Rejser til Frankrig


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det er svært ikke at forelske sig i det franske, der byder på vinmarker så langt øjet rækker, historiske slotte og en overflod af kulinariske oplevelser. Hos Kipling Travel tilbyder vi rejser til Frankrig, hvor du blandt andet kan komme på vandretur i Provence, udforske Normandiet på egen hånd eller bestige Mont Blanc.

På vores rejser til Frankrig vil du opleve landet udenom de store feriehoteller og få en smag af lokalkulturen. Hvad enten du er til hyggelige vandreture, der bringer dig forbi lokale landsbyer, eller vil give dig i kast med Vesteuropas højeste bjerg Mont Blanc, så finder du her en rejsetype for dig.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Frankrig

Byer at opleve Frankrig

Rejsetyper i Frankrig

Spørgsmål fra de rejsende

Nej, det behøver du ikke. Befinder du dig i de større byer, som eksempelvis Paris, vil det være muligt at finde franskmænd, der taler flydende engelsk. Går din Frankrig rejse derimod til landets mindre landsbyer, så kan det godt være, du skal væbne dig med lidt tålmodighed og en god parlør.

Mont Blanc er Vesteuropas højeste bjerg med en højde på 4.810 meter og er en helt exceptionel oplevelse, du ikke må gå glip af på rejser til Frankrig.

På alle vores rejser til Frankrig har vi angivet sværhedsgraden på trekking- eller vandreturen - dem kan du læse mere om her. På den måde er det nemmere for dig selv at bedømme, om det passer med dine præferencer og færdigheder. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ja, du kan sagtens udforske Mont Saint Michel på egen hånd på rejser til Frankrig, men pas på med at begive dig for langt væk fra klosteret, hvis tidevandet har trukket sig tilbage. Hvis du kommer for langt ud, kan der være kviksand, som du kan risikere at sidde fast i og skal reddes ud af.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.