Bhutan/Indien

Bhutan/Indien

Skrevet af:

Det var igen en tur, hvor det hele klappede

 

Blot en tilbagemelding efter vores tur til Indien og Bhutan. Det var igen en tur, hvor det hele klappede, vi blev hentet og bragt helt som aftalt. Gode biler. Guider og chauffører virkelig gode, i Bhutan virkelig fyrstelig behandling.

Hotellerne var alle rigtig gode (Varanasihotellet må du anbefale til andre, god beliggenhed og den mest fantastiske service og gode stemning). Bhutan var meget interessant men meget koldt, vi havde gode hoteller med ringe (læs ingen) isolering. Spiste måltiderne med alt tøjet på, men der var gudskelov varme på værelserne!

Så alt i alt, tak for en rigtig godt planlagt tur med gode guider mv. Vi satte pris på og takker for, at vi kunne kombinere jeres rejse med de hoteller vores indiske venner kunne anbefale. Oberoi i Kolkata var fantastisk og kan absolut anbefales, hvis det er luxus der efterspørges.

De bedste hilsner

Anne og Jannik

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.