Sydafrika safari og Victoria Falls

Storslået "fly-in safari" i Sabi Sands Game Reserve ved Krüger og Victoria Falls med Kipling Travel.Eventyret begynder

Vi flyver fra København mod Johannesburg i Sydafrika.

Måltider på flyet er inkluderet.

Dag 1

Ankomst Johannesburg - fly til Arathusa Safari Lodge

Vi ankommer til Johannesburg og flyver med først mulige fly direkte indtil Arathusa Safari Lodge, der ligger i Sabi Sands Game Reserve. Sabi Sands er et af de bedste private safariområder i Sydafrika, der grænser op til den 2 millioner hektar store Krüger National Park. Efter check-in ved gaten til Sabi Sands, bliver vi mødt af lodgen og kører herefter godt 2 timer for at komme til lodgen. Det alene fortæller lidt om størrelsen på dette imponerende reservatet.

Arathusa Safari Lodge er smukt beliggende med udsigt til et vandhul, hvor vi i ro og mag kan iagttage dyrene, der kommer for at drikke vand.

Lodgen har 13 værelser der alle er smukt indrettet i en skøn og rustik afrikansk stil. Alle værelser har privat veranda - en stille eftermiddagssiesta på verandaen er balsam for sjælen. Desuden er der restaurant, afrikansk Boma og åben bålplads, lounge område, et mindre bibliotek, Safari Spa samt infinity swimmingpool med udsigt over vandhullet. Alt i alt de perfekte omgivelser til de følgende dages safarioplevelser.

Hvis tiden tillader kører vi, sidst på eftermiddagen, ud på vores første game drive med vores ranger og tracker.

Overnatning i Sabi Sands

Aftensmad er inkluderet.

Dag 2

Safari - game drives og bushwalk i Sabi Sands Game Reserve

I dag begynder safarioplevelserne for alvor og vi starter dagen med et morgen game drive. Da det er privat område, har man det hele for sig selv og kan på game drives også forlade hjulsporene for at køre helt ud i bushen og lede efter dyrene. Det er selvfølgelig et Big Five område, der er den gamle engelske betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer - dem som var sværest at fange, nemlig leopard, løve, næsehorn, elefant og bøffel. Vi skal naturligvis også ud at lede efter, de mange leoparder Sabi Sands området er kendt for. På safari er det altid dejligt uforudsigeligt, hvilke dyr vi møder. Almindelig held og dyrenes dagsform udgør en stor faktor - men et er sikkert, intensiteten i dyrelivet er imponerende og det er svært ikke at bliver begejstret.

Overnatning i Sabi Sands

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Safari - game drives og bushwalk i Sabi Sands Game Reserve

Der er selvfølgelig safariprogram alle dagene i Krügerområdet. Efter at være vågnet til bushens lyde, køres af sted på et game drive i det tidlige morgenlys. Det bliver spændende at se hvad denne tur byder af oplevelser - de sky leopard, de gratiøse giraffer eller løveflokken med de små legesyge unger? Et er sikkert, man skal nok få en masse gode safarioplevelser, inden returnering til lodgen og en velfortjent morgenmad.

Foruden daglig game drives både morgen og aften, skal vi på bush walk, der er safari til fods ledsaget af professionelle rangere. Det er en meget intens måde at møde bushen på og giver nogle helt andre oplevelser end vore game drives i jeepen. Det er spændende at se, hvordan vores dygtige guider opdager små spor i terrænet, der måske fortæller os hvilke dyr der har været forbi og hvornår de har været her.

Overnatning i Sabi Sands

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 4

Safari - game drives og bushwalk i Sabi Sands Game Reserve

Eftermiddagens game drive foregår måske i en anden del af området end i morges afhængig af, hvordan dyrene bevæger sig rundt. Bedst som det ser ud til, at alle dyrene er forsvundet, dukker der en zebra op bag et træ og kamerafingeren knipser løs. Om vinteren, hvor der ikke er blade på træerne er det lettere at spotte dyrene, men selv i det tætteste løv kan vores trackere få fært af dyrene. En herlig eftermiddag afsluttes på bedste sydafrikansk vis med en drink i solnedgangens skær og efterfølgende middag rundt om den åbne ild i bomaen.

