Chalston Beach Resort, Goa - Kipling Travel

Kipling Classic - haven går direkte ud til stranden

Chalston Beach Resort er et charmerende hotel beliggende på den populære Calangute Strand. Hotellet byder på en frodig have der danner en smuk ramme om hovedbygningen hvor standard og superior værelserne ligger, alle med egen balkon eller terrasse. I selve haven, tættest på stranden ligger de hyggelige små superior cottages med egen terrasse. Det lille poolområde giver mulighed for en kølig dukkert hvis du ønsker et alternativ til det til tider meget livlige Arabiske Hav.

Loungeområdet ved siden af restauranten byder på solsenge og parasoller hvor du kan nyde dagene i fred og ro, kun afbrudt af gåturen hen over stranden til bølge blå.

Den hyggelige restaurant ligger lige ned til stranden. Her kan du sidde med en herlig cocktail og en skøn udsigt til solnedgangen over det Arabiske hav, inden middagen som frister med et variereret menukort med alt fra lokale goanske specialiteter til skøn seafood.

En grøn oase direkte ud til stranden mellem Calangute og Baga og er en vinder i sin klasse. Svenske Maria og hendes mand, Chalston har formået at lave et lille No Frill hotel i vores Classic kategori, obs videoen er Dlx værelse.

Velkommen til Chalston Beach Resort.