smukkeste by - og med rette!

Akvarelkursus Nafplio

Akvarelkursus med Ida Ferdinand.

Ida har gennem sit arbejde som kunstner og rejseskribent fået et omfattende kendskab til den græske gæstfrihed og den græske kultur. Hun glæder sig altid til gensynet med den smukke natur og den afslappede befolkning, som hun møder overalt på sine rejser.

Med smukke farver, arkitektur, blomster, torvepladser og smalle gamle gader findes motiver og inspiration alle steder – både i og omkring byen. Ida tager holdet med på male-udflugter til udvalgte steder.

Malerejse Grækenland

Akvarelkursus med Ida Ferdinand

Kursus starter starter hver dag kl. 9.00, mens lyset er blødt og varmt, og farverne er gode. Vi arbejder frem til frokost, ca. 13.30 og holder pause midt på dagen. Lysets styrke kan gøre det svært at fornemme farverne, og der kan være behov for at bade eller bare hvile sig, som grækerne gør.

Fra kl. 16 – 19 mødes vi for at arbejde videre med maleriet. Dagen afsluttes med middag på en af byens gode restauranter. 

Akvarelkursus Grækenland

Akvarelkursus med Ida Ferdinand.

Ida har gennem mange år været optaget af farve, ornament og rum, og vil i undervisningen komme med oplæg om akvarellens muligheder baseret på erfaringer fra sit eget arbejde.

Hver morgen starter med en fælles introduktion til en opgave i farvelære og formforståelse, som kan bringe dig videre med egne værker og styrke dit personlige udtryk. 

Akvarelkursus med Ida Ferdinand.

På Idas kursus arbejder du på papir, kurset omfatter maling og tegning. Du kan male med akvarel, farveblyanter, blyant og tørpastel.

Du kan blande de forskellige medier. Ida foreslår at du vælger en af disse materiale-kombinationer at arbejde med: Akvarel og farveblyant + blyant eller tørpastel + farveblyant.

Akvarelkursus med Ida Ferdinand.

Kursus starter starter hver dag kl. 9.00, mens lyset er blødt og varmt, og farverne er gode. Vi arbejder frem til frokost, ca. 13.30 og holder pause midt på dagen. Lysets styrke kan gøre det svært at fornemme farverne, og der kan være behov for at bade eller bare hvile sig, som grækerne gør.

Fra kl. 16 – 19 mødes vi for at arbejde videre med maleriet. Dagen afsluttes med middag på en af byens gode restauranter. 

Akvarelkursus med Ida Ferdinand.

Ida arrangerer fælles gennemgang af udvalgte billeder 2-3 gange i løbet af ugen. Vi afslutter ugens arbejde med en udstilling af deltagernes billeder. 

Vi har hele dagen til rådighed, inden vi sidst på eftermiddagen kører til Athen lufthavn for hjemrejse med ankomst til Kastrup sidst på aftenen.

Afrejse
Pris
 
9. jun. - 16. jun. 2020
11.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Athen retur med direkte fly på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Lufthavnsskatter og -afgifter 
 • Indtjekket bagage 
 • Kursusprogram med dansk underviser
 • Privat transfer Athen lufthavn til/fra Nafplion
 • 7 nt. Hotel Dias, Nafplion i delt dobbeltværelse m. morgenmad 
 • 10-20 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Rejseforsikring (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris)
 • Flyafrejse fra ex. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Eventuelle udflugter og entréer
 • Lokal turistskat (EUR 2-3 per person/per nat)
 • Forplejning udover den nævnte
 • Drikkevarer
 • Personlige udgifter
 • Kursusmateriale skal medbringes hjemmefra
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 798 kr./person
Praktisk information

Type: Malekursus i gruppe med dansk underviser

Max. antal deltagere: 12

Varighed: 8 dage

Afrejse: København

Vejret: Athen

Pakkeliste: Malerejse med Ida Ferdinand

 

Ida er billedkunstner, kunstformidler, kurator, underviser og rejseskribent for Politiken. De fleste af årets måneder arbejder Ida med kunst i sit værksted i Bagsværd, hvor hun maler, tegner og arbejder med fotografi. Der er altid noget på vej til en udstilling i værkstedet. De sidste 20 år har Ida desuden undervist i maleri, akvarel og tegning for børn såvel som voksne. 

Et par måneder om året rejser Ida til Grækenland for at opdatere de bøger om Grækenland som hun gennem de sidste 10 år har skrevet for Politikens rejsebøger.
Se mere om Ida, kurserne og rejserne på idaferdinand.dk

På Idas kursus arbejder vi på papir, kurset omfatter maling og tegning. Man kan male med akvarel farver, gouache farver, farveblyanter, blyant og tørpastel.
Du kan blande de forskellige medier. Ida foreslår at du vælger en af disse materiale-kombinationer at arbejde med: Akvarel og farveblyant + blyant / Gouache og farveblyant + blyant / Tørpastel + farveblyant.

Nogle dage arbejder vi ”hjemme”, andre dage tager vi på tur og arbejder i naturen. Det finder vi ud af sammen, når vi kender gruppen.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik