Antal dage: 8
Priser fra: 12.998,-
Rejseform: Grupperejse
Næste rejse: 15/09/2024

Se priser & book

Malekursus i Marokko

Pia Fonnesbech tager endnu engang til stemningsmættede Marokko, denne gang med ophold i kystbyen Essaouira.


Afrejse
Pris
 
15. sep. -
22. sep. 2024
12.998,-
Udsolgt
Udsolgt


Inkluderet

Fly og transport

 • Fly København-Marrakesh på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
 • Transfer Marrakech lufthavn til Riad al Madina ud og hjem

Overnatninger

Mad

 • Morgenmad er inkluderet
 • Velkomstmiddag på ankomstdagen

Oplevelser

 • Kursusprogram

Praktisk

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

Ikke inkluderet

 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Ikke planlagt ekstra transport
 • Entréer
 • Eventuelle udflugter ud over de nævnte i programmet
 • Enkeltrejseforsikring/Årsrejseforsikring hvor afbestillingsforsikring op til 30.000 kan tilkøbes
 • Afbestillingsforsikring 
 • Forplejning ud over den nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Kursusmateriale skal medbringes hjemmefra
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet"

Tilkøb

Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 998 kr.
pr. person
Praktisk information

Sæson for rejser til Marokko

Jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Vejret i Marokko

Type: Gruppe (9-20 deltagere)

På vores grupperejser med dansk rejseleder går vi går op i oplevelsesdetaljen såvel som fællesskabet. Og i al beskedenhed har vi samlet en håndfuld af landets bedste rejseledere og ekspeditionsledere. Du kan tilmelde dig alene, som par eller venner etc.
Der er ingen tillæg ved tilmelding for solorejsende.


Type: Malekursus i gruppe med dansk underviser

Max. antal deltagere: 12

Afrejse: København

Pakkeliste: Malekursus

 

Vi udvider programmet for malerejsen til Marokko og deler dagene mellem den smukke atlanterhavsby Essaouira og "crazy" smukke Marrakesh. Vi bor begge steder på ægte marokkansk vis i et historisk riad i hjertet af souken. Et riad er et traditionelt marokkansk hus eller palads bygget op omkring en indre gårdsplads, som taget ud af 1001 nats eventyr. Der er en særlig magisk stemning med typisk arabisk møblering, smukke udskæringer, små terrasser med siddearrangementer, planter og fontæner. Når vi trænger til en pause fra byens trængsel arbejder vi hjemme på terrassen, som også er vores udgangspunkt når vi starter dagens undervisning.

I Marrakesh bor vi i gåafstand til Djemaa-el-Fna pladsen og det store basarområde Soukén. Æsler og muldyr sørger for en del af transporten i de snævre gader, men også knallerter og motorcykler er idag en stor del af gadebilledet. Trafikken er hektisk og larmende, duftene er mystiske og spændende, mens farverne kalder på papir og pensler overalt - det er en meget intens oplevelse at færdes i Marrakesh, set med "maler-briller".

Pia vil i ugens løb føre os rundt til et væld af spændende motiver og gode arbejdspladser. Vi vil bruge dagene på udvalgte torve, paladser, i parker, gader og stræder, og i Essaouira samler vi indtryk og motiver på havnen og ved den store bymur. Ind imellem arbejder vi også på riadens tagterrasse med skitseblok og farver. Husk at pakke en fornuftig, let dagturs rygsæk med godt papir, tegnegrej og farver efter eget valg – akvarel, oliekridt og pastelkridt er meget velegnet til en tur som denne. Husk også at tage fotos!

Det kan varmt anbefales at arbejde i en rejsedagbog, evt med akvarelpapir af god kvalitet - du kan forvente at producere en betydelig mængde skitser og små billeder i ugens løb, mens du suger farverne til dig – denne rejse kommer til at kunne ses, også i de billeder du maler længe efter du er kommet hjem.

Der er undervisning kl 9-16 hver dag, bortset fra "skiftedagen" hvor vi bruger transporten fra Essaouira til Marrakesh til at opleve argantræ-området.

For Pia er formålet med undervisningen altid at hjælpe dig til at udvikle dit eget billedsprog, uanset valg af motiv og materiale. Læs mere om Pia på http://www.piafonnesbech.dk/