Hoteller og lodges i Sydafrika

Vi har følgende hotel- og overnatningskategorier, du kan vælge mellem når du rejser med os på safari i Afrika

Men husk at mulighederne er så alsidige, at vi ikke har mulighed for at beskrive dem alle her.

 

Makutsi safari lodge

Makutsi safari lodgen beliggende i det vestlige Krüger område har gode faciliteter hele vejen rundt. Inde i Main Lodge er der swimmingpool, som er opvarmet via områdets varme kilder, en lille bar og restaurant - samt et vandhul, hvor dyrene kommer hen for at drikke.

Værelserne er bygget op som de sydafrikanske Rondaveller (bungalows) spredt ud i landskabet. Alle i hyggelig sydafrikansk stil. Der er myggenet, flotte badeværelser, minibar. Alt i alt dejlige faciliteter hele vejen rundt. Samlet set alt det som skal til på en lækker safarirejse med fokus på det sydafrikanske storvildt.

Makutsi Safari Springs er et privat game reserve på adskillige tusinde hektar og ligger ned til Makutsi (Makhutswi) floden, som løber gennem Limpopo provinsen i Greater Kruger Nationalpark - Sydafrikas største dyrereservat.

Makutsi byder kort sagt på en uges fantastisk ophold med masser af safari og dejligt ophold.

Se safarirejsen til Sydafrika med Makutsi her

Makutsi

Cape Town - Port View House

Beskrivelse kommer senere.

Port View Guest House, Cape Town, Sydafrika

Franshoek - Le Ballon Rouge

Beskrivelse kommer senere.

Le Ballon Rouge, Franschhoek, Sydafrika

Amakhala Game Reserve - Woodbury Tented Camp

Beskrivelse kommer senere.

Woodbury Tented Camp, Sydafrika

Chapungu Luxury Tented Camp

Chapungu Luxery Tented Camp - for dig der ønsker en safari ala Hemingway, er denne camp ideel. Her er 8 flotte store safaritelte, alle smagfuldt indrettet i ægte kolonistil. Skønt poolområde og spafaciliteter. Alle over 12 år er velkomne.

Chapungu Luxury Tented Camp, Sydafrika

Waterbuck Game Lodge

Waterbuck Game Lodge - en lille intim lodge med bare 4 luksuriøse værelser med plads til 8 gæster, der alle er beliggende med den skønneste udsigt til bushen og storvildtet. Her er mulighed for at slappe af ved swimming poolen, bar området eller på terrassen med udsigt direkte ned til vandhullet.

Waterbuck Game Lodge, Sydafrika

Monwana Game Lodge

Monwana Game Lodge - en mindre luksuslodge med blot 4 rummelige og smagfuldt indrettede værelser, der også henvender sig til børnefamilier. Stedet oser af hjemlig hygge, og mottoet er ”arrive as stranger, leave as friends”. Her er en spektakulær udsigt over bushen og livet omkring vandhullet enten fra den private eller fælles terrasse og naturligvis poolområde.

Monwana Game Lodge, Sydafrika

Port Elizabeth - First Avenue Guesthouse

Beskrivelse kommer senere.

First Avenue Guesthouse, Port Elizabeth, Sydafrika

Oyster Bay - Oyster Bay Lodge

Beskrivelse kommer senere.

Oyster Bay Lodge, Oyster Bay, Sydafrika

Knysna - Curningham's Island Guest House

Beskrivelse kommer senere.

Cuningham's Island Guest House, Knysna, Sydafrika

Calitzdorp - Portwine Guest House

Beskrivelse kommer senere.

Port Wine Guest House, Calitzdorp, Sydafrika

Hazyview - Rissington

Kipling Classic

Rissington ligger i Hazyview, Mpumalanga i nærheden af Krüger National Park og Panoramaruten i Drakensbjergene. Rissington Inn er det mest charmerende sted, med dejlige værelser stille beliggende i et stort havekompleks. Rissington er en gammel villa, som ejeren, Chris Harvie har istandsat efter alle kunstens regler. Der er en fantastisk stemning og superb service. Værelserne er pæne, der er fine badeværelser og lille veranda samt loftvifte. Hotellet har en hyggelig bar, lille swimmingpool og skøn restaurant. Det bedste valg i området!

Rissington Inn, Hazyview, Sydafrika

St. Lucia - Afrikhaya Guest House

Beskrivelse kommer senere.

Afrikhaya Guest House, St. Lucia, Sydafrika

Bergville - The Cavern Resort & Spa

Beskrivelse kommer senere.

The Cavern Resort & Spa, Bergville, Sydafrika

Tsitsikamma - Misty Mountain Reserve

Beskrivelse kommer senere.

Misty Mountain Reserve, Tsitsikamma, Sydafrika

Sabi Sands Game Reserve - Arathusa Safari Lodge

Beskrivelse kommer senere.

Arathusa Safari Lodge, Sabi Sands Game Reserve, Sydafrika

Tsitsikamma - The Fernery

Beskrivelse kommer senere.

The Fernery, Tsitsikamma, Sydafrika

Hazyview - Laughing Waters Guest House

Beskrivelse kommer senere.

Laughing Waters Guest House, Hazyview, Sydafrika

Mbabane - Brackenhill Lodge

Beskrivelse kommer senere.

Brackenhill Lodge, Sydafrika

Kipling Classic:
Vælges klassiske safari camps (stationære safaritelte) er man tæt på naturen, i bedste "Karen Blixen-stil", i smukke omgivelser med en god grad af komfort. Teltene er indrettet som et lille værelse, i bedste canvasstil - der er senge og sengetøj, myggenet, strøm og et lille bord. Bagerst i teltet er der en badeafdeling med et lille apsis med bad og toilet. Foran er der en lille simpel veranda. Maden serveres i "canvasrestauranten" - et spisetelt med stole og borde, som på et simpelt hotel. Det er en helt speciel oplevelse og stemning, at bo i telt midt ude i naturen. Fantastisk!
Vores "Kipling Classic" hoteller er generelt gode turistklassehoteller med gode faciliteter og man får forbavsende meget for pengene og "Kipling Classic" kan på det varmeste anbefales.

Kipling Plus:
Vores Lodges (safarihoteller) har som oftest en unik beliggenhed og er typisk bygget i natur- materialer. Værelserne har enten dobbelt- eller to enkeltsenge, borde, stole, lidt skabsplads og pæne badeværelser.Ofte er der en lille veranda eller balkon, så man kan sidde og nyde den fabelagtige natur.
"Kipling Plus" hotellerne er opgraderet turistklasse, typisk 4-stjernet hoteller. Absolut gode og lækre hoteller, hvor service og kvalitet går op i en højere enhed. Der venter en rigtig dejlig ferie på "Kipling Plus".

Kipling Budget:
På vores Basic Camp (teltlejr) bor 2 personer i 2-3 mandstelte med skummadrasser som underlag og med enten egen eller lejet sovepose. Der er dele toiletter på lejrpladsen. Det minder om trekkingtur, der er tale om absolut begrænset komfort, men til gengæld er her mulighed for at komme så tæt på naturen som overhovedet muligt.
"Kipling Budget" hoteller er enkle turistklasse hoteller der er simple, men pæne og rene. Alle har rimelige faciliteter og selvfølgelig eget toilet og bad.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.