Antal dage: 7
Priser fra: Kontakt os
Rejseform: Grupperejse

Se priser & book

Marrakech med Ditte Ingemann og Anne Hjernøe

Workshop med Ditte Ingemann og Anne Hjernøe samt antropolog og rejseleder Lise Kloch


Dagsprogram

Vi har ingen planlagte afgange på nuværende tidspunkt.

Du er velkommen til at kontakte os for specifikke ønsker.


Inkluderet

Fly og transport

  • Flyrejse nonstop København-Marrakech retur på økonomiklasse
  • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
  • Alle lufthavnsskatter og afgifter
  • CO2 kompensation på flyrejserne via skovrejsning i Danmark - læs mere her.

Overnatninger

  • Alle nætter på hyggeligt Riad hotel i Marrakech i delt dobbeltværelse

Mad

  • Morgenmad alle dage
  • 3 frokoster inkl. Berberpicnic i Atlasbjergene
  • 4 middage

Oplevelser

  • Anne Hjernøe
  • Ditte Ingemann
  • Rejseleder, Antropolog Lise Kloch
  • Kurser og Workshops
  • Mad og krydderi-indkøb på markeder, te-ceremoni osv

Praktisk

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oven i rejsernes pris

Ikke inkluderet

 

Tilkøb

Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Tillæg for enkeltværelse
 
Praktisk information

 

Type: Kultur grupperejse med dansk rejseleder

Små grupper: 14-25 deltagere

 

Ditte Ingemann - kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist

Min baggrund er en bachelor i ernæring og sundhed, som har styrket min interesse og viden indenfor bl.a. fødevarer, formidling og madlavning. De seneste 8 år har jeg drevet min personlige blog, The Food Club, som udover min faglige baggrund, afspejler min passion og kærlighed for gode råvarer og smag, men også det visuelle og æstetiske i forhold til mad og fotografering. 

Jeg bor i København, og arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og kogebogsforfatter.

Se også The Food Club og ditteingemann.dk

 

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem en årrække beskæftiget sig med mad på alle fronter og niveauer. Hun er uddannet indenfor pædagogik, journalistik, retorik og kommunikation, men er faldet i gryden som barn og aldrig helt kommet op. Anne har skrevet et hav af kogebøger og været vært på mere end 100 tv-programmer fra Danmark såvel som udlandet og er ikke mindst senest kendt fra programmer med Anders Agger, hvor de to rejser rundt i verden sammen. 

Anne beskæftiger sig desuden med udvikling af fødevarer og opskrifter, arbejder som konsulent, afholder workshops, gastronomiske rejser, samt foredrag og peptalks om alt fra mad, styrke, sundhed, vægttab og klima.

Se mere AnneMad bloggen her

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik