Makutsi safari lodge

Makutsi safari lodgen beliggende i det vestlige Krüger område har gode faciliteter hele vejen rundt. Inde i Main Lodge er der swimmingpool, som er opvarmet via områdets varme kilder, en lille bar og restaurant - samt et vandhul, hvor dyrene kommer hen for at drikke.

Værelserne er bygget op som de sydafrikanske Rondaveller (bungalows) spredt ud i landskabet. Alle i hyggelig sydafrikansk stil. Der er myggenet, flotte badeværelser, minibar. Alt i alt dejlige faciliteter hele vejen rundt. Samlet set alt det som skal til på en lækker safarirejse med fokus på det sydafrikanske storvildt.

Makutsi Safari Springs er et privat game reserve på adskillige tusinde hektar og ligger ned til Makutsi (Makhutswi) floden, som løber gennem Limpopo provinsen i Greater Kruger Nationalpark - Sydafrikas største dyrereservat.

Makutsi byder kort sagt på en uges fantastisk ophold med masser af safari og dejligt ophold.

Se safarirejsen til Sydafrika med Makutsi her

Makutsi

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.