Ind imellem de store safari oplevelser er der også mulighed for, at nyde dagen med en god bog ved poolen. 

Overnatning i Sabi Sands

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Dag 5

Arathusa Safari Lodge og fly til Victoria Falls

Vi nyder morgenmaden inden vi kører til Nelspruit lufthavn og flyver til Livingstone i Zambia ved Victoria Falls. Vi krydser grænsen til Zimbabwe, idet Ilala Lodge, hvor vi skal bo, ligger på Zimbabwe siden af Zambezi floden og det imponerende Victoria Falls. Ilala Lodge er et mindre og hyggeligt hotel i klassisk kolonistil med en perfekt beliggenhed tæt på både Victoria Falls og byen.

Lodgen er privatejet hvilket sikrer en personlig, varm og venlig atmosfære. Stedet er kendt for dets anmelder roste "The Palm Restaurant", hyggelig solterasse og swimmingpool hvorfra vi kan høre lyden af vandfaldene i baggrunden.

Det gigantiske Victoria-vandfald (Victoria Falls) ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls er ikke verdens største vandfald, ej heller det mest vandrige, men ubetinget et af verdens mest spektakulære vandfald, måske det mest spektakulære, og er 1,6 km bredt og har et fald på næsten 130 meter.

Overnatning i Victoria Falls

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 6

Victoria Falls og Zambezi Floden

Formodentlig var David Livingstone den første europæer, der så vandfaldet (i 1855), hvorpå han opkaldte det efter Dronning Victoria. Flere af datidens store opdagelsesrejsende havde en teori om, at Nilen udsprang fra Victoria Falls.

Der er mulighed for alskens udflugter ved Victoria Falls – vandreture ved vandfaldet, helikopterture over vandfaldet, bungee jump, rafting, næsehornsture og meget, meget mere - eller blot – og oplagt at nyde Victoria Falls fra Zambia eller på en udflugt til Victoria Falls på Zimbabwe-siden.

Overnatning i Victoria Falls

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Victoria Falls og Zambezi Floden

Dagen kan bruges på nogle af de mange udflugtsmuligheder ved Victoria Falls, som du ikke nåede dagen før eller blot til ren afslapning på Ilala Lodge.

Overnatning i Victoria Falls

Morgenmad er inkluderet

Dag 8

Victoria Falls, samt afrejse Livingstone lufthavn mod København

Vi spiser morgenmad, måske på den overdækkede terrasse der ligger med udsigt over haven. Herefter er det tid til at tage afsked og vende næsen hjemad. Vi kører til Livingstone lufthavn og påbegynder hjemrejsen mod København

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 9

Eventyret slutter

Vi ankommer til København i løbet af dagen, efter en eventyrlig rejse med safari i Sydafrika og Victoria Falls i Zimbabwe.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. okt. - 10. dec. 2019
35.998,-

11. dec. 2019 - 6. jan. 2020
Kontakt os

7. jan. - 31. mar. 2020
36.598,-

1. apr. - 10. dec. 2020
35.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse Kbh-Johannesburg // Livingstone-Kbh på økonomiklasse
 • Flyrejse Johannesburg-Sabi Sands og Nelspruit-Livingstone på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Alle transfers og transporter
 •   4 nætter på Arathusa Safari Lodge i delt dobbeltværelse
 • Alle måltider inkluderet på Arathusa Safari Lodge
 • Dagligt to safari game drives med safariguide/chauffør
 • Afgifter og tilladelser i nationalparkerne
 •   3 nætter på Ilala Lodge i Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad 
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Zimbabwe (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Drikkepenge (beregn ca dkk 6-700,- pr. person for alle safaridage)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Bedste rejsetid: Rejsen kan foretages hele året

Sabi Sands: Varmest november-februar, enkelte byger. Mange nyfødte dyr. Koldest juli til august, kolde morgen og aften game drives. Tør vegetation og mange dyr ved vandhullerne

Victoria Falls: Mest vandrigt i februar-maj, her skal regntøjet på. Laveste vandstand oktober-november, ikke så meget vandsprøjt i luften

Type: Individuel safarirejse med privatchauffør og nationalparker med lokale safariguider

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores lodges: Se vores lodges her

Vejret: Johannesburg

 

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. dec. 2019 kl. 19:30

Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik