Backwaters og strandhoteller i Sydindien, Kovalam og Goa

Oplev Sydindien med backwaters husbåde og de herlige strande ved Kovalam samt selvfølgelig den lille delstat Goa.

Her er en oversigt og beskrivelse af de hoteller, vi primært benytter os af. Desuden kan du læse om vore hotelkategorier her.

 

Backwaters, flodbådssejlads

Kipling Classic

Keralas berømte backwaters husbåde, er en autentisk og meget anderledes oplevelse. På båden er der dobbeltværelse med eget bad/toilet samt et lille overdækket loungeområde, hvor alle måltider bliver serveret og der er plads til hygge og afslapning. Der bliver tændt for aircondition på værelset kl. 21.00 og slukkes igen kl 6.00 morgen (medbring evt. ørepropper til natten). Ombord har vi en kaptajn, en hjælper og en kok, der tilbereder dejlige måltider under enkle forhold. Forvent ikke luksus, men en vidunderlig og absolut original oplevelse.

Kovalam - Thapovan Heritage

Kipling Classic

Thapovan Heritage Home er et af Kovalams bedste bud på et Kipling Classic hotel. Thapovan Heritage er opdelt i en øvre del i klassisk Kerala Teaktræsstil, hvorfra der er fantastisk udsigt til havet, samt en nedre del beliggende ud til stranden, hvor man bor i en af deres ni Beach Bungalows beliggende i en dejlig have ved stranden. I den øvre del er der værelser med aircondition, i beach haven, er det havets brise, der udgør det for aircondition. Der er to restauranter, en øvre og en nedre, hvor der serveres klassiske indiske og Kerala-retter, foruden europæiske retter. Hotellet har desuden en god ayurveda afdeling. Thapovan ligger ved Nellikunnu Beach, ca. fem km. fra selve Kovalam i et stille, skønt område og kan kun på det varmeste anbefales. Absolut en af vores egne favoritter.

Thapovan Heritage Home, Indien