Cape Town, Vinlandet og natur

"Verdens smukkeste by" oplevelser i eget tempo i Vinlandet og Kap det Gode HåbEventyret begynder

I flyver fra København mod Cape Town i Sydafrika.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Ankomst Sydafrika og oplevelser i Cape Town

I ankommer til Cape Town, hvor I bliver modtaget af Kiplings repræsentant, som udleverer diverse kort og rejsedokumenter og hjælper med afhentning af bil.

Cape Town har med rette status som en af verdens smukkest beliggende byer. Med det dramatiske Taffelbjerg i ryggen ligger byen spredt ud ved dets fod. 

Her i byen er der mere end rigeligt at tage sig til, en tur til Taffelbjerget, Robben Island, Kape halvøen, pingviner og meget mere.

Overnatning i Cape Town

Dag 2

Oplevelser i Cape Town og evt Robben Island

En sejltur til Robben Island er også en stor og tankevækkende oplevelse. Robben Island ligger en halv times sejlads fra Cape Town og er i 400 år blevet brugt som spedalskhedskoloni, fattiggård og senest som fængsel under apartheid. Her sad Nelson Mandela fængslet i næsten 27 år af sit liv. Øen er nu omdannet til museum, hvor tidligere fængslede viser rundt og fortæller om landets barske fortid.

Overnatning i Cape Town

Morgenmad er inkluderet.

Dag 3

Cape Town, Waterfront og markeder

I selve Cape Town kan I besøge Greenmarket Square, hvor man kan købe alverdens kuriositeter. Et besøg i det maleriske muslimske kvarter ”Boo-Kaap” er også interessant. Her ligger de pastelfarvede huse side om side.
Byen rummer også flere spændende museer, og så er der selvfølgelig den berømte Victoria & Albert (V&A) Waterfront. Her kan man sidde med fantastisk udsigt til Taffelbjerget og nyde et glas kølig vin - en dejlig afslutning på en begivenhedsrig dag.

Overnatning i Cape Town

Morgenmad er inkluderet.

Dag 4

Kap det Gode Håb og Kaphalvøen. Cape Town

I tager på dagstur til Kap det Gode Håb. Ned langs kaphalvøen oplever I de smukkeste scenerier med stejle klippesider, små bugter med skønne strande. Der er gode muligheder for at spise lækker seafood på en af de restauranter, I passerer.

I kommer forbi Simons Town på østsiden af Cape-halvøen, med Boulders Bay, hvor en koloni af afrikanske pingviner holder til. De afrikanske pingviner går også under øgenavnet Jackass pingviner, og når man har set og hørt de pudsige skabninger vralte rundt og skryde, forstår man hvorfor! Helt nede på sydspidsen af halvøen kommer I til Cape of Good Hope Nature Reserve. En kabelbane kører op til fyret, hvor en sti fører helt ud på spidsen af klippehalvøen, og det er bestemt umagen værd at tage gåturen herud, hvor man i hvalsæsonen ofte ser det mørke omrids af de gigantiske hvaler lige under vandoverfladen.

I fortsætter nordpå forbi de imponerende klippeformationer De Tolv Apostle, som udløber fra Taffelbjerget – en ganske flot måde at møde byen på. Slut evt dagen af med middag i Camp Bay alt imens solen går ned i horisonten. Sidst på dagen vender I tilbage til Cape Town og det hyggelige Walden House.

Overnatning i Cape Town

Morgenmad er inkluderet.

Dag 5

Cape Town og Taffelbjerget

Turen op på Taffelbjerget er et must. At stå højt oppe på det kæmpestore flade plateau og kigge ud over byen er helt fantastisk. Er energien i top, er der flere dejlige vandreruter op på bjerget, hvor man så kommer op fra ”bagsiden” og går hen over hele plateauet, inden man kan tage kabelbanen ned igen.

Overnatning i Cape Town

Morgenmad er inkluderet.

Dag 6

Mod vinlandet og Franschhoek

I forlader Cape Town og turen går videre til Vinlandet og den charmerende by Franschhoek. Her er der indlogering på Le Ballon Rouge, et charmerende hus med en dejlig have og pool og beliggende med en smuk udsigt til bjergene. I gåafstand ligger gourmetrestauranter, butikker og gallerier - og ikke mindst adskillige vingårde.

Franschhoek blev grundlagt i 1688, da området blev overdraget til Huguenot-flygtningene fra Frankrig. Flere gader og huse bærer stadig de franske navne. Ved byens hovedgade er også det store mindesmærke Huguenot Memorial.

Overnatning i Franschhoek

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Vinlandet og Franschhoek

Efter at have udforsket byen til fods er det tid til at besøge de dejlige vingårde, som meget belejligt ligger i gåafstand. Haute Cabriere Estate ligger smukt ved floden. La Petite Ferme Winery er en lille og intim vingård, som lægger stor vægt på at bevare det gamle håndværk i produktionen. Resultatet kan nydes til en god middag i deres velrenommerede restaurant. Endelig er Franschhoek Vineyards bestemt også et besøg værd. I tilknytning hertil ligger en wineshop, som sælger vine fra hele Franschhoek dalen. Skål!

Overnatning i Franschhoek

Morgenmad er inkluderet.

Dag 8

Vinlandet, Cape Town, samt afrejse Cape Town mod København

I dag slutter en begivenhedsrig rejse – det er blevet tid at tage afsked med Sydafrika og vende næsen hjemad.

Morgenmad er inkluderet. 

Dag 9

Eventyret slutter

I ankommer til København i løbet af dagen.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. sep. - 30. sep. 2019
12.498,-

1. okt. - 31. okt. 2019
13.998,-

1. nov. - 10. dec. 2019
13.498,-

11. dec. 2019 - 6. jan. 2020
Kontakt os

7. jan. - 31. mar. 2020
13.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Cape Town retur på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Udførlig informationspakke med beskrivelse af Syd Afrika, kørselsvejledning til hotellerne samt forslag til udflugter (udleveres ved ankomsten til Cape Town)
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad:
 • 5 nætter på The Walden House i Cape Town
 • 2 nætter på Le Ballon Rouge i Franshoek
 • Billeje gruppe B (Hyundai eller tilsvarende) med køreforsikring - ved 2 personer
 • Billeje gruppe V (Toyota Avanza SX eller tilsvarende) med køreforsikring - ved 4 personer
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 

OBS! der gælder særlige indrejseregler for børn u/18 år!

Praktisk information

Bedste rejsetid: September til april

Type: Individuel kultur- og naturrejse med billeje i hele perioden

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores hoteller og lodges: Se dem her

 

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. dec. 2019 kl. 19:30

Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